В гості до Ірини
 Шукаю рецепти ...... - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Шукаю рецепти ......
ЛесяДата: Неділя, 26/01/2014, 11:02 | Сообщение # 136
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата Машуня ()
Дівчата підкажіть як зробити свинячу тушонку без автоклаву...
нажаль тушонок я ніколи не робила тому нічим не можу допомогти.


 
КсюшаДата: Неділя, 26/01/2014, 12:33 | Сообщение # 137
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Машуня, ми дома її завжди робимо без автоклаву.мясо порізане на куски складаємо в велику каструлю,пересипаючи шари сілллю,перцем горошком і лавровим листом,тушимо до готовності мяса на легкому вогі не перемішувати,тоді набираємо в банки і стерелізуємо 1год.Або інший спосіб набираємо сире порізане мясо в банки дати всі спеції і в духовку на цілу ніч.Але перший спосіб мені більше до вподоби,для мене мясо смачніше

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
МашуняДата: Середа, 29/01/2014, 17:14 | Сообщение # 138
Машуня
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
Ксюша, дуже дякую !
 
kcюшkaДата: Середа, 29/01/2014, 18:12 | Сообщение # 139
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Машуня, ми так само робимо як написала Ксюша.... ( за першим рецептом)

 
Marta-18Дата: Четвер, 12/06/2014, 20:38 | Сообщение # 140
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Дівчатка, хочу закрити варення з трускавки з "Конфитюркою".Поділіться рецептом sorom Або без неї.
 
Olena87Дата: Четвер, 12/06/2014, 22:57 | Сообщение # 141
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
я роблю за допомогою желфіксу 1:1 (на 1кг клубніки 1кг цукру) ззаду на упаковцівсе детально розписано, мені подобається, вже декілька років роблю....
Прикрепления: 4436954.jpg (51.6 Kb)
 
КсюшаДата: П`ятниця, 13/06/2014, 09:56 | Сообщение # 142
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Marta-18, я теж так роблю як написала Оленка,тоді воно довго не вариться і має природній колір.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
muroslava07Дата: Субота, 14/06/2014, 01:17 | Сообщение # 143
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Olena87, о... дякую. Теж для мене цікава інформація. Бо чомусь варення все виходить темним, а бачу в людей світлий.
 
Marta-18Дата: Субота, 14/06/2014, 10:02 | Сообщение # 144
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Дівчатка,дякую. А стерилізувати вже в банках не треба?
 
Olena87Дата: Субота, 14/06/2014, 13:26 | Сообщение # 145
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
Цитата Marta-18 ()
стерилізувати вже в банках не треба?
ні не потрібно, тільки самі банки і кришки облити кипятком і висушити звісно....
 
КсюшаДата: Субота, 14/06/2014, 22:01 | Сообщение # 146
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Я банки мию складаю у духовку і там стерелізую разом з кришками без резинок.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Marta-18Дата: Субота, 23/08/2014, 21:01 | Сообщение # 147
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Дівчатка, як ви варите мачанку з лісових грибів?
 
КсюшаДата: Неділя, 24/08/2014, 18:16 | Сообщение # 148
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Marta-18, залежно яку ти хочеш варену на молоці чи жарену в сметані.
Я відварюю гриби в кожному випадку якщо мачанка то я думаю що відварені гриби залити молоком напів з водою і варити до готовності додавши дрібно різану цибульку,сіль, перецьзелень за смаком а в кінці зробити підбивку молоко яйко і мука,.а якщо жарені то також відварені гриби висипати на сковорідку з вже пожареною цибулькою і жарити до золотого кольору ,спеції дати до смаку я даю багато петрушки і заливаю сметанкою хай трошки покипить.Якраз маю такі грибочки і мачанку і в сметані.,бо 2 дня в лісі так що смакуємо поки є свіжі.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Marta-18Дата: Неділя, 24/08/2014, 22:56 | Сообщение # 149
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Ксюша, дякую.Я хотіла на молоці.А скільки ти вариш гриби і яйце яку роль грає ? dymae
 
КсюшаДата: Понеділок, 25/08/2014, 23:05 | Сообщение # 150
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Marta-18, я відварюю гриби, зливаю промиваю і знову ставлю варити, але вже з молоком ,тоді пробую на смак,а яйце якщо чесно не знаю, яку роль відіграє,але так робила моя бабця,так моя мама робить,я думаю яйце для кольору дають ,бо у нас ще таку мачанку роблять- саме молоко з водою, цибульку зрізованець варять додають спеції,і тоді штук 6 яєць розколочують з молоком і мукою і роблять таку підбивку , таку мачанку в дитинстві любила понад усе до вареників

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2025