Їмо красиво........
|
|
|
|
|
Pavluk | Дата: Середа, 07/12/2011, 22:02 | Сообщение # 4 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| kcюшka, вітаю з відкриттям темки!!! Як на мене, то дуже корисна та цікава тема. Я б не відмовилася від жодної страви оформленої таким чином. Молодець!!!!!!!!
|
|
| |
ксенія | Дата: Середа, 07/12/2011, 22:02 | Сообщение # 5 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| kcюшka, я також вітаю з відкриттям дуже гарної теми.
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 07/12/2011, 22:02 | Сообщение # 6 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| kcюшka, я теж вітаю з відкриттям темки!!! Дуже гарно все оформлено
s
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 07/12/2011, 22:05 | Сообщение # 7 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| kcюшka,знаєш я подумала що твоя тема має право на існування.Я лише перенесла її у правильний розділ.Гарна темка і можна її продовжувати.
|
|
| |
kcюшka | Дата: Середа, 07/12/2011, 22:36 | Сообщение # 8 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (ir71) .Гарна темка і можна її продовжувати.
|
|
| |
|
LILEJA | Дата: Четвер, 08/12/2011, 00:21 | Сообщение # 10 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Дівчата, дуже цікаві ідеї. Молодці.
|
|
| |
kcюшka | Дата: Четвер, 08/12/2011, 13:08 | Сообщение # 11 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Оформлення салатів. Для оформлення кулінарних шедеврів в кулінарії використовується різноманітна палітра фарб. Для досягнення різних кольорів використовують як натуральні, так і харчові барвники. Кілька порад зможуть допомогти вам при оформленні святкових салатів. Білий- редька, рис, редис, картопля, яєчний білок. Жовтий - зерна кукурудзи, яєчний жовток, солодкий болгарський перець, пофарбований шафраном рис. Помаранчевий- морквяний сік, морква, томат паста. Червоний - помідори, журавлина, солодкий болгарський перець, зерна граната. Рожевий - сік журавлини або буряків. Бордовий - варений буряк. Фіолетовий - червоно-качанова капуста. Бузковий - тертий яєчний білок, пофарбований соком сирого буряка. Блакитний- тертий яєчний білок або рис, забарвлений соком червоно-кочанної капусти. Зелений- огірки, зелений горошок, зелень, солодкий болгарський перець. оливки. Чорний - оливки.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 08/12/2011, 16:52 | Сообщение # 12 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Я теж додам пару красиво оформлених блюд,там в темці Карвінг ,є ссилочка прикольна,з яких багато фотографій,вже у нас є
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 08/12/2011, 16:54 |
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 08/12/2011, 16:57 | Сообщение # 13 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Вот ссилка красиво оформлених блюд,там під фото є зразу всі рецепти http://foto.mail.ru/mail/lena-zink/5857/5921.html#
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|
|