А що у вас сьогодні на столі?
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
ліза | Дата: Понеділок, 13/10/2014, 19:02 | Сообщение # 4981 |
повар
| У нас сьогодні курячі відбивні із гречкою та овочевим салатом, вчорашні пельмені і мій позавчорашній позор під назвою " А-ля Баунті"
Пісочне тісто не вдалося, коли я його замішувала, то розслойлося, а коли спеклося, то чогось дуже сипалося, слойоне тісто тоже не таке як має бути, і крем би тут пасував не масляний, а якийсь ніжний, може вершковий або сметанковий. Коротше, ідея у мене була хороша, але...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 13/10/2014, 23:16 | Сообщение # 4982 |
найкращі кондитери
| ліза, зате молодець,що не здаєшся,але по фото гарний розріз. а ми вчора були на відпочинку то шашлик на нині був і картоплі відварила,а ще маю кусок рулета що залишився від тортика Капучіно.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 17/10/2014, 18:58 | Сообщение # 4983 |
найкращі кондитери
| У мене сьогодні голубці з картоплі і гарбуза, Марусині пальчик і пляцок ще застигає. А це Марусині пальчики болгарське блюдо з нашою назвою,бо моя сусідка Маша була у Болгарії і там попросила рецепт тої смакоти і так назвала.Кого зацікавить то можу рецептом поділитись
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 17/10/2014, 22:39 | Сообщение # 4984 |
найкращі кондитери
| Цитата Ксюша ( ) Кого зацікавить то можу рецептом поділитись ти ще питаєш! ділись!
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 17/10/2014, 22:46 | Сообщение # 4985 |
найкращі кондитери
| Зоряна9810, зараз напишу
|
|
| |
ліза | Дата: Субота, 18/10/2014, 11:48 | Сообщение # 4986 |
повар
| Готую сьогодні котлети, картоплю-пюре, супчик із фрикадельками і шампінйонами, та на величезне прохання чоловіка - "тазік" салату олів`є і печінковий торт (за порадою Ксюші буду давати в тісто порощок до печива). А завтра заслужений вихідний
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 18/10/2014, 11:51 | Сообщение # 4987 |
адмін
| Цитата ліза ( ) "тазік" салату олів`є
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 18/10/2014, 12:41 | Сообщение # 4988 |
найкращі кондитери
| ліза, і я хочу тазік салату,прошу тарілочку на форум принести А я пригощу вас куском пляцка Моцарт і сальєрі
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 22/10/2014, 13:28 | Сообщение # 4989 |
найкращі кондитери
| Цитата ліза ( ) мій позавчорашній позор під назвою " А-ля Баунті" ну і нащо на себе так наговорювати...який позор??? розріз супер!!!
Ксюша, я так бачу ти любітєль своїх смаколиками побалувати Молодець... Дякую за рецепт Марусиних пальчиків
А в мене сьогодні зупа фасолькова, палюшки,гречка, і лапки тушені...на десетр сирник...короче що кому присмакує.
|
|
| |
ліза | Дата: Четвер, 23/10/2014, 11:17 | Сообщение # 4990 |
повар
| Ой, оксанка, я не наговорюю, я констатую факт . Розріз гарний, ідея хороша, але наступного разу я його по іншому зроблю:))) У мене сьогодні планується зупа горохові і ліниві голубці. А над десертом треба ще подумати
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 23/10/2014, 22:06 | Сообщение # 4991 |
найкращі кондитери
| А я так запрацювалась що їсти забула варити,сьогодні прийшла після суток завтра знову ,так що в перериві між роботою і тортом мене вистачило лиш на тушену картоплю з мяском і капустою,салатик овочевий насікла і ще є трошки сирного супчику,завтра хай готують щось самі, а в суботу йдемо на весілля,так що кухня у мене вихідна.
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 25/10/2014, 22:55 | Сообщение # 4992 |
найкращі кондитери
| А в нас сьогодні, розсіл з курки, налисники з мясом, голубці з гречкою і картоплею, тефтелі і пекла сирну вишиванку. але то вже завтра пригощу,бо ще в холодильнику стоїть
Цитата Ксюша ( ) а в суботу йдемо на весілля файно Вам...я як прочитала то чомусь холодцю весільного захотілося
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 26/10/2014, 20:33 | Сообщение # 4993 |
найкращі кондитери
| оксанка, так був і холодець весільний і все інше а дома наварила бульйончику ,курку запекла, салатик зробила,а на десерт весільні пляцки і ще маю Київський торт не початий,так що у мене теж нині кухня вихідна,бо те все вчора встигла зранку приготувати
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 29/10/2014, 07:07 | Сообщение # 4994 |
адмін
| Вчора трохи святкувала день народження, але на жаль фото не вдалося зробити.Ось маю лише кавалок тортика,буде зранку до кави (шоколадно-апельсиновий)
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 29/10/2014, 12:37 | Сообщение # 4995 |
найкращі кондитери
| ir71, а за тортик дякую ,так смачно виглядає
|
|
| |