Їмо красиво........
|
|
Ira | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 46 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| ir71, гарна темка цікава та корисна Іруся, дякую!!!!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 47 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша ти молодчина гарно в тебе получається дякую що ділишся з намию
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 48 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Мені подобаються гарно прикрашені страви,я сама ще вчуся,понакупляла різних ножичків,правда ще не всіх яких би хотіла,і вчусь,щось вдається відразу а щось ні.Розкажу як робити розу із картоплі Сиру картоплю почистити і порізати на нарізці як найтонше щоб через неї світилось і замочити на 4-5 год в холодній воді,щоб крохмаль відійшов.На 1 літрову банку1ст.л.солі,1ст.л.цукру,1ст.л оцту залити окропом,тоді беремо собі відціджену картоплю кидаємо в банки,я кидаю у 2 тому що додаю барвник харчовий і заливаю тим окропом,на ніч.Після цього можна крутити квіти А ось квітка з цибулі,теж в такому самому маринаді видержую,цибулю ріжемо фігурно,у мене спец.ніж,можна і простим,тоді кидаю у маринад з кольором,так само все роблю як з картоплею на ніч,тоді витягуємо і складаємо квітку,гарно получається якщо на виворіт цибулю робити
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 12:06 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 49 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ксюша, дуже прикольно виходить
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 50 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Це просто гарна нарізка овочів з допомогою ножа для карвінгу
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 14:52 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 51 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) допомогою ножа для карвінгу а де купляла ніж такий?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 52 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| у Дрогобичі на базарі у бабок за 5 гр,зараз покажу якщо сфоткаю на фотоапарат ось цей ніж Тут є для різноі нарізки стругалка,для шірок із овочів і фруктів,є такий спеціальний для нарізки тоненько,якраз для пелюсток квітів підходить,є спеціальний для чищення шкірки в рівчик,є спеціальна така жовта ложка,то для стружки масла на декор,там є на тій ложці ще інші приколи,і ще один ніж для видалення серцевини,ще не сфотографувала дротик для спіральок
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 53 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Дуже класна ця тема,але я б дуже хотіла щоб тут виставлялися фотки покрокового виконання,так як у нас з тортиками.Ато зі слів я щось трохи не розумію
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 54 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Просто я ще намала таких фото покрокових,не було у мене потреби все знімати ,тепер буду,от зараз на телефон зняла,так нашвидкоруч зробила з колбаси і помідор і баклажанів такий собі каламбур
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 55 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Хочу вставити ссилку про карвінг ,але не знаю чи вийдеhttp://clubs.ya.ru/4611686018427425516/replies.xml?item_no=5718
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 14:47 |
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 56 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша, Дуже класний вийшов каламбур.З помідори теж вмію робити таку штуку.А силка цікава.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:01 | Сообщение # 57 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ще одне посиланнячко як готувати рози із жареної картоплі http://smak.ua/ru/decor_dish/i-4584/rozi_iz_zharenogo_kartofelya.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 15:31 |
|
| |
LILEJA | Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:01 | Сообщение # 58 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) нашвидкоруч зробила от таке я вмію робити, ножик такий є, дротик для спіральок. А як складніші квіти зробити не дуже розумію. І ще дуже подобаються листочки з огірка. Але не знаю як їх зробити. О! Побачила ссилку. Дуже цікава!
Сообщение отредактировал LILEJA - Середа, 12/10/2011, 19:19 |
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:01 | Сообщение # 59 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ще пару їдей прикрашання наших блюд ця ідейка до фаршированого батону,а ця як можна красиво подати салат.В корзинку я ставлю креманку на ніжці і тоді наповнюю салатом.,корзинка робиться з соломки соленої і зеленої цибульки.Я давала рецепт своїй подрузі в Росії,так вона дочці робила на конкурс,але ще туди вставила камиші,Сніговик це звичайний салатик з сирка .
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ксенія | Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:01 | Сообщение # 60 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Оце краса!!!!!!!!!!
|
|
| |