|
А що у вас сьогодні на столі?
|
|
| ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 07/03/2011, 16:28 | Сообщение # 766 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| А я ніколи не сиплю гречку у киплячу воду а лише заливаю суху гречку окропом і накриваю кришкою.Так вона стоїть поки не втягне у себе всю воду.Далі солю,доливаю 0.5стак холодної води і ставлю на вогонь на 10хв,поки вся вода не википить(але буває і швидше знімаю,бо води там практично немає) Така гречка зберігає у собі всі корисні речовини,а саме головне вона смачна!!!!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 07/03/2011, 17:05 | Сообщение # 767 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Треба спробувати по твоїй технології.Я просто промиваю гречку,заливаю звичайною холодною водою і ставлю варити доки не википить вся вода.В кінці даю трохи масла,коли воно розтопилося перемішую гречку.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 07/03/2011, 21:32 | Сообщение # 768 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| ir71, Я теж ніколи так не робила дякую за пораду. Треба буде спробувати
|
| |
| |
| Оля | Дата: Середа, 09/03/2011, 06:17 | Сообщение # 769 |
|
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| А в мене нині зупа на домашній вермішелі і запіканка "А ля голубець". Ось така.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Середа, 09/03/2011, 15:37 | Сообщение # 770 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Олю!!! Файний собі "А ля голубець" та й з підливкою...
|
| |
| |
| Оля | Дата: Середа, 09/03/2011, 20:50 | Сообщение # 771 |
|
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Олю!!! Файний собі "А ля голубець" та й з підливкою... smile smile smile Оксанко, то не підливка. То сир розтоплений. Взагалі, то така запіканка. Як хочете - дам рецепт.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Четвер, 10/03/2011, 09:34 | Сообщение # 772 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Оля) Як хочете - дам рецепт. Ще питаєте, давайте
|
| |
| |
| Леся | Дата: Четвер, 10/03/2011, 14:09 | Сообщение # 773 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Все ти Оля щось вигадаєш.Де вже той рецепт "А ля голубець"???
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 10/03/2011, 17:34 | Сообщение # 774 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| У мене сьогодні горохова зупка,на друге зрази з крабовими паличками.....піст......
|
| |
| |
| Роксолана | Дата: Четвер, 10/03/2011, 18:30 | Сообщение # 775 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| А я сьогодні зварила капусняк,гречку з підливкою грибною,і спекла булочки з афинами(чорними ягодами).
я трохи нерозумна!
Сообщение отредактировал Роксолана - Четвер, 10/03/2011, 22:08 |
| |
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 10/03/2011, 18:40 | Сообщение # 776 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Смачно ви, Роксолано, вечеряєте!
|
| |
| |
| цукеро4ка | Дата: Четвер, 10/03/2011, 19:15 | Сообщение # 777 |
|
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Дівчата хочете вірте хочете ні,а у мене сьогодні тожеже гороховий суп і булочки з яфинами,а ще й з капустою
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
| |
| |
|
| Ira | Дата: Четвер, 10/03/2011, 21:56 | Сообщение # 779 |
|
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ой дівоньки іу мене сьогодні гороховийсуп на обід, а на вечерю картопелька з "саламахою"(згадала дитинство)і овочевий салат.
|
| |
| |
| Оля | Дата: П`ятниця, 11/03/2011, 05:03 | Сообщение # 780 |
|
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (Ira) а на вечерю картопелька з "саламахою"(згадала дитинство) А що таке "саламаха"?
|
| |
| |