А що у вас сьогодні на столі?
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 30/05/2015, 00:13 | Сообщение # 5296 |
найкращі кондитери
| Вирішила пригостити вас на ніч глядя маковим з чорносливом а ще зробила ось такий своїм на свята,правда фото в розрізі буде завтра ,бо ще застигає
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 30/05/2015, 20:16 | Сообщение # 5297 |
найкращі кондитери
| А я сьогодні пробувала пекти МАКАРУНИ,незнаю які мають бути на справді,і далеко не те як показують на фото гладесенькі ,гарнесенькі,дивиіться на мій жах.Попробувала,більше не буду.А хтось робив,діліться досвідом,і якими вони мають бути
Сообщение отредактировал Леся - Субота, 30/05/2015, 20:32 |
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 30/05/2015, 20:18 | Сообщение # 5298 |
адмін
| Леся, головне щоб смачні були а до досконалості доведеш.ніколи не кажи ніколи!Ще раз попробуєш і вийде
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 30/05/2015, 20:33 | Сообщение # 5299 |
найкращі кондитери
| Цитата ir71 ( ) головне щоб смачні чесно,для мене краще шматок доброго пляцка,а це занадто для ммене солодке
|
|
| | |
ліза | Дата: Неділя, 31/05/2015, 17:21 | Сообщение # 5301 |
повар
| Леся, дуже навіть не погані, ти молодець, що спробувала, бо я у нас на форумі бачу такі тістечка ( то певне із серії тістечок, я так думаю ) перший раз. Так що ти у нас першовідкривач макарунів ( а так хочеться написати "макаронів" )
Сообщение отредактировал ліза - Неділя, 31/05/2015, 17:24 |
|
| |
ліза | Дата: Неділя, 31/05/2015, 17:24 | Сообщение # 5302 |
повар
| ir71, смачного вам обіду А у нас сьогодні на скору руку запечена картопля із мясом у рукаві + овочевий салатик, то називаєтьься "халявлю", бо класна погода і на кухні геть не хочеться торчати
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 31/05/2015, 20:58 | Сообщение # 5303 |
найкращі кондитери
| ліза, Цитата а так хочеться написати "макаронів" а я так і кажу,бо в різних рецептах по різному пишу ,я коли пекла макаруни,то теж написала рецепт але написала макарон ,але ми всі порузімілись У мене сьогодні теж холодець,олів"є,салат ще один ,рецепт поставила на форум,а ще курочка печена,і картопля з кручениками,вчора мала настрій наготувала,і на десерт смачнезний тортик
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 31/05/2015, 21:05 | Сообщение # 5304 |
найкращі кондитери
| Леся, Цитата ,і далеко не те як показують на фото гладесенькі може ти не накривала верх щоб піднімалось одинаково,ось знайшла свої старенькі фото у мене інші були,але я кажу на верх ложила бритванку а знизу пекла
Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 31/05/2015, 21:06 |
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 31/05/2015, 21:36 | Сообщение # 5305 |
найкращі кондитери
| Цитата Ксюша ( ) може ти не накривала верх щоб піднімалось одинаково це як???,у рецеті такого не писало Сьогодні доця купила спеціально для мене щоби я порівняла,мацьопе,4 см в діаметрі коштує 9 грн в одному кафе.а в іншому 12,ось фото а це копійка для порівняння і що він далеко не ідеальний і на смак я б сказала що у мене смачніше,той що шоколадний то якийсь забитий
Сообщение отредактировал Леся - Неділя, 31/05/2015, 21:42 |
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 31/05/2015, 21:46 | Сообщение # 5306 |
найкращі кондитери
| Леся, Леся, у духовку ставих дві решітки на нижню ставиш бляжу з макарунами і на верхню пусту бляху тоді воно добре піднімається і спідничка робиться на макаруні
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 31/05/2015, 21:47 | Сообщение # 5307 |
найкращі кондитери
| Іринко,стіл як на весілля,у нас ніби теж готували але не так багатезно,картопля молода,холодець,налисники з мясом і бульйон,салат з огірочків і редиски,цвіклі,оселедець,і два пляцки
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 31/05/2015, 21:49 | Сообщение # 5308 |
найкращі кондитери
| Леся, направду не знаю,що відписати не пекла,не пробувала. Але досвід приходить з часом,якщо відчуваєш щось не те, на наступний раз буде краще.
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 02/06/2015, 22:07 | Сообщение # 5309 |
шеф-повар
| Леся, з макаруновим дебютом тебе! Я все збиралася їх освоювати, але при теперішній ціні на мигдаль вирішила, що не дуже їх і хочу. ir71, Ксюша, у вас, як завжди, столи ломляться! То тільки я сюди з однією стравою заходжу. Але що маємо, те маємо! (с) Ось, наприклад, вчора такий "фаст-фуд" у нас був:
Було трошки відвареної яловичини, яку я розібрала на волокна, прогріла, додала маринований перець, фету, зеленої цибульки і все це "вклала" у свіжоспечену фокаччу з цільнозернового борошна. І під вино вийшло досить навіть смачно. :) Фокаччу, до речі, пекла на кефірі. Мені сподобалась ця трохи "гумова" структура. Саме тому її не хочеться різати, а відламувати і відривати. :)
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
юся | Дата: Вівторок, 02/06/2015, 23:21 | Сообщение # 5310 |
повар
| Talochka, як апетитно виглядає твій фаст-фуд
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
|