Шукаю рецепти ......
|
|
Ксюша | Дата: Неділя, 31/03/2013, 10:38 | Сообщение # 106 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Poetka, ти зайди в темку сезон Шашликів,може там щось тобі підійде
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 12:45 | Сообщение # 107 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Дівчата хто знає рецепт такої смакоти?Я приблизно бачу що там є,але хочу точно знати і правильно.Може десь бачили,чули?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 12:58 | Сообщение # 108 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Іро може це? [/size][size=16]Маково-горіховий торт Необхідні продукти:
6-8 жовтків (залежить від розміру яєць) 1,5-2 склянки піску (хто як любить солодке) 1 склянка меленого маку 2 склянки сметани 2 склянки борошна 1 склянка нарізаних волоських горіхів 2-3 столові ложки пудри 0,5 чайної ложки соди
Жовтки збити з цукром, додати сметану, поступово додати борошно, змішане з содою. Змішати мелений мак з пудрою, з'єднати з тістом, перемішати і додати горіхи. Пекти при 180-200 *. За рецептом використовуються тільки жовтки, і тоді пиріг виходить "соковитий" вологий. Якщо збираєтеся куди-небудь використовувати залишилися білки, тоді так і печете, як за рецептом. Якщо ж у найближчому майбутньому вам білки не знадобляться, найпростіше їх збити, і додати в тісто, в такому випадку пиріг вийде трохи більше повітряний, особливої різниці в смаку з / без білків я не помітила. Готовий пиріг розрізати на 2 коржі, змастити тонким шаром лимонного заварного крему, між коржами і зверху посипати горішками і маком.
Для крему: 1 л молока 2 яйця 0,5 ст цукру 3 ст / л борошна 0,5 лимона (сік, цедра)
Молоко розділити на дві частини. Першу поставити на вогонь, а тим часом в другу частину вбити яйця, додати цукор, борошно. Все дуже добре збити і як тільки молоко на плиті почне закипати, тонкою цівкою вливати яєчно-молочну суміш. Варити до загустіння маси, весь час помішуючи. У остиглий крем додати лимонний сік і цедру. Перемішати
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 13:52 | Сообщение # 109 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дівчата,дійсно смакота
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 16:09 | Сообщение # 110 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (Зоряна9810) Іро може це? Напевно.ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 19/05/2013, 23:11 | Сообщение # 111 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Хто підкаже файний рецепт як правильно приготувати сочевицю?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 19/05/2013, 23:30 | Сообщение # 112 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, я ніколи такого не їла і не бачила,так що нічим не допоможу, але точно памятаю що наші дівчата готували
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 19/05/2013, 23:42 | Сообщение # 113 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата (оксанка) то підкаже файний рецепт як правильно приготувати сочевицю? У Наталі Талочки є рецепт
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 20/05/2013, 12:50 | Сообщение # 114 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Леся) У Наталі Талочки є рецепт як раз і вона мені сказала
|
|
| |
anilah | Дата: Четвер, 23/05/2013, 19:50 | Сообщение # 115 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| Дівчата, порадьте провірений рецепт макаронника із сиром і салат з моркви. Дякую.
Я Галина!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 23/05/2013, 20:49 | Сообщение # 116 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| anilah, у нас є рецептів багато але не всі можуть вони підійтихтось любить макаронник з яблуками ,творогом,хтось з чимось іншим.Так само салат з моркви,але у мене морква входить в любий салат чи то мясний чи рибний чи овочевий.Салатів у нас теж є багато тільки зайди в темку Салати.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Четвер, 11/07/2013, 23:06 | Сообщение # 117 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| Дівчата, підкажіть, бо забула..рецепт перетертої чорної смородини з цукром. Там смородина перемелюється...
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 12/07/2013, 10:40 | Сообщение # 118 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Marta-18, я перемелюю
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 12/07/2013, 20:17 | Сообщение # 119 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Marta-18, Так я перемелюю і додаю цукор 2:1
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 14/08/2013, 23:03 | Сообщение # 120 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Шукаю рецепт шпарагівки в клярі.Може хтось зустрічав.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |