В гості до Ірини
 Шукаю рецепти ...... - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Шукаю рецепти ......
КсюшаДата: Неділя, 31/03/2013, 10:38 | Сообщение # 106
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Poetka, ти зайди в темку сезон Шашликів,може там щось тобі підійде

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Вівторок, 09/04/2013, 12:45 | Сообщение # 107
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Дівчата хто знає рецепт такої смакоти?Я приблизно бачу що там є,але хочу точно знати і правильно.Може десь бачили,чули?

Прикрепления: 1350152.jpg (41.3 Kb)


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 09/04/2013, 12:58 | Сообщение # 108
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Іро може це?
[/size][size=16]Маково-горіховий торт
Необхідні продукти:

6-8 жовтків (залежить від розміру яєць)
1,5-2 склянки піску (хто як любить солодке)
1 склянка меленого маку
2 склянки сметани
2 склянки борошна
1 склянка нарізаних волоських горіхів
2-3 столові ложки пудри
0,5 чайної ложки соди

Жовтки збити з цукром, додати сметану, поступово додати борошно, змішане з содою. Змішати мелений мак з пудрою, з'єднати з тістом, перемішати і додати горіхи. Пекти при 180-200 *.
За рецептом використовуються тільки жовтки, і тоді пиріг виходить "соковитий" вологий. Якщо збираєтеся куди-небудь використовувати залишилися білки, тоді так і печете, як за рецептом. Якщо ж у найближчому майбутньому вам білки не знадобляться, найпростіше їх збити, і додати в тісто, в такому випадку пиріг вийде трохи більше повітряний, особливої ​​різниці в смаку з / без білків я не помітила.
Готовий пиріг розрізати на 2 коржі, змастити тонким шаром лимонного заварного крему, між коржами і зверху посипати горішками і маком.

Для крему:
1 л молока
2 яйця
0,5 ст цукру
3 ст / л борошна
0,5 лимона (сік, цедра)

Молоко розділити на дві частини. Першу поставити на вогонь, а тим часом в другу частину вбити яйця, додати цукор, борошно. Все дуже добре збити і як тільки молоко на плиті почне закипати, тонкою цівкою вливати яєчно-молочну суміш. Варити до загустіння маси, весь час помішуючи. У остиглий крем додати лимонний сік і цедру. Перемішати


 
КсюшаДата: Вівторок, 09/04/2013, 13:52 | Сообщение # 109
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дівчата,дійсно смакота

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Вівторок, 09/04/2013, 16:09 | Сообщение # 110
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (Зоряна9810)
Іро може це?
Напевно.ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
оксанкаДата: Неділя, 19/05/2013, 23:11 | Сообщение # 111
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Хто підкаже файний рецепт як правильно приготувати сочевицю?

 
КсюшаДата: Неділя, 19/05/2013, 23:30 | Сообщение # 112
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, я ніколи такого не їла і не бачила,так що нічим не допоможу, але точно памятаю що наші дівчата готували

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Неділя, 19/05/2013, 23:42 | Сообщение # 113
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата (оксанка)
то підкаже файний рецепт як правильно приготувати сочевицю?
У Наталі Талочки є рецепт


 
оксанкаДата: Понеділок, 20/05/2013, 12:50 | Сообщение # 114
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (Леся)
У Наталі Талочки є рецепт

як раз і вона мені сказала usmishka


 
anilahДата: Четвер, 23/05/2013, 19:50 | Сообщение # 115
anilah
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
Дівчата, порадьте провірений рецепт макаронника із сиром і салат з моркви. Дякую.

Я Галина!
 
КсюшаДата: Четвер, 23/05/2013, 20:49 | Сообщение # 116
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
anilah, у нас є рецептів багато але не всі можуть вони підійтихтось любить макаронник з яблуками ,творогом,хтось з чимось іншим.Так само салат з моркви,але у мене морква входить в любий салат чи то мясний чи рибний чи овочевий.Салатів у нас теж є багато тільки зайди в темку Салати.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Marta-18Дата: Четвер, 11/07/2013, 23:06 | Сообщение # 117
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Дівчата, підкажіть, бо забула..рецепт перетертої чорної смородини з цукром. Там смородина перемелюється...
 
КсюшаДата: П`ятниця, 12/07/2013, 10:40 | Сообщение # 118
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Marta-18, я перемелюю

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: П`ятниця, 12/07/2013, 20:17 | Сообщение # 119
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Marta-18, Так я перемелюю і додаю цукор 2:1

 
КсюшаДата: Середа, 14/08/2013, 23:03 | Сообщение # 120
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Шукаю рецепт шпарагівки в клярі.Може хтось зустрічав.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2025