Побутові дрібнички та техніка на кухні
|
|
Леся | Дата: Понеділок, 25/02/2013, 13:17 | Сообщение # 316 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| ти який саме хочиш,ручний чи щоб сам збивав???Ручний у мене браун,атой що сам збиває то Бош Ось тут я писала про свої
Сообщение отредактировал Леся - Понеділок, 25/02/2013, 13:18 |
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 25/02/2013, 22:40 | Сообщение # 317 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| У мене є такий що сам збиває мені його з Чехії на 30 подарили вже 14 років паше,і він має пласмасову корзину,а я б хотіла щось таке як в тебе на першому фото але сам міксер,бо то у тебе цілий комбайн,а комбайн я маю
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Наталонька | Дата: Вівторок, 26/02/2013, 22:05 | Сообщение # 318 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ксюша, я теж хочу купити собі міксер (такий як у нашої Лесі, чи Ірини - але з фінансами трохи скупо) то шукаю інші варіанти . Приглянула собі міксер Bosch MFQ 3560 - відгуки ніби про нього в інтернеті непогані.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 27/02/2013, 10:14 | Сообщение # 319 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Наталонька,дякую треба глянути,бо до 8 березня вже не далеко
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Понеділок, 18/03/2013, 00:37 | Сообщение # 320 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| дівчата хто має таку форму? Чи варто купувати (в неї немає дна)?
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Понеділок, 18/03/2013, 00:40 | Сообщение # 321 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| і підкажіть будь-ласка, якими вагами ви користуєтесь??? адже вони мають бути супер точні, електронні спеціальні для продуктів вони до 5-8кг? чи може бути звичайна електронна (ну така що і самій можна зважитися)))?
|
|
| |
masik | Дата: Понеділок, 18/03/2013, 12:20 | Сообщение # 322 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Цитата (_uliana_88) підкажіть будь-ласка, якими вагами ви користуєтесь??? адже вони мають бути супер точні, електронні спеціальні для продуктів вони до 5-8кг? чи може бути звичайна електронна (ну така що і самій можна зважитися)))? Я користуюсь такою вагою як в магазинах в мене до 30 кг.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 18/03/2013, 12:33 | Сообщение # 323 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (_uliana_88) дівчата хто має таку форму? Чи варто купувати (в неї немає дна)? У мене така.Я користуюся лише нею,може і тому торти у мене високі.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 18/03/2013, 15:15 | Сообщение # 324 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| І в мене є вдома така форма. Зручно, бо можна зробити розмір який потрібен.
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Понеділок, 18/03/2013, 15:27 | Сообщение # 325 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Зрозуміло дівчатка, дякую за поради! тепер треба з вагою оприділитися... напевне буду вибирати з тих які для продуктів, думаю вони будуть точніші...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 18/03/2013, 19:41 | Сообщение # 326 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| _uliana_88, у мене вага електронна спеціально для кухні
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 19/03/2013, 18:19 | Сообщение # 327 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| в мене звичайна електронна до 5 кг. але якщо важити довгы торти(одиничка) то неточно важить
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 19/03/2013, 21:22 | Сообщение # 328 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Цитата (Таньчик) якщо важити довгы торти(одиничка) то неточно важить а чого? я ставлю торт на чашу і все добре важить.
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 19/03/2013, 21:47 | Сообщение # 329 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ira, я теж так роблю а потім но віднімаю вагу тари і все окей
|
|
| |
Натамуся | Дата: Вівторок, 19/03/2013, 21:48 | Сообщение # 330 |
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
| _uliana_88, я теж користуюсь такою формою -ДУЖЕ ЗРУЧНА. Ще поглядала на прямокутну,але в зв'язку з труднощами прийшлось відкласти до кращих часів. цитата LILEJA "Але якось треба було спекти 2 одинакові, то щось трошки не вгадала розмір знову." А моя форма має позначки діаметрів,тож щоб були однакові навіть вгадувати не треба.
|
|
| |