В гості до Ірини
 Продукти,які використовуємо - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Продукти,які використовуємо
наталяДата: Середа, 07/09/2011, 23:35 | Сообщение # 46
наталя
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
дівчата, а де ви купляєте такі олівці cry
 
мамцяДата: Четвер, 06/10/2011, 19:51 | Сообщение # 47
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Quote (наталя)
дівчата, а де ви купляєте такі олівці
В маєте на увазі харчові фломастери?То їх беремо в Лілі з "хлібопічки"


Оксана Я.
 
оксанкаДата: Четвер, 06/10/2011, 23:33 | Сообщение # 48
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (мамця)
То їх беремо в Лілі з "хлібопічки"

Оксанко, дай будь-ласка ссилочку, щось не можу знайти sad


 
AntaliaДата: Четвер, 06/10/2011, 23:35 | Сообщение # 49
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Оксана, шо ти будеш малювати тими олівцями ти мені скажи????!!!! happy happy happy
 
ir71Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 11:18 | Сообщение # 50
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
оксанка, ОСЬ СЮДИ реєструєшся і пишеш Лілі лист і вприват своє замовлення.

 
оксанкаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:01 | Сообщение # 51
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Оксана, шо ти будеш малювати тими олівцями ти мені скажи????!!!!

тобі листа любовного напишу happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy


 
оксанкаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:04 | Сообщение # 52
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
ir71, дякую велике!!!!!!!!!!!! wink happy happy happy

 
irusykДата: Четвер, 20/10/2011, 16:27 | Сообщение # 53
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
привіт дівчата!!! потрібн ваша допомога: ви коли небудь використовували сухі вершки для крему??? до нихдодається молоко і збивається... не знаєте чи воно чогось вартує? suspect

 
ir71Дата: Четвер, 20/10/2011, 16:31 | Сообщение # 54
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Іруся,то така страшна "хімія" просто під зубами хрустить. sad

 
irusykДата: Четвер, 20/10/2011, 17:26 | Сообщение # 55
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
а які ви використовуєте вершки для крему? cry

 
ir71Дата: Четвер, 20/10/2011, 17:36 | Сообщение # 56
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Я купляю у бабок на базарі жирну сепараторну сметану,інколи на вершки попадаю.Зараз попробувала ось такі



Мені сподобалася їх структура і смак.То ж змішую їх і сметану,як роблю крем

Останній часом зявилися в продажі ось такі вершки.Теж дуже гарно збиваються

Прикрепления: 7988637.jpg (42.1 Kb)


 
irusykДата: Четвер, 20/10/2011, 18:16 | Сообщение # 57
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
дякую, я такі бачила, а якщо вам на один торт стільки не треба,то ви їх просто зберігєте у холодильнику? іскільки часу?

 
ir71Дата: Четвер, 20/10/2011, 18:25 | Сообщение # 58
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
irusyk, у мене у холодильнику незатримуються продукти на торти.За тиждень маю 9-10замовлень,тож зовсім не тримаю,хіба звечора до ранку.А взагалі чула що вони здатні швидко прокисати.

 
Зоряна9810Дата: Четвер, 20/10/2011, 18:39 | Сообщение # 59
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
irusyk, я беру вершки на здоровя, може ы сильно вони хімічні але мені вони подобаються, і гарно збиваються і стоять в холодильнику...

 
ir71Дата: Четвер, 20/10/2011, 18:41 | Сообщение # 60
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Зоряно і я беру,але лише зелені або червоні де 18% то натуральні,бо ті що голубі то і справді хімічні.Там дуже багато заборонених складників

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024