Шукаю рецепти ......
| |
Окса-70 | Дата: Середа, 16/01/2013, 20:54 | Сообщение # 91 |
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Quote (kcюшka) поділіться рецептом борщика пісного з вушками чи то галушками, Все дуже просто.Вариться звичайний борщ,звичайно що зажарку до нього робити на олії,а замість картоплі,окремо зварити вушка(замісити тісто,відварити сушені гриби,додати до них підсмажену цибулю,посолити,поперчити і виліпити у вигляді пельменів) і додати їх до борщу. Багато хто для цього борща заквашує буряк,але це не обов"язково.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 16/01/2013, 21:18 | Сообщение # 92 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| kcюшka, у нас варять пісний борщик так,як десь ми вже ставили борщик український підбиваний.Я роблю з сирого буряка ріжу його тоненько ,можна терти на грубій терці,даю квасольку попередньо вимочену і білі гриби,варю це все поки не будуть бурячки мякі,тоді даю оцет у мене на 4літрову каструлю йде 3-4ст.л,потім сіль,можна приправу,коли вже все готове робимо підбивку якщо пісний то майонез розводжу водою і даю 3-4 ст л муки,тоді наш борщик прикручуємо щоб не кипів,а до нашої підбивки можна черпнути трохи гарячого борщу щоб коли вилиємо підбивку вона не підсіла,от і все ,вичавлюємо зубчик часнику. Окремо роблю і варю вушка,а тоді вже сервіруєш борщик з вушками,у нас таку страву готують на вечерю обов"язково
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
kcюшka | Дата: Четвер, 17/01/2013, 12:50 | Сообщение # 93 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Окса-70, Ксюша, дякую, я обовязково десь спробую таке зварити та нажаль на цей Свят-вечір не вийде, бо запропонувала своїй свекрусі а вона відповіла що не треба нічого вигадувати нового а будемо готувати те що завжди....... У нашій місцевості такої страви не готують.
|
|
| |
Окса-70 | Дата: Неділя, 20/01/2013, 14:39 | Сообщение # 94 |
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Дівчата,скоро в донечки ДН.Хочу зробити голубці по-корейськи(казали,що дуже смачна закуска).Бачила тут на форумі хтось робив такі,але так і не зрозуміла чи то самі листки в маринаді маринувати чи завернуті з корейською морквою.Може хтось знає точний рецепт. Наперед дякую!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 20/01/2013, 16:06 | Сообщение # 95 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Я знайшла але ніяк не можу вставитиhttp://www.povarenok.ru/recipes/show/26434/
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 20/01/2013, 16:10 |
|
| |
Окса-70 | Дата: Неділя, 20/01/2013, 17:43 | Сообщение # 96 |
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Ксюша. Дуже дякую.
|
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 20/01/2013, 17:59 | Сообщение # 97 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Окса-70) зрозуміла чи то самі листки в маринаді маринувати чи завернуті з корейською морквою. Саме завернуті з морквою треба маринувати.
|
|
| |
Окса-70 | Дата: Вівторок, 22/01/2013, 23:15 | Сообщение # 98 |
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Ira,дякую!!!!!
|
|
| |
nc | Дата: П`ятниця, 22/03/2013, 20:40 | Сообщение # 99 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
| може хтось знає рецепт пляцка "Червоний мак" напишіть будь-ласка
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 22/03/2013, 21:52 | Сообщение # 100 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (nc) може хтось знає рецепт пляцка "Червоний мак Інна,ти ж на дрімфуді зареєстрована,а там є рецепт того пляцка.Чому ним не скористуєшся?
|
|
| |
nc | Дата: П`ятниця, 22/03/2013, 23:09 | Сообщение # 101 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
| Цитата (ir71) а там є рецепт того пляцка я його там шукала-не знайшла
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 23/03/2013, 12:25 | Сообщение # 102 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| А я вчора його там бачила
|
|
| |
nc | Дата: П`ятниця, 29/03/2013, 21:12 | Сообщение # 103 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
| Цитата (ir71) його там бачила я вже теж знайшлаДодано (29/03/2013, 21:12) --------------------------------------------- а чому мені закрили рецепти пляцків?
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 29/03/2013, 22:41 | Сообщение # 104 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| nc, Цитата а чому мені закрили рецепти пляцків? мені здається що то не закритий доступ,то може модератори оновлюють каталог,таке буває коли йде оновлення.думаю що скоро все стане на нмсця
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 31/03/2013, 01:11 | Сообщение # 105 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Дівчата порадьте класний маринад для м"яса, і для курки...
Я ОЛЯ!
|
|
| |
|