А що у вас сьогодні на столі?
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
мадлен | Дата: Вівторок, 28/04/2015, 13:50 | Сообщение # 5281 |
нова людина
| Які гарненькі квіточки-печенька
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 30/04/2015, 18:52 | Сообщение # 5282 |
найкращі кондитери
| У мене сьогодні борщик і голубці х молодої капусти,також котлети і на десерт рулетик,пригощайтесь
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 30/04/2015, 20:40 | Сообщение # 5283 |
найкращі кондитери
| Ще принесла кусок пляцка Пані Валевська,правда я його склала не так ,як в рецепті,а склала безе до середини,бо робила його під мастику,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 04/05/2015, 17:38 | Сообщение # 5284 |
найкращі кондитери
| У нас сьогодні щавлева зупа,вареники і пиріг литий з яйцем і зеленою цибулькою.
|
|
| |
ліза | Дата: Середа, 06/05/2015, 13:30 | Сообщение # 5285 |
повар
| Ой, давеннько я до нас на сайт не загядала, нойтбук зламався, і поки він ремонтувався, я страждала Дівчата, господині, як завжди купа всякої смакоти наготували-напекли. У нас сьогодні зупа із щавлю, курячі відбивні з гречкою та налисники із варенням та сиром із апельсиновим соком та цедром (так маскую сир, бо щось його в мене недуже люблять)
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 07/05/2015, 20:51 | Сообщение # 5286 |
найкращі кондитери
| Я сьогодні на вечерю захотіла чогось легенького і зробила кабачково шампіньйонові оладки з сметанкою,так смачно ,а головне швидко і просто Пригощайтесь,дешево і сердито
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 08/05/2015, 13:09 | Сообщение # 5287 |
адмін
| Цитата Ксюша ( ) Пригощайтесь,дешево По твоєму зараз кабачки дешеві?????????
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 08/05/2015, 21:20 | Сообщение # 5288 |
найкращі кондитери
| ir71, я на перспективу,що вже скоро будуть на городі. У мене сьогодні росіл з макароном,на друге готувала палюшки з квашеною капустою і шкварками ,ще салатик з нітратів.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 15/05/2015, 17:21 | Сообщение # 5289 |
найкращі кондитери
| Чи то на мене погода впливає,чи то вже старість підкрадається,але скажу чесно щось немаю натхнення готувати щось ,так щось простеньке і все,а так би вже чогось доброго хтось приготовив.У мене сьогодні банально -гречка ,підлива з курячого філе з шампіньйонами нітратовий салат ,на перше супчик з рисом і болгарським перцем,а ще трошки відбивних пожарила і все.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 15/05/2015, 20:20 | Сообщение # 5290 |
найкращі кондитери
| Цитата оксанка ( ) У нас сьогодні щавлева зупа,в Цитата ліза ( ) У нас сьогодні зупа із щавлю просто щавлевий бум...в нас сьогодні теж зелена зупка( так каже моя Діанка), картопля тушена з ребрами з мульті, і сирнички на десерт ... Цитата Ксюша ( ) чи то вже старість підкрадається,але слухай "якщо ти на старості "така шустра до готування, то коли була молодою що ж ти виварювала??
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 15/05/2015, 22:31 | Сообщение # 5291 |
найкращі кондитери
| а я майже не готую,що зварю те відразу зїдаємо,зранку мала перейшла на вівсянку потім приходить пізно.кому варити
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 17/05/2015, 20:56 | Сообщение # 5292 |
найкращі кондитери
| У нас сьогодні вареники,зупа з фрикадельками і відкриттяя сезону, пляцок з румбарбаром(ще цього року не пекла...)
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 18/05/2015, 09:10 | Сообщение # 5293 |
найкращі кондитери
| от і знову понеділок і знову треба думати що готувати... в нас підливка з молодого козеняти, макарони, салат з домашньої вже редиски . а на перше напевно традиційний зелений борщик буде..
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 18/05/2015, 14:33 | Сообщение # 5294 |
адмін
| у нас борщик червоний, шашличок в духовці, салат з помідорів та фети, запечена картопелька під молоду і на десерт кексики.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 22/05/2015, 17:49 | Сообщение # 5295 |
найкращі кондитери
| А я вчора мала настрій до готування,так що сьогодні після роботи відпочиваю.Маю голубці,жарену щуку з соусом тар тар,а ще салатик овочевий.
|
|
| |