Шукаю рецепти ......
|
|
ліза | Дата: П`ятниця, 03/10/2014, 14:39 | Сообщение # 151 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Дорогі господині, підкажіть, будь ласка, рецепт смачного печінкового торта. В мене часто коржі чогось забиті і несмачні виходять. І як ви його перекладаєте? Мені смакує начинка із потертого на дрібному терку білка яйця і майонезу з часничком. Наперед дякую!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 03/10/2014, 14:54 | Сообщение # 152 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ліза, я роблю торт з печінки ,і перемащую жарена цибулька з морквою і майонез,я з часником не люблю,для прикраси варене яйце.Печінку мелю з цибулею, додаю кілька яєць і молока,муку,сіль перець.Я пропорції не пишу, бо як тут всі знають, я малі порції не роблю.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ліза | Дата: П`ятниця, 03/10/2014, 18:18 | Сообщение # 153 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Ксюша, дякую. Як тобі добре, що у тебе все виходить на око:))) А у мене з моїм оком проблеми:))), тому мені тільки з пропорціями. Бо як наготую, то виходить як у тій приказці: " тато їли, мама їли; псам дали, пси не хтіли"
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 03/10/2014, 20:19 | Сообщение # 154 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ліза, я в основному беру пів кіло печінки любої,3-4яйця,1стакан молока можна менше 2-3 цибулі .Цибулю мелю з печінкою, додаю яйця ,молоко,сіль ,перець,я даю пів чайної ложки порошку до печива,і муку,суміш роблю, як на налисники
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ліза | Дата: Субота, 04/10/2014, 00:33 | Сообщение # 155 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Ксюшенька, а порошок до печива яку роль відіграє? Коржі пишніші тоді? Гм, перший раз чую.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 05/10/2014, 11:18 | Сообщение # 156 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ліза, ну не знаю, я постійно або порошок до печива даю, або соди чуть згашеної оцтом, воно тоді пишніше
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ліза | Дата: Понеділок, 20/10/2014, 21:35 | Сообщение # 157 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за пораду на рахунок додавання порошку до печива до тіста. Налисники дійсно вийшли мякі і ніжні, тепер буду робити так постійно
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 20/10/2014, 23:21 | Сообщение # 158 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ліза, будь-ласка,користуйся на здоров"я
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ліза | Дата: Понеділок, 20/10/2014, 23:29 | Сообщение # 159 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Дівчата, я знов до вас із просьбою.:sorom: Знайшла на просторах нету ось такий дуже симпатичний розріз тортика, дуже хочеться його приготувати, але точно не знаю як його зробити.
Бананово-клубничное удовольствие </a>
Шоколадний бісквіт, точно пропитаний, і полуничний та банановий муси ( чи то суфле?). Дівчата, робив хтось щось схоже чи може хтось знає, як робити оці два прошарки, які саме інгредієнти та їх кількість?І чим можна пропитати такий шоколадний бісквіт? Буду вдячна за допомогу. Хочеться його приготувати, можна звичайно експериментувати, але шкода переводити продукти
Додано (20/10/2014, 23:29) --------------------------------------------- Ой, забула ще перепитати, який бісквіт варто пекти для цього торта? На кип`ятку чи самий звичайний?
Сообщение отредактировал ліза - Понеділок, 20/10/2014, 23:30 |
|
| |
Lapatulya | Дата: Неділя, 11/01/2015, 14:14 | Сообщение # 160 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| Дівчата, хочу спекти торт "Снікерс", чи буде добрий крем "Тафіта" до цього торту,бо хочеться щось цікавіше, ніж масло із згущеним молоком?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 11/01/2015, 14:52 | Сообщение # 161 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Lapatulya, так як як я снікерс не люблю і не печу,але крем тафіта мені подобається,думаю має бути класно
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/01/2015, 15:23 | Сообщение # 162 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата Lapatulya ( ) чи буде добрий крем "Тафіта" до цього торту,бо хочеться щось цікавіше, ніж масло із згущеним молоком? думаю буде добре,але це вже буде не Снікерс а якийсь інший пляцок
|
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 11/01/2015, 16:15 | Сообщение # 163 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Цитата Lapatulya ( ) хочу спекти торт "Снікерс", чи буде добрий крем "Тафіта" до цього торту трошки пофантазуй і вийде новий і цікавий пляцок
|
|
| |
karinahadion | Дата: Четвер, 21/05/2015, 08:26 | Сообщение # 164 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
| Доброго дня,будь ласка допоможіть знайти рецепт класичного сметанника.
|
|
| |
lepica | Дата: Четвер, 21/05/2015, 08:28 | Сообщение # 165 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
| Доброго дня! Прошу вас допомогти знайти рецепт вишневого пирога на французькому молоці.
|
|
| |