Напої,лікери,домашні вина
|
|
Ксюша | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 22:05 | Сообщение # 31 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Коктель для дівушніка 1банка ананасів консервованих(кубиком) 1літра соку лимонного Сандора 0.5літри горілки.Все змішати і поставити на день в холодильник.Подавати з кубиком льоду.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 22:13 | Сообщение # 32 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Моя знайома ,яка вже декілька років живе і працює в Італії поділилась зі мною рецептом лікеру,який наші українці роблять в Італії,мені сподобався. Лікер 1літра спирту шкірка з 6 лимонів,(лимони чистити тоненько без білого гіркого) Все залити у 3 літрову банку,хай стоїть 4-5 днів у кладовці. Взяти 1 літру дистильованої води,700грам цукру розмішати до розчинення цукру і змішати з лимонним спиртом,перецідити,для кольору я давала барвник харчовий зеленого кольору.Получилось кольору ківі.Голову не віднімає,а ноги гарантовано,якщо не дотримуватись міри.Так що будьмо.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Pocя | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 22:36 | Сообщение # 33 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за рецепти лікерів. Будемо дегустувати
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:10 | Сообщение # 34 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) 1літра спирту а мені здається що після цього лікеру всьо відніме!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:32 | Сообщение # 35 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за нові рецепти напоїв. Скоро НР треба горюче робити. А той лікер з лимонами я пробувала колись. Приїжджала моя хресна і привозила його. П'ється дуже легко, зато потім голова і ноги були не мої. Пам'ятаю, шо мама мене дуже сварила за те що я куштувала того лікеру, а мені тоді було шось 18 років. Отак пішла провідати хресну і заробила від мами
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 08/10/2011, 00:11 | Сообщение # 36 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Коктель для дівушніка а мені цей рецепт сподобався, треба буде зробити при нагоді....Дякую за свіженький рецепт.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Субота, 08/10/2011, 00:28 | Сообщение # 37 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ксюша, Будьмо! Зацікавила цікавими рецептами "горячительних" напоїв. Спробую, обовязково напишу про враження від них. І ще питання, а якщо замість спирту додати горілки, це кардинально змінить смак напою?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 08/10/2011, 11:39 | Сообщение # 38 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Pocя, На здоров"я.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 08/10/2011, 11:41 | Сообщение # 39 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Наталонька, Я не знаю не пробувала міняти,а спирт брала звичайний.Може і не змінить.Пробуйте ,і тоді поділитесь враженнямии
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 08/10/2011, 11:42 | Сообщение # 40 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Antalia, Все не віднімає,перевірено
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 08/10/2011, 11:43 | Сообщение # 41 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, нема за що,пробуйте на здоров"я.Мені і моїм подругам подобається.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 08/10/2011, 13:11 | Сообщение # 42 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Antalia, Там виходить близько 3 літрів напитку.Дякую за нагороду,ще не навчилась відповідати на ПП
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 08/10/2011, 14:49 | Сообщение # 43 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша, І дякую за нові рецептики
|
|
| |
Ira | Дата: Субота, 08/10/2011, 15:10 | Сообщение # 44 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, спасибі за рецептики. А "Лімончело" так називають той лікер з лимонів я пробувала класна штука
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 23/11/2011, 17:00 | Сообщение # 45 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Нарила в інтернеті рецептики. Може пригодиться комусь. Лимонний крем (Crema di limone) Цедра 12 лимонів 1 літр спирту (горілкою не замінювати) 2 літри незбираного молока (в тетрапакетах не підійде) 2 кг цукру 1 стручок ванілі (ванільним цукром не замінювати) Для початку, лимони добре промиваємо, заливаємо окропом і тримаємо кілька хвилин. З лимонів зрізаємо цедру, не зачіпаючи білу частину, укладаємо її в скляну (!!!) банку з щільною кришкою і заливаємо спиртом. Залишаємо настоюватися 4 дні, періодично струшуючи банку. Через 4 дні молоко кип'ятимо, додаємо вміст стручка ванілі, цукор і кип'ятимо 2-3 хвилини. Повністю Остуджуємо. Через кілька шарів марлі проціджуємо молочну суміш і лимонний спирт, цедра нам не знадобиться. Постійно помішуючи, з'єднуємо рідини і розливаємо по стерилізованим пляшках. Зберігаємо в холодильнику. Вихід - 4 літрових пляшки. Щоб приготувати цей традиційний італійський лікер, потрібно використовувати тільки незбиране молоко, з коротким терміном придатності, а влітку краще взяти сільське.
Шоколадно-горіховий лікер Нам знадобиться: 300-500 гр. цукру (за смаком) 400 мл. молока 150 мл. спирту 100 р. якісного гіркого шоколаду 2 сирих жовтка 250 мл. вершків (20%) 0,5 склянки смаженого арахісу 0,5 склянки смаженого мигдалю (замість мигдалю я додала кілька крапель мигдалевої есенції)
Горіхи заливаємо спиртом, щільно закриваємо і наполягаємо тиждень, періодично струшуючи банку. Коли спирт настоїться на горіхах, підігріваємо молоко, розтоплюємо в ньому цукор і шоколад. Постійно помішувати шоколадне молоко, щоб воно виходило однорідним. Після чого вливаємо вершки. Жовтки збиваємо з 1 ст. помилкової цукру, вони додадуть лікеру кремову консистенцію! Постійно збиваючи вінчиком, починаємо тоненькою цівкою вливати гаряче молоко у жовтки, дуже-дуже повільно. Повністю Остуджуємо шоколадну суміш. Спирт з горіхами вливаємо в шоколад, добре перемішуємо і проціджуємо через дрібне сито і кілька шарів марлі. Чим краще проціджений лікер, тим якіснішим він вважається! Розливаємо лікер по стерилізованим пляшках і зберігаємо в прохолодному місці, але не холодильнику! Інакше шоколад застигне і наливати його буде проблематично. Лікер виходить з яскраво вираженим смаком шоколаду і тонкими горіховими нотками! Такий лікер сподобається будь-якій жінці!
Кавово-вершковий лікер Нам знадобиться: 300 мл вершків (10%) 300 мл коньяку або коньячного спирту 1 ч.л. ванільного цукру (есенції або екстракту) 1 ст.л. меленої кави (можна розчинного) 1 склянка цукру Вершки змішуємо з цукром + ванільним, ставимо на повільний вогонь і помішувати до повного розчинення цукру. Слідом всипаємо ложку кави, проварюємо ще 5 хвилин і вимикаємо. Відставляємо на кілька годин або на ніч. Якщо ви використовували натуральну каву, то складіть марлю в 3 шари і 2 рази процідіть нашу кавово-вершкову суміш, а якщо розчинна, то всього один раз. Вливаємо коньяк, добре перемішуємо, розливаємо по пляшках і ставимо в прохолодне місце. Через тиждень можна подавати на стіл!
|
|
| |