Шукаю рецепти ......
|
|
Ксюша | Дата: Вівторок, 11/12/2012, 11:28 | Сообщение # 61 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| nc, Киселиця
Свіжі сливи або сушений чорнослив перебирають, промивають, заливають водою, добре розварюють, протирають крізь сито. Протерті сливи змішують з відваром, в якому варились ягоди, доводять до кипіння, всипають злегка підсмажене кукурудзяне борошно або манні крупи, цукор і варять до готовності.
Киселицю подають гарячою.
На 500 г свіжих слив або на 200 г сушеного чорносливу — 3 ст. ложки кукурудзяного борошна або манних крупів, 1/4 склянки цукру, 5 склянок води.,
то я знайшла в неті у нас варили трошки по іншому звичайний пачковий кисіль але той пресований,варили до загустіння ,теж туди давали сливи і без кісок і трошки мабуть додавали желатину,бо я памятаю ту страву з дитинства що їли її як холодець в холодному вигляді,ти розпитай чоловіка що саме він їв,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 11/12/2012, 11:29 |
|
| |
nc | Дата: П`ятниця, 14/12/2012, 18:31 | Сообщение # 62 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
| дякую за оперативну пораду ,але нажаль це не та страва.Чоловік каже що там була картопля і квасоля,а свекруха говорить що її мама для тої страви робила закваску на борошні
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 14/12/2012, 19:21 | Сообщение # 63 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| nc, Киселиця (суп)
Киселицю можна приготувати з вівсяного борошна, геркулесу чи вівсяної крупи. Для приготування 3-3,5 літрів киселиці потрібно взяти 0,5 л банку вівсяного виробу,25 г дріжджів, окрайчик чороного хліба, залити в посудині одною літрою теплої води, накрити кришкою, поставити в тепле місце на 24 год.. Потім витиснути через марлю, долити ще 2-2,5 л води, 1-2 чайні ложки тмину, варити помішуючи, щоб не пілгоріло. Коли закипить, додати цибулю (можна просмажити на олії), часник іта сіль. В кінці дати лавровий лист, перець, льняну олі.. Їсти з картоплею, хлібом, вареним бобом, квасолею. На Лемківщині киселицю варили переважно в зимовий період і під час посту.
|
|
| |
nc | Дата: П`ятниця, 14/12/2012, 21:07 | Сообщение # 64 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Зоряна9810 Дуже дякую ,це напевно воно і є.Ну як приготую відзвітую,чи вдалося
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 14/12/2012, 22:10 | Сообщение # 65 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| nc, чекаємо на звіт!
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 02/01/2013, 21:45 | Сообщение # 66 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| терміново треба рецепт пляцка слойка з маком
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 02/01/2013, 21:58 | Сообщение # 67 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Лею, на нашому сайті, чи взагалі????
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 02/01/2013, 22:27 | Сообщение # 68 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Взагалі,може бути і на нашому.бо я щось не знаходжу
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 02/01/2013, 22:46 | Сообщение # 69 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| (Леся) рецепт пляцка слойка з маком в нас такого я вроді не знаходила це щось подібне до мартин іден має бути
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 02/01/2013, 22:54 | Сообщение # 70 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, у мене Мартін Іден йде з повидлом замість маку,а я щось таке не зустрічала слойка з маком
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 02/01/2013, 23:00 | Сообщение # 71 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| (Ксюша) у мене Мартін Іден йде з повидлом замість маку, У мене і мак і повидло,але то пісочні коржі
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 02/01/2013, 23:09 | Сообщение # 72 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, якщо чесно я такого ще не пробувала і від тебе вперше почула,я знайшла кучу рецептів але то не пляцки а всякі дрібнички
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 02/01/2013, 23:25 | Сообщение # 73 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я щось вже трохи нарила в неті,буду пробувати
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 02/01/2013, 23:52 | Сообщение # 74 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, давай пробуй ,ти завжди щось цікаве нариєш,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 04/01/2013, 02:42 | Сообщение # 75 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, Лесю,закинула в пляцки, може підійде,я вже спекла вийшла гарна хіба ще перекласти і пробувати
|
|
| |