Їмо красиво........
|
|
ir71 | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:56 | Сообщение # 31 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:56 | Сообщение # 32 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Майстер клас .Відео
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 33 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дуже цікаве мистецтво карвінгу. Як хтось вміє, то поділіться з нами, буде цікаво навчитися. Ось найшла цікавий сайт присвячений карвінгу. Карвинги-украшение блюд
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 34 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Я тільки вчуся,я роблю із картоплі квіти,з цибулі,тюльпани з помідорів,різні приколи з шкірки огірка,листочки з перю.Покажу пару фото Я б ближче оце все назвала не карвінгом,а просто прикрасою блюд,з карвінгом я ще не дуже дружу,тільки починаю вчитись.На рахунок квітів із цибулі і картоплі можу розказати,кому інтересно.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 35 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) На рахунок квітів із цибулі і картоплі можу розказати,кому інтересн звичайно що цікаво... я теж робила раз квіти з цибулі і порею, мені сподобалось...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 36 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Пару букетиків для вас Тепер все по порядку у першому букеті звичайні помідори,краще сливки,помити ,розрізати вздовж на 6-8 частинок не дорізаючи до кінця,маленькою ложкою вийняти всю мякоть,зробити будь яку начинку як для фаршированих помідорів і начинити наші квітки,стебла можуть бути з пір"я молодого часнику або зеленої цибулі. Рози з лавашу.То є звичайний салат олів"є під розами.Готовий тонкий лаваш змащуємо начинкою сирок плавлений,майонез,можна варене яйце,зелень,скручуємо рулетом і розрізаємо на підходящі нам куски. Букет Бузку Біла редька дайкон терта на терці,часник і майонез Червона капуста також на терці ,хрін і майонез,сіль перець за смаком.Листя петрушки.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 10/10/2011, 23:51 |
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 37 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ксюша, Браво!!! Для нас звичайно цікаво, так що розказуй все шо знаєш
|
|
| |
LILEJA | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 38 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| ir71, молодець. Класну темку створила. Ксюша, гарні ідеї. Я колись робила прості квіти з цибулі, помідорів, якісь прикраси з моркви і пружинки з огірка. На жаль, фото тоді ще не робила. Але дуже хотіла б навчитися як гарно прикрашати страви.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 39 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Оксано дякую.Все цікаво,будемо вчитися!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 40 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, Постараюсь показати все що вмію,думаю ви не будете розчаровані
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|
kcюшka | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 42 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Дякую за такі чудові ідеї оформлення страв
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 43 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| З часом покажу більше,рада що вам подобається
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 44 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ще одна квіточка із помідора та огірка
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Улянка | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 45 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Ксюша, чудово Я би теж хотіла навчитись таке робити!!!
s
|
|
| |