В гості до Ірини
 Побутові дрібнички та техніка на кухні - Сторінка 21 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Побутові дрібнички та техніка на кухні
Зоряна9810Дата: Середа, 13/02/2013, 22:21 | Сообщение # 301
Зоряна9810
найкращі кондитери
Статус: Offline
Poetka, я один час загорілася була. навіть вибрали вже тільки йди і купуй , і тут почала питати всіх і вся хто має її, і дійшла висновку що мої того їсти не будуть. а я лише дарма витрачу гроші.

КсюшаДата: Четвер, 14/02/2013, 11:23 | Сообщение # 302
Ксюша
найкращі кондитери
Poetka, то дуже класна і корисна їжа,я відповім Зоряні,мої теж ,я думала не будуть їсти ,але їдять.То у людей таке враження,я перед тим ніж готую щось то курку ,рибку мариную,овочі я солю перчу,так що все виходить смачне, а не як деякі говорять ,як трава,картоплю я роблю на пару а потім хто хоче зверху собі поливає топленим маслом,там є спеціальна чаша що можна робити рибку під соусом,такої риби як з пароварки під соусом я ще не їла,а ще є плюс що там збережені всі вітаміни.А ще у кого проблемизі шлунком то якраз супер.дуже виходять легкі вечері і сніданки,а ще добре для тих хто хоче скинути зайву вагу,бо все без жиру

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

ir71Дата: Четвер, 14/02/2013, 11:33 | Сообщение # 303
ir71
адмін
Незнаю як Олі,але мені достатньої тої чаші що є у мульті для варки на пару.І картоплю роблю,і котлети і овочі на вінегред варю і вареники на пару роблю.Все без жиру,але щось мої з особливою захопленість їли то сказати не можу.Користуюся часто,бо можна у мультиварці відразу дві страви приготувати.Наприклад внизу картоплю або гречку а зверху котлети.

КсюшаДата: Неділя, 24/02/2013, 12:50 | Сообщение # 304
Ксюша
найкращі кондитери
Я була в пятницю в Ашані так там є великий вибір Мультиварок,є навіть 6 літрові чаші Панасонік ,ціни я не запамятала але були від 1600 до 3000,в залежності від марки ,об"єму і функцій

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

ir71Дата: Неділя, 24/02/2013, 13:47 | Сообщение # 305
ir71
адмін
Цитата (Ксюша)
,є навіть 6 літрові чаші Панасонік
А ти щось не напутала?Панасонік ще на 6л мульварок не випускав.Може ще Philips то такі є,але це зовсім не те що панасонік

ЛесяДата: Неділя, 24/02/2013, 14:55 | Сообщение # 306
Леся
найкращі кондитери
Я все ходжу та вибираю елекричну духовку.Вирішила брати вбудовану.Але вибір великий,на дуже дорогу навіть не дивлюся таку десь від 2 до 3 тисяч.Правда куплю напевно в кінці березня.Є дверки з двома склами,з двома пательнями,з різними прибамбасами.І я не знаю яку.

КсюшаДата: Неділя, 24/02/2013, 18:34 | Сообщение # 307
Ксюша
найкращі кондитери
ir71, та може,але то така сама як ти показувала що у тебе на 4 літри чорного кольору,а то було на 6,але там більшість було Панасоніки,а може я не звернула увагу

ir71Дата: Неділя, 24/02/2013, 19:05 | Сообщение # 308
ir71
адмін
Цитата (Ксюша)
а то було на 6,
прошу глянь на це  маєш таку саму на 6 л,але то далеко до Панасоніка

ir71Дата: Неділя, 24/02/2013, 19:07 | Сообщение # 309
ir71
адмін
Цитата (Леся)
Вирішила брати вбудовану.
але вбудовану треба вбудовувати у свої меблі.Її просто так не поставиш.Маєш куди вбудувати?

ЛесяДата: Неділя, 24/02/2013, 20:03 | Сообщение # 310
Леся
найкращі кондитери
Цитата (ir71)
.Маєш куди вбудувати?
Буду доробляти  збоку ,але мені казали що в ній поки немає меблів теж можна користуватися.

ir71Дата: Неділя, 24/02/2013, 21:07 | Сообщение # 311
ir71
адмін
Цитата (Леся)
що в ній поки немає меблів теж можна користуватися.
я так своєю користувалася десь місяць,поки кухню нову зробили,але трохи не практично і не естетично виглядає.Тому якщо тимчасово то можна,але з часом всерівно треба боки позакривати

ЛесяДата: Неділя, 24/02/2013, 22:31 | Сообщение # 312
Леся
найкращі кондитери
Цитата (ir71)
треба боки позакривати
Ми вже про це з чоловіком говорили,що той майсет яки     нам робив меблі,доробить нам їх,так щоб духовка була на рівні зі мною.і ще деякі зверху і знизу,то лі полки толі шуфлядки

PoetkaДата: Понеділок, 25/02/2013, 01:14 | Сообщение # 313
Poetka
шеф-повар
Збилась дівчата  я з теми пароварка, вирішила всетаки по повній свою мультю використовувати...
А на скільки часу ставити парові котлети в мульті,хто скаже????

Я ОЛЯ!

ir71Дата: Понеділок, 25/02/2013, 11:40 | Сообщение # 314
ir71
адмін
Цитата (Poetka)
А на скільки часу ставити парові котлети в мульті,хто скаже????
залежить з якого мяса,але від 20хвилин

КсюшаДата: Понеділок, 25/02/2013, 12:04 | Сообщение # 315
Ксюша
найкращі кондитери
ir71,я вже точно глянула яка то була Мультя на 6 літрів,бо маю карту комфорту і можу переглянути в якому Фокстроті що є,так от на 6 л то є Мулінекс,а Ранасонік є в наявності тільки на 2.5 л в Ашані а ще була Скарлет.Ну на рахунок Мулінекс ,я не впевнена що це щось добре бо маю комбайн в прошлому році на 8 березня купили, то він мене геть не влаштовує,у мене був Браун то була сила а то то якась французька жаба.Підкажіть будь ласка гарний міксер,десь бачила наша Леся показувала,бо мій вже старенький може б собі прикупила,бо в тому комбайні не можливо нічого збити бо повзе як черепаха

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 25/02/2013, 12:06

Пошук:

Copyright MyCorp © 2024