В гості до Ірини
 А що у вас сьогодні на столі? - Сторінка 52 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
А що у вас сьогодні на столі?
ir71Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати

 
ir71Дата: Понеділок, 07/03/2011, 16:28 | Сообщение # 766
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
А я ніколи не сиплю гречку у киплячу воду а лише заливаю суху гречку окропом і накриваю кришкою.Так вона стоїть поки не втягне у себе всю воду.Далі солю,доливаю 0.5стак холодної води і ставлю на вогонь на 10хв,поки вся вода не википить(але буває і швидше знімаю,бо води там практично немає)
Така гречка зберігає у собі всі корисні речовини,а саме головне вона смачна!!!!


 
ЛесяДата: Понеділок, 07/03/2011, 17:05 | Сообщение # 767
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Треба спробувати по твоїй технології.Я просто промиваю гречку,заливаю звичайною холодною водою і ставлю варити доки не википить вся вода.В кінці даю трохи масла,коли воно розтопилося перемішую гречку.

 
оксанкаДата: Понеділок, 07/03/2011, 21:32 | Сообщение # 768
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
ir71, Я теж ніколи так не робила дякую за пораду. Треба буде спробувати applause

 
ОляДата: Середа, 09/03/2011, 06:17 | Сообщение # 769
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
А в мене нині зупа на домашній вермішелі і запіканка "А ля голубець". Ось така.
 
оксанкаДата: Середа, 09/03/2011, 15:37 | Сообщение # 770
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Олю!!! Файний собі "А ля голубець" та й з підливкою... smile smile smile

 
ОляДата: Середа, 09/03/2011, 20:50 | Сообщение # 771
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Олю!!! Файний собі "А ля голубець" та й з підливкою... smile smile smile

Оксанко, то не підливка. То сир розтоплений. Взагалі, то така запіканка. Як хочете - дам рецепт.

 
оксанкаДата: Четвер, 10/03/2011, 09:34 | Сообщение # 772
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Оля)
Як хочете - дам рецепт.

Ще питаєте, давайте biggrin biggrin biggrin


 
ЛесяДата: Четвер, 10/03/2011, 14:09 | Сообщение # 773
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Все ти Оля щось вигадаєш.Де вже той рецепт "А ля голубець"???

 
ir71Дата: Четвер, 10/03/2011, 17:34 | Сообщение # 774
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
У мене сьогодні горохова зупка,на друге зрази з крабовими паличками.....піст......

 
РоксоланаДата: Четвер, 10/03/2011, 18:30 | Сообщение # 775
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
А я сьогодні зварила капусняк,гречку з підливкою грибною,і спекла булочки з афинами(чорними ягодами).

я трохи нерозумна!

Сообщение отредактировал Роксолана - Четвер, 10/03/2011, 22:08
 
ir71Дата: Четвер, 10/03/2011, 18:40 | Сообщение # 776
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Смачно ви, Роксолано, вечеряєте!

 
цукеро4каДата: Четвер, 10/03/2011, 19:15 | Сообщение # 777
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Дівчата хочете вірте хочете ні,а у мене сьогодні тожеже гороховий суп і булочки з яфинами,а ще й з капустою biggrin smile happy

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
оксанкаДата: Четвер, 10/03/2011, 21:25 | Сообщение # 778
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Сьогодні напевне гречаний день smile smile smile smile В мене зупка з макаронами, гречка і риба смажена happy happy happy

 
IraДата: Четвер, 10/03/2011, 21:56 | Сообщение # 779
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ой дівоньки іу мене сьогодні гороховийсуп на обід, а на вечерю картопелька з "саламахою"(згадала дитинство)і овочевий салат. happy happy happy

 
ОляДата: П`ятниця, 11/03/2011, 05:03 | Сообщение # 780
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Ira)
а на вечерю картопелька з "саламахою"(згадала дитинство)

А що таке "саламаха"?

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2025