Напої,лікери,домашні вина
|
|
ir71 | Дата: Четвер, 08/07/2010, 17:58 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ділимося рецептами хороших напитків Каталог!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 08/07/2010, 18:00 | Сообщение # 2 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| рецепт від Ірини Аллегрової ЛІКЕР « Шерідан » Молоко згущене - 1 бан. Цукор - 1 скл. Ванілін (На око - на кінчику ножа) - 1 пакет . Жовток яєчний - 4 шт Горілка - 2 скл. Кава розчинна (Гранульована не підійде ) - 1 ч. л. Всі інгредієнти змішуємо в блендері ( крім кави ) . Ретельно збиваємо - і наш лікерчік готовий.Беремо келихи , наливаємо половину келиха , припудрюємо кавою або какао , доливаємо по вінця.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 08/07/2010, 18:01 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яєчний лікер 8 жовтків , 0 , 5 кг. цукру , ванілін , 1 склянка густих вершків , 0,5 л . молока , 200 мл . спирту. Жовтки розтерти з цукром , додати ванілін , вершки , молоко і спирт. Все добре збити віночком або міксером. Розлити по пляшках . Закупорити . Лікер дозріває 2 місяці.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 08/07/2010, 18:01 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Малиновий лікер Один кг малини , 1 кг. цукру , 1 л . спирту , 1 л . води . Малину розминають , заливають спиртом і настоюють 15 днів , періодично струшуючи. З цукру і води варять сироп , знімають накип , охолоджують до 30- 40С і вливають в настій , перемішують і настоюють ще 2 тижні. Фільтрують , розливають по пляшках і закупорюють .
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 08/07/2010, 18:02 | Сообщение # 5 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Лікер вишневий Три кг . вишні , 2 кг . цукру , 2 пляшки горілки. Стиглі вишні без кісточок засипати в бутель. Для кращого аромату додати жменю розбитих вишневих кісточок. Любитель пряного смаку може додати кориці та апельсинову кірку. Зверху засинають 1 кг цукру і виливають в бутель 1 пляшку горілки. Суміш витримують 6 тижнів. Потім вишневий лікер проціджують і додають до нього ще 1 кг цукру і 1 пляшку горілки. Злегка підігрівають , щоб цукор розчинився. Вишнівку після цього проціджують через марлю або вовняну тканину до повної прозорості і розливають по пляшках , які треба щільно закупорити
|
|
| |
Galysuk | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 11:05 | Сообщение # 6 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| "Бейліз домашній" 300гр,жирних вершків(я беру простоквашу 33%) 100гр.цукру. 3 яйка 1 банка згущеного молока,не вареного 1 пачка ванільного цукру 3 пачки розчинної кави "Галка",маленьких 1 пляшка горілки Неміроф лайт(вона має легкий смак і не гірчить в лікері,бо пробувала з іншою то це вже не то...) Все добре збити бленднром чи міксером,закрутити і в холодильник на добу-дві,а потім теж тримати в холодильнику. Від себе додам що то улюблений рецепт мій і моїх подруг,якщо йдуть якісь свята і я кличу гостей то коліжанки завжди питають чи він буде на столі:),причому чоловікам ми його не даєм ,ну хіба попробувати,бо кажем шо то суто жіночий напій .Попробуйте,залишитись задоволені однозначно!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 10:48 | Сообщение # 7 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Всім доброго ранку. Приготувала вчора домашній лікер "Бейліз". Мені з чоловіком сподобався. Рецепт знайшла в просторах інтернету. В блендері або міксером збивати: 3яйця, 1ст цукру - збити Додати 2ст.л. розчинної дрібної кави( я давала Галку) - збити додати 300гр вершків жирних - збити ( в мене були 20 і 10 процентів і nt; непогано получилося) - збити Добавити 300гр горілки - збити. Розлити в бутилки і настояти мінімум добу. Лікер готовий, СМАЧНОГО
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 12:29 | Сообщение # 8 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Таня,дякую за рецепт.Насправді щось таке цікаве.Цей лікер дуже дорогий у продажі,а ось так приготувати в домашніх умовах,це супер.Велике дякую. Але питаннячко народилося...а зберігати його лише в холодильнику треба?
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 12:31 | Сообщение # 9 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Galysuk, я упустила і твій лікер.У тебе теж цікавенький рецепт.Ну дівчата так гарно понаписували,тепер лише експетиментувати. ДЯКУЮ!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 12:34 | Сообщение # 10 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Так зберігати в холодильнику. Я вчора побачила в Барвінку 130грн за 0,5л, і захотіла домашнього. Вийшов ну ДУЖЕ СМАЧНИЙ!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 12:35 | Сообщение # 11 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Здається я дозріла до вашого лікеру,як прочитала рецепт....
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 14:00 | Сообщение # 12 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Таня, має бути точно смачно.Дякую за рецепт.
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 21:29 | Сообщение # 13 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| На здоров'ячко! А то деколи для того самого здоров'я бракує трошки градуса
Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 24/09/2010, 21:29 |
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 19/02/2011, 00:44 | Сообщение # 14 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дівчата, на вечірці ми смакували, крім шоколаду у всіх його виглядах, ще лікером домашнім "Бейліз". А сьогодні надибала в неті ось такий лікерчик Кокосовий. Склад: цукор - 250 гр молоко - 0,5л кокосова стружка - 2-3ст.л. ваніль - до смаку, горілка - 0,5л Все, крім горілки, змішати в каструлі. Варити 7-8хв. Тоді охолодити, процідити і додати горілку. Трохи настояти і готово. Зберігати в холодильнику.
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 19/02/2011, 01:06 | Сообщение # 15 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Таня, я тоже маю записаний цей лікер.Його хвалять, треба зробити.
|
|
| |