В гості до Ірини
 Напої,лікери,домашні вина - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Напої,лікери,домашні вина
ir71Дата: Четвер, 08/07/2010, 17:58 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ділимося рецептами хороших напитків

Каталог!


 
ir71Дата: Четвер, 08/07/2010, 18:00 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
рецепт від Ірини Аллегрової ЛІКЕР « Шерідан »

Молоко згущене - 1 бан.
Цукор - 1 скл.
Ванілін (На око - на кінчику ножа) - 1 пакет .
Жовток яєчний - 4 шт
Горілка - 2 скл.
Кава розчинна (Гранульована не підійде ) - 1 ч. л.

Всі інгредієнти змішуємо в блендері ( крім кави ) . Ретельно збиваємо - і наш лікерчік готовий.Беремо келихи , наливаємо половину келиха , припудрюємо кавою або какао , доливаємо по вінця.


 
ir71Дата: Четвер, 08/07/2010, 18:01 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яєчний лікер
8 жовтків , 0 , 5 кг. цукру , ванілін , 1 склянка густих вершків , 0,5 л . молока , 200 мл . спирту.
Жовтки розтерти з цукром , додати ванілін , вершки , молоко і спирт. Все добре збити віночком або міксером. Розлити по пляшках . Закупорити . Лікер дозріває 2 місяці.


 
ir71Дата: Четвер, 08/07/2010, 18:01 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Малиновий лікер
Один кг малини ,
1 кг. цукру ,
1 л . спирту ,
1 л . води .
Малину розминають , заливають спиртом і настоюють 15 днів , періодично струшуючи. З цукру і води варять сироп , знімають накип , охолоджують до 30- 40С і вливають в настій , перемішують і настоюють ще 2 тижні. Фільтрують , розливають по пляшках і закупорюють .


 
ir71Дата: Четвер, 08/07/2010, 18:02 | Сообщение # 5
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Лікер вишневий
Три кг . вишні ,
2 кг . цукру ,
2 пляшки горілки.

Стиглі вишні без кісточок засипати в бутель. Для кращого аромату додати жменю розбитих вишневих кісточок. Любитель пряного смаку може додати кориці та апельсинову кірку. Зверху засинають 1 кг цукру і виливають в бутель 1 пляшку горілки. Суміш витримують 6 тижнів. Потім вишневий лікер проціджують і додають до нього ще 1 кг цукру і 1 пляшку горілки. Злегка підігрівають , щоб цукор розчинився. Вишнівку після цього проціджують через марлю або вовняну тканину до повної прозорості і розливають по пляшках , які треба щільно закупорити


 
GalysukДата: П`ятниця, 09/07/2010, 11:05 | Сообщение # 6
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
"Бейліз домашній"

300гр,жирних вершків(я беру простоквашу 33%)
100гр.цукру.
3 яйка
1 банка згущеного молока,не вареного
1 пачка ванільного цукру
3 пачки розчинної кави "Галка",маленьких
1 пляшка горілки Неміроф лайт(вона має легкий смак і не гірчить в лікері,бо пробувала з іншою то це вже не то...)
Все добре збити бленднром чи міксером,закрутити і в холодильник на добу-дві,а потім теж тримати в холодильнику.
Від себе додам що то улюблений рецепт мій і моїх подруг,якщо йдуть якісь свята і я кличу гостей то коліжанки завжди питають чи він буде на столі:),причому чоловікам ми його не даєм ,ну хіба попробувати,бо кажем шо то суто жіночий напій biggrin .Попробуйте,залишитись задоволені однозначно!

 
PavlukДата: П`ятниця, 24/09/2010, 10:48 | Сообщение # 7
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Всім доброго ранку. Приготувала вчора домашній лікер "Бейліз". Мені з чоловіком сподобався. Рецепт знайшла в просторах інтернету.
В блендері або міксером збивати:
3яйця, 1ст цукру - збити
Додати 2ст.л. розчинної дрібної кави( я давала Галку) - збити
додати 300гр вершків жирних - збити ( в мене були 20 і 10 процентів і nt; непогано получилося) - збити
Добавити 300гр горілки - збити.
Розлити в бутилки і настояти мінімум добу. Лікер готовий, СМАЧНОГО grog


 
ir71Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 12:29 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таня,дякую за рецепт.Насправді щось таке цікаве.Цей лікер дуже дорогий у продажі,а ось так приготувати в домашніх умовах,це супер.Велике дякую.
Але питаннячко народилося...а зберігати його лише в холодильнику треба?


 
ir71Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 12:31 | Сообщение # 9
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Galysuk, я упустила і твій лікер.У тебе теж цікавенький рецепт.Ну дівчата так гарно понаписували,тепер лише експетиментувати.
ДЯКУЮ!!!


 
PavlukДата: П`ятниця, 24/09/2010, 12:34 | Сообщение # 10
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Так зберігати в холодильнику. Я вчора побачила в Барвінку 130грн за 0,5л, і захотіла домашнього. Вийшов ну ДУЖЕ СМАЧНИЙ!!!

 
ir71Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 12:35 | Сообщение # 11
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Здається я дозріла до вашого лікеру,як прочитала рецепт.... smile

 
AntaliaДата: П`ятниця, 24/09/2010, 14:00 | Сообщение # 12
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Таня, має бути точно смачно.Дякую за рецепт.
 
PavlukДата: П`ятниця, 24/09/2010, 21:29 | Сообщение # 13
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
На здоров'ячко! biggrin А то деколи для того самого здоров'я бракує трошки градуса wine



Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 24/09/2010, 21:29
 
PavlukДата: Субота, 19/02/2011, 00:44 | Сообщение # 14
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата, на вечірці ми смакували, крім шоколаду у всіх його виглядах, ще лікером домашнім "Бейліз". А сьогодні надибала в неті ось такий лікерчик Кокосовий.
Склад:
цукор - 250 гр
молоко - 0,5л
кокосова стружка - 2-3ст.л.
ваніль - до смаку,
горілка - 0,5л
Все, крім горілки, змішати в каструлі. Варити 7-8хв. Тоді охолодити, процідити і додати горілку. Трохи настояти і готово. Зберігати в холодильнику.


 
AntaliaДата: Субота, 19/02/2011, 01:06 | Сообщение # 15
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Таня, я тоже маю записаний цей лікер.Його хвалять, треба зробити.
 
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024