ДІЄТА!!!
|
|
Леся | Дата: Вівторок, 21/05/2013, 23:32 | Сообщение # 91 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Та тут можна їсти і в 22 годині ото кльово
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 22/05/2013, 00:18 | Сообщение # 92 |
найкращі кондитери
| Леся, Саме так ,від завтра стартуємо?
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 22/05/2013, 10:16 | Сообщение # 93 |
найкращі кондитери
| Цитата (Ксюша) Саме так ,від завтра стартуємо?
Вже не вийде, я сьогодні пропустила. Але мені таке не підходить тут треба сильно з тою дієтою паритися, а я на таке немаю часу. Зробила висновок треба менше жерти і все буде окей.:usmishka:
Сообщение отредактировал оксанка - Середа, 22/05/2013, 10:42 |
|
| |
Леся | Дата: Середа, 22/05/2013, 12:06 | Сообщение # 94 |
найкращі кондитери
| Цитата (Ксюша) ,від завтра стартуємо? Ні,я ще не настроїлася.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 22/05/2013, 13:11 | Сообщение # 95 |
найкращі кондитери
| оксанка, ні то так здається на перший час,я взагалі зараз закинула відварити мяса,кроляче ,свинне і говяже,то мені вистачить на 5 днів чи ти думаєш кожен день з тим паритись,салатик можна зробити на один день ,з одних овочів,на другий день зі слідуючих,я не стараюсь все по сто грам робити,роблю так щоб на обід і вечерю,було а мясо відварене можна на 10 хвилин в духовку і маєш печене,я так робила,я не зациклювалась на тих дрібязках. По перше то не важко і так зрану щось закидуєте перед виходом на роботу а обід в 13.30хто не йде додому як я ,я собі брала мясо салатик на роботу нічого страшного нема просто багато розписано,а ще наша помилка в тому що ми коли пише принцип тарілки то вибираємо як найьбільшу а потрібно собі таку вибрати щоб не неї вмістилось 2куски мяса приблизно вага 80грам,салатик приблизно 100-150грам,можна одну дві картоплі або по ложці рису чи гречки,хто що любить. Я сьогодні стартанула,так що рішайтесь не пожалкуєте.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 22/05/2013, 16:02 | Сообщение # 96 |
найкращі кондитери
| Ксюша, я таки тобі дякую за чудовіе розяснення, але то так по годинах розписано, треба сидіти вдома, а в робочий час...мені не підходить, буду писок зашивати
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 22/05/2013, 19:15 | Сообщение # 97 |
найкращі кондитери
| оксанка, можна і на холодильник замок повішати,лиш би був результат
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 20/06/2013, 21:43 | Сообщение # 98 |
найкращі кондитери
| Після бограч паті на дієту 1-3дні рис варений без солі і ніяких заправок 3 рази в день по грам 200 2-3дні буряк варений 3рази в день по штучки 2-3,можна тертий можна так 3-3дні по 2 яйця варені 3рази в день 4-3дні на кефірі 3рази в день можна 1-2стакани на раз 5-3дні на яблуках,можна 2-3яблука на раз 3рази в день. Під час цієї дієти потрібно дуже багато пити води,не вживати сіль ніякі олії,нічого ,все в такому виді як написано. Після цього буде роздільне харчування.Але про це пізніше.
|
|
| |
Ira | Дата: Субота, 22/06/2013, 17:49 | Сообщение # 99 |
найкращі кондитери
| Ксюша, ти вирішила всіх привчити до здорового харчування?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 22/06/2013, 19:37 | Сообщение # 100 |
найкращі кондитери
| Ira, та я сама ще не привчилась,але може кому згодиться
|
|
| |
kseniya | Дата: Вівторок, 26/08/2014, 23:07 | Сообщение # 101 |
нова людина
| Тема дієт є персональною для кожної з нас. Кожній підходить різна. Але не варта брати до уваги "жорсткі" дієти. тим самим ви виснажите організм і наберете кучу болячок. Я особисто спробувала багато, але більш-менш позитивні результати були від рисової дієти . Скину посилання, надіюсь не сприймуть за спам http://nakablychkah.com.ua/zdorovja/dietu/rusova-dijeta.html
Одна з переваг зрілого віку полягає в тому, що тобі з кожним роком все більше і більше плювати на думку інших. http://nakablychkah.com.ua
|
|
| |
yuliyaburaya | Дата: П`ятниця, 11/03/2016, 09:30 | Сообщение # 102 |
нова людина
| дуже ефективна яєчна дієта.
|
|
| |
ira190184 | Дата: Вівторок, 30/07/2019, 16:24 | Сообщение # 103 |
повар
| Никогда не сидела на диетах.
|
|
| |
ikadusheva | Дата: Середа, 12/08/2020, 14:19 | Сообщение # 104 |
нова людина
| Решив сбросить лишний вес, я изучила разные диеты. В медицинском блоге я узнала о кето диете. Ее особенности в том, что надо употреблять большое количество жиров белков и исключить из рациона углеводы. Она относится к экстремальным, поэтому надо проконсультироваться с врачом, так как может вызвать обострение заболеваний.
|
|
| |