Фірмовий рецепт
|
|
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 14/06/2010, 15:19 | Сообщение # 16 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Перекладаю млинці майонезом з часником Я ще даю в начинку моркву по корейські .Дуже смачно
|
|
| |
comko | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 12:09 | Сообщение # 17 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
| Quote (anilah) Перекладаю млинці майонезом з часником ще можна посмажити цибулю з морквою і заправити майонезом
Мене звати Наталя!
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 20/09/2013, 19:09 | Сообщение # 18 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Вирішила переглянути всі темки..... Чомусь так стається що ми всі дописуємо в одних і тих самих а їх так багато
У мене фірмовий рецепт це фаршировані перці (Отже беремо гарні перчини 1кг. бажано одного розміру миємо чистимо від насіння і відварюємо в окропі 5хв. Дальше беремо моркву натираємо на велику терку і тушкуємо на олії.(десь0,5кг) Цибульку 0,5кг. чистимо ріжемо кубиками і тушкуємо разом з морквою на олійці. Коли овочі змякнуть додаю суміш прованських трав( або які любите )солю перчу до смаку додаю томатну пасту(я даю багато бо так смачнішше) і тушкую до готовності. Потім беремо наші перчики і наповнюємо начинкою на кожен перчик я ще викладаю по чайній ложці томату заливаю соусом і тушкую десь 15-20хв. СОУС: Вода200гр, пару ложок олії,трохи томату сіль спеції до смаку. Прибажанні в начинкуможна додати трохи фаршу чи рису. Але в мене має бути саме овочева начинка.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 20/09/2013, 22:44 | Сообщение # 19 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (Ira) У мене фірмовий рецепт це фаршировані перці ( ооо дякую за рецепт, а то я вже пару раз хотіла тебе запитати за нього...бо памятаю той чудесний смак
|
|
| |
Надюшка3565 | Дата: Вівторок, 01/10/2013, 19:37 | Сообщение # 20 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 10
Статус: Offline
| Ось таким тортом я частувала гостей в чоловіка на день народженні
|
|
| |
Надюшка3565 | Дата: Вівторок, 01/10/2013, 19:39 | Сообщение # 21 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 10
Статус: Offline
| Такий вигляд мав мій торт.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 01/10/2013, 20:16 | Сообщение # 22 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Надюшка3565, апетитний шматочок!!!А троянди то взагалі відпад! Для мене кремові торти то іноземна мова
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 02/10/2013, 09:40 | Сообщение # 23 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Надюшка3565) Ось таким тортом я частувала гостей в чоловіка на день народженні дуже апетитне фото!!! розріз класний! а який корж всередині? А в мене фірмовий рецепт торт печінковий. Але тепер я його роблю виключно з курячої печінки, смакота. Коржі дуже м’якенькі.
|
|
| |
Надюшка3565 | Дата: Середа, 02/10/2013, 14:45 | Сообщение # 24 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 10
Статус: Offline
| киселевий з червоним киселем в мене з зеленим ,червоним і жовтим але зелений і жовтий чомусь не дав кольору може хтось знає якийсь секрет?
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 22/12/2014, 21:31 | Сообщение # 25 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| І знову ми забули про цю темку,ану дівчата ділимось своїми смаколиками!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 22/12/2014, 23:05 | Сообщение # 26 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ira, ще б не памятати тої смакоти,а ще як згадаю класного "офіціанта",то знову хочеться того перцю.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 22/12/2014, 23:59 | Сообщение # 27 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Цитата Ксюша ( ) а ще як згадаю класного "офіціанта",то знову хочеться того перцю дасть Бог дочекаємось літа обовязково повторимо!
Сообщение отредактировал Ira - Вівторок, 23/12/2014, 00:00 |
|
| |
shorpajanna | Дата: Середа, 05/09/2018, 13:43 | Сообщение # 28 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| Дуже люблю торт з млинців, з майонезом, морквою і печінкою
|
|
| |
fateevanadezda25 | Дата: Четвер, 28/05/2020, 13:23 | Сообщение # 29 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| Мій улюблений Наполеон!
|
|
| |
riegel99 | Дата: Четвер, 05/11/2020, 00:58 | Сообщение # 30 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
| спасибо большое!
|
|
| |