Побутові дрібнички та техніка на кухні
|
|
_uliana_88 | Дата: Неділя, 27/01/2013, 20:12 | Сообщение # 286 |
шеф-повар
Статус: Offline
| і я читаю тут які у вас всіх тільки позитивні враження від мультиварок, що вже теж заразилася теж хочу, але треба тепер чекати нагоди, свята пройшли, напевне теж замовлю на 8 березня
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 13/02/2013, 13:37 | Сообщение # 287 |
найкращі кондитери
| Народ,хочу купляти духовку електричну.Хто має розкажіть яку?????????тільки не вбудовану,а звичайну.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 13/02/2013, 13:51 | Сообщение # 288 |
найкращі кондитери
| Леся, я не маю ,користуюсь звичайною плитою газ а духовка світло,пече чудово ,і перевага в тому що за один раз можна спекти три коржі коли щось печеться в різних формах,а ще добре пасочку пече,тай взагалі рибку ,курку картопельку все запікаю всередині,але може і є духовки такі ,но я щось ними не любила користуватись,тому може у мене така думка.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 13/02/2013, 14:43 | Сообщение # 289 |
шеф-повар
| Цитата (Леся) ?тільки не вбудовану,а звичайну. Лесю вони класно печуть! В мене вбудована,тому особливо за звичайні нічого не можу сказати, але думаю ,яка різниця????
Дівчата хто має пароварки, скажіть чи вона щось вартує,чи ні, і яка в ній їжа виходить????
Я ОЛЯ!
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 13/02/2013, 15:39 | Сообщение # 290 |
шеф-повар
| Цитата (Леся) Народ,хочу купляти духовку електричну.Хто має розкажіть яку?????????тільки не вбудовану,а звичайну. В мене вбудована духовка, але я мамі на день народження купляля бо в неї газові ось таку то я брала в неї пекти коли був ремон то мені сподобалось.
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 13/02/2013, 15:41 | Сообщение # 291 |
шеф-повар
| Цитата (Poetka) Дівчата хто має пароварки, скажіть чи вона щось вартує,чи ні, і яка в ній їжа виходить???? В мене є пароварка, але мої не хочуть таку їжу їсти.Але я маю її вже десь більше 5 років .Може зараз кращі є моделі.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 13/02/2013, 15:49 | Сообщение # 292 |
найкращі кондитери
| masik, Маряшка,пишеш що пекла у ній,як бісквіти класно виходять?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 13/02/2013, 15:51 | Сообщение # 293 |
найкращі кондитери
| Цитата (Poetka) Дівчата хто має пароварки, скажіть чи вона щось вартує,чи ні, і яка в ній їжа виходить???? якщо маєш мультю то нашо тобі та пароварка. вона тобі до нічого.
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 13/02/2013, 16:00 | Сообщение # 294 |
найкращі кондитери
| Леся, маю таку духовку,задоволенню моєму нема меж. Тепер газову включаю коли маю багато замовлень на раз,а так практично некористуюся все печу в електричній. Виходить класно все і безквіти в тому числі. Купилая її в Технолюксі називається LIBERTI. Потім зфоткаю покажу.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 13/02/2013, 16:09 | Сообщение # 295 |
найкращі кондитери
| Цитата (Ira) LIBERTI. Потім зфоткаю покажу. Нашо фоткати, найди в неті і покаж мені???
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 13/02/2013, 16:59 | Сообщение # 296 |
найкращі кондитери
| Цитата (Леся) Нашо фоткати, найди в неті і покаж мені??? Прошу...
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 13/02/2013, 17:51 | Сообщение # 297 |
шеф-повар
| Цитата (Леся) Маряшка,пишеш що пекла у ній,як бісквіти класно виходять? класно виходять
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 13/02/2013, 17:56 | Сообщение # 298 |
найкращі кондитери
| Poetka, у мене є ,задаоволена,але як у тебе мультя,то я думаю ще одне місце щоб займало то без потреби,хоча я в своїй також можу рис запарити котлети рибу курку ,навіть розморозка є,і ще є функція що є підігрів,можна спекти бесквіт
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|
Poetka | Дата: Середа, 13/02/2013, 21:56 | Сообщение # 300 |
шеф-повар
| Цитата (Зоряна9810) якщо маєш мультю то нашо тобі та пароварка. вона тобі до нічого. Ну не знаю,не знаю....Пароварка то дещо інший пристрій...там все виключно на парі, а мультя хоч не хоч, або у власному соці тушкує, або з жирои, або з водою....Я наприклад пароварку купила б заради овочів на парі.... Мультя має пароварку але то цик, там мало місця а в пароварку можна загрузити у три ряди, і овочі і рибку і ще щось....
Я ОЛЯ!
|
|
| |