В гості до Ірини
 Їмо красиво........ - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Їмо красиво........
IraДата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 46
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ir71, гарна темка цікава та корисна Іруся, дякую!!!!!!

 
IraДата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 47
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша ти молодчина гарно в тебе получається biggrin biggrin дякую що ділишся з намию

 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 48
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Мені подобаються гарно прикрашені страви,я сама ще вчуся,понакупляла різних ножичків,правда ще не всіх яких би хотіла,і вчусь,щось вдається відразу а щось ні.Розкажу як робити розу із картоплі
Сиру картоплю почистити і порізати на нарізці як найтонше щоб через неї світилось і замочити на 4-5 год в холодній воді,щоб крохмаль відійшов.На 1 літрову банку1ст.л.солі,1ст.л.цукру,1ст.л оцту залити окропом,тоді беремо собі відціджену картоплю кидаємо в банки,я кидаю у 2 тому що додаю барвник харчовий і заливаю тим окропом,на ніч.Після цього можна крутити квіти
А ось квітка з цибулі,теж в такому самому маринаді видержую,цибулю ріжемо фігурно,у мене спец.ніж,можна і простим,тоді кидаю у маринад з кольором,так само все роблю як з картоплею на ніч,тоді витягуємо і складаємо квітку,гарно получається якщо на виворіт цибулю робити
Прикрепления: 3543074.jpg (67.6 Kb) · 0949340.jpg (67.5 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 12:06
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 49
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ксюша, дуже прикольно виходить

 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 50
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Це просто гарна нарізка овочів з допомогою ножа для карвінгу
Прикрепления: 0887343.jpg (19.6 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 14:52
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 51
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
допомогою ножа для карвінгу

а де купляла ніж такий?


 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 52
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
у Дрогобичі на базарі у бабок за 5 гр,зараз покажу якщо сфоткаю на фотоапарат ось цей ніж
Тут є для різноі нарізки стругалка,для шірок із овочів і фруктів,є такий спеціальний для нарізки тоненько,якраз для пелюсток квітів підходить,є спеціальний для чищення шкірки в рівчик,є спеціальна така жовта ложка,то для стружки масла на декор,там є на тій ложці ще інші приколи,і ще один ніж для видалення серцевини,ще не сфотографувала дротик для спіральок
Прикрепления: 5295298.jpg (15.8 Kb) · 4598179.jpg (12.0 Kb) · 3828699.jpg (14.2 Kb) · 5335151.jpg (10.6 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 53
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Дуже класна ця тема,але я б дуже хотіла щоб тут виставлялися фотки покрокового виконання,так як у нас з тортиками.Ато зі слів я щось трохи не розумію

 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 54
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Просто я ще намала таких фото покрокових,не було у мене потреби все знімати ,тепер буду,от зараз на телефон зняла,так нашвидкоруч зробила з колбаси і помідор і баклажанів такий собі каламбур
Прикрепления: 3662261.jpg (10.1 Kb) · 8364808.jpg (10.1 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 55
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Хочу вставити ссилку про карвінг ,але не знаю чи вийдеhttp://clubs.ya.ru/4611686018427425516/replies.xml?item_no=5718

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 14:47
 
ЛесяДата: Неділя, 03/02/2013, 15:00 | Сообщение # 56
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, Дуже класний вийшов каламбур.З помідори теж вмію робити таку штуку.А силка цікава.

 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 15:01 | Сообщение # 57
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ще одне посиланнячко як готувати рози із жареної картоплі http://smak.ua/ru/decor_dish/i-4584/rozi_iz_zharenogo_kartofelya.
Прикрепления: 2861161.jpg (31.7 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 15:31
 
LILEJAДата: Неділя, 03/02/2013, 15:01 | Сообщение # 58
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
нашвидкоруч зробила

от таке я вмію робити, ножик такий є, дротик для спіральок. А як складніші квіти зробити не дуже розумію. І ще дуже подобаються листочки з огірка. Але не знаю як їх зробити.
О! Побачила ссилку. Дуже цікава!




Сообщение отредактировал LILEJA - Середа, 12/10/2011, 19:19
 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 15:01 | Сообщение # 59
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ще пару їдей прикрашання наших блюд ця ідейка до фаршированого батону,а ця як можна красиво подати салат.В корзинку я ставлю креманку на ніжці і тоді наповнюю салатом.,корзинка робиться з соломки соленої і зеленої цибульки.Я давала рецепт своїй подрузі в Росії,так вона дочці робила на конкурс,але ще туди вставила камиші,Сніговик це звичайний салатик з сирка .
Прикрепления: 5320317.jpg (19.2 Kb) · 9603369.jpg (35.2 Kb) · 9632635.jpg (13.1 Kb) · 7522757.jpg (75.2 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ксеніяДата: Неділя, 03/02/2013, 15:01 | Сообщение # 60
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
Оце краса!!!!!!!!!!
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024