Продукти,які використовуємо
|
|
наталя | Дата: Середа, 07/09/2011, 23:35 | Сообщение # 46 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| дівчата, а де ви купляєте такі олівці
|
|
| |
мамця | Дата: Четвер, 06/10/2011, 19:51 | Сообщение # 47 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Quote (наталя) дівчата, а де ви купляєте такі олівці В маєте на увазі харчові фломастери?То їх беремо в Лілі з "хлібопічки"
Оксана Я.
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 06/10/2011, 23:33 | Сообщение # 48 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (мамця) То їх беремо в Лілі з "хлібопічки" Оксанко, дай будь-ласка ссилочку, щось не можу знайти
|
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 06/10/2011, 23:35 | Сообщение # 49 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Оксана, шо ти будеш малювати тими олівцями ти мені скажи????!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 11:18 | Сообщение # 50 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| оксанка, ОСЬ СЮДИ реєструєшся і пишеш Лілі лист і вприват своє замовлення.
|
|
| |
|
оксанка | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:04 | Сообщение # 52 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| ir71, дякую велике!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
irusyk | Дата: Четвер, 20/10/2011, 16:27 | Сообщение # 53 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| привіт дівчата!!! потрібн ваша допомога: ви коли небудь використовували сухі вершки для крему??? до нихдодається молоко і збивається... не знаєте чи воно чогось вартує?
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 20/10/2011, 16:31 | Сообщение # 54 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Іруся,то така страшна "хімія" просто під зубами хрустить.
|
|
| |
irusyk | Дата: Четвер, 20/10/2011, 17:26 | Сообщение # 55 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| а які ви використовуєте вершки для крему?
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 20/10/2011, 17:36 | Сообщение # 56 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Я купляю у бабок на базарі жирну сепараторну сметану,інколи на вершки попадаю.Зараз попробувала ось такі
Мені сподобалася їх структура і смак.То ж змішую їх і сметану,як роблю крем
Останній часом зявилися в продажі ось такі вершки.Теж дуже гарно збиваються
|
|
| |
irusyk | Дата: Четвер, 20/10/2011, 18:16 | Сообщение # 57 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| дякую, я такі бачила, а якщо вам на один торт стільки не треба,то ви їх просто зберігєте у холодильнику? іскільки часу?
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 20/10/2011, 18:25 | Сообщение # 58 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| irusyk, у мене у холодильнику незатримуються продукти на торти.За тиждень маю 9-10замовлень,тож зовсім не тримаю,хіба звечора до ранку.А взагалі чула що вони здатні швидко прокисати.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 20/10/2011, 18:39 | Сообщение # 59 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| irusyk, я беру вершки на здоровя, може ы сильно вони хімічні але мені вони подобаються, і гарно збиваються і стоять в холодильнику...
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 20/10/2011, 18:41 | Сообщение # 60 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Зоряно і я беру,але лише зелені або червоні де 18% то натуральні,бо ті що голубі то і справді хімічні.Там дуже багато заборонених складників
|
|
| |