Шукаю рецепти ......
|
|
Olena87 | Дата: Четвер, 15/08/2013, 14:36 | Сообщение # 121 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| Ксюша, у клярі не знаю, я роблю так на скору руку,відварюю шпарагівку, на сковороді протушую цибульку,додаю шпарагівку,помідори,це все протушую,і потім додаю яйця, все вимішую і готово. може це всі знають і це занадто просто...але більше нічого не знаю...
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 16/08/2013, 11:23 | Сообщение # 122 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Мені соромно, але взагалі незнаю що таке "шпарагівка" , може у нас то якось по іншому зветься?..............
|
|
| |
Саша | Дата: П`ятниця, 16/08/2013, 13:39 | Сообщение # 123 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Цитата (kcюшka) може у нас то якось по іншому зветься?.............. Я чогось думаю що то в вас так лопатки називають. Я чесно точно не знаю.Але чогось так догадуюсь.
Я - Марійка.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 16/08/2013, 13:49 | Сообщение # 124 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (kcюшka) але взагалі незнаю що таке "шпарагівка" квасоля спаржева
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 16/08/2013, 15:28 | Сообщение # 125 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Цитата Я чогось думаю що то в вас так лопатки називають. Скоріш за все, так - це лопатки , ми їх просто варимо і заправляємо жареною цибулькою та часничком, або тушимо з сметанкою, а в клярі незнаю.......
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 16/08/2013, 17:58 | Сообщение # 126 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, я просто відварюю стручки даю стекти воді ,вмокаю в кляр і обжарюю. Якщо ти це мала наувазі.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 16/08/2013, 20:34 | Сообщение # 127 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ira, дякую Іруся ,саме це мені вже сказали бо робила моя співробітниця,дуже смачне. Бачите яка у нас гарна виникла дискусія,на рахунок квасольки.Тепер і ми будемо знати що її ще називають Лопатки
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 16/08/2013, 21:10 | Сообщение # 128 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (kcюшka) Скоріш за все, так - це лопатки , ми їх просто варимо і заправляємо жареною цибулькою та часничком, або тушимо з сметанкою, я теж так роблю, але назва просто цікава!!!!!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 23/09/2013, 10:40 | Сообщение # 129 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Дівчата хто і як маринує білі грибочки? а то мені передали а я їх ніколи ще не закривала..
|
|
| |
anilah | Дата: Середа, 18/12/2013, 20:44 | Сообщение # 130 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| Дівчатка, хто має добрий, а головне, провірений рецепт медівника, будь-ласка, напишіть, дуже треба.
Я Галина!
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 19/12/2013, 10:29 | Сообщение # 131 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| anilah, треба бути трошки активнішою, і відкриється тема рецептів...о там і знайдеш цілий каталог,а медівників...ну просто різноманіття!!!!!!!!!!!!!!! Нема змісту викладати чи копіювати рецепти у різні теми,так все погубимо
|
|
| |
anilah | Дата: Четвер, 19/12/2013, 12:00 | Сообщение # 132 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| пробачте, шановна, але я не знайшла, меже не там шукаю.
Я Галина!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 19/12/2013, 18:17 | Сообщение # 133 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| anilah, тема Рецептів відкрита для активних користувачів ,які мають понад 150 повідомлень,тому ви і не бачите.Тому вам Оксанка і написала,про активність на форумі.Будьте активні і не тільки рецепти вам відкриються.Я теж колись через таке проходила і рахувала коли вже той бар"єр пройду щоб щось побачити цікаве.Так що все у ваших руках.Пишіть в різних темах ,діліться своїми якимись рецептами і все відкриється.Просто у нас на форумі дехто приходить лиш для того щоб скопіювати рецепти, а взамін своїм не ділиться,тому ми і просили адміна щоб тему з рецептами пляцків і тортів відкривала для активних.А то знаєте ми тут шукаємо, викладаєм ,чи навіть з бабусиних рецептів пишемо, а хтось просто тим буде користуватись.,згодіться що так буде не справедливо.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 19/12/2013, 18:43 | Сообщение # 134 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата anilah пробачте, шановна, але я не знайшла, меже не там шукаю. щиро прошу,будете знати:podmigivaniya-118:
|
|
| |
Машуня | Дата: Неділя, 26/01/2014, 00:07 | Сообщение # 135 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| Дівчата підкажіть як зробити свинячу тушонку без автоклаву...
|
|
| |