Обмін подарунками
|
|
Оля | Дата: П`ятниця, 08/04/2011, 19:58 | Сообщение # 136 |
Віват кухар!!!
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Як нафарбуєте яєць покажете? Обов"язково! Вони ще й з перламутром!
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 08/04/2011, 21:27 | Сообщение # 137 |
найкращі кондитери
| Оля, вітаю з подаруночкрм.
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 09/04/2011, 12:37 | Сообщение # 138 |
найкращі кондитери
| І як Ви думаєте дівчатка, до кого летів подаруночок від нашої Олюньки????????????? ^_^ ^_^ Правильно здогадалися, то до мене!!!!!!!!!!!!!!!! Ураааааааааааааааааааааааа!!! :D :D Олечко, я в захваті!!!!!!!!!! Малий як відкривав коробку, мені аж від радості тіло тряслося... :) :) Дівчата це величезний набір всяких прибамбасів для роботи з мастикою, чого тут тільки нема %) навіть не уявляю. Все Оля мене просто надихнула спробувати попрацювати з мастикою (правда не знаю коли те чудо буде) ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^Ну все це коротко. Тепер починаю дякувати: Олечко моя люба... :heart: Слів неможу підібрати щоби Вам подякувати. Я безмежно радію, такий набір це просто чудо. [b]ДЯКУЮ, ДЯКУЮ,ДЯКУЮ...........................
Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 09/04/2011, 12:53 |
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 09/04/2011, 13:25 | Сообщение # 139 |
адмін
| Оксанко,попробуй тепер не зроби шедевра!!!!!Ось тепер мають бути не торти а казка від Оксанки.Вітаю з подаруночком.Все чудове і все потрібне!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 09/04/2011, 14:58 | Сообщение # 140 |
шеф-повар
| Я трохи відстала від життя форуму за останні дні Дівчата вітаю з подурунками. Оксанка тепер точно зробиш якогось шедевра А в Олі будуть красуні крашанки
|
|
| |
|
|
ir71 | Дата: Субота, 09/04/2011, 17:01 | Сообщение # 143 |
адмін
| Quote (оксанка) мій як раз і "казкою" буде З таким прибамбасами вже мусиш зробити хоча б "а-ля шедевр"!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 09/04/2011, 18:29 | Сообщение # 144 |
шеф-повар
| оксанка, ну хоч трошечки шедевриком побалуй нас
|
|
| |
|
|
Оля | Дата: Субота, 09/04/2011, 20:07 | Сообщение # 147 |
Віват кухар!!!
| Quote (оксанка) Все Оля мене просто надихнула спробувати попрацювати з мастикою wink (правда не знаю коли те чудо буде) happy happy happy happy ^Ну все це коротко. Тепер починаю дякувати: Олечко моя люба... heart heart Слів неможу підібрати щоби Вам подякувати. wacko Я безмежно радію, такий набір wacko це просто чудо. [b]ДЯКУЮ, ДЯКУЮ,ДЯКУЮ........................... Оксаночко, я рада, що тобі сподобався подарунок. Я так хочу, щоби ти почала працювати з мастикою. Тому і підібрала тобі набір, де є всі прилади. Так що будемо чекати від тебе тортів, прикрашених мастикою.
|
|
| |
|
ir71 | Дата: Неділя, 10/04/2011, 14:10 | Сообщение # 149 |
адмін
| Наталю,я без твого дозволу поредагувала картинку,бо щось таке дрібне було що важко було роздивитися.Вітаю з корисним подаруночком.Я до речі таку форму маю і дуже нею задоволена,нічого не пристає і добре миється і гарно в ній печеться.Ось навіть фото знайшла тиць..Так що річ дуже хороша!!!
|
|
| |
|