Їмо красиво........
|
|
Танюша | Дата: Середа, 20/03/2013, 17:27 | Сообщение # 76 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| як тут багато цікавих ідей прикрашання страв обовязково буду пробувати.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 04/04/2013, 11:28 | Сообщение # 77 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| URL=http://www.imageup.ru/img286/1277469/getimage-2.jpg.html][/URL]
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 04/04/2013, 19:06 | Сообщение # 78 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, красота
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 05/04/2013, 16:42 | Сообщение # 79 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| ir71, шикарно
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 11:16 | Сообщение # 80 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
|
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 11:37 | Сообщение # 81 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, класно ціла картинка, а щот то голубе може бути? рис такий чи що?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 13:52 | Сообщение # 82 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, я так зрозуміла що то рис зварений у фарбованій воді
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 17:18 | Сообщение # 83 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| ir71, шикарно!!!!!!! Який талант таке створити. Ксюша, ото політ фантазіі...... напевно обід для мисливця.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 20/05/2013, 14:43 | Сообщение # 84 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| фруктові кошики
Оригінальна ідея для подачі фруктів на святковий стіл. Замість звичної всім нарізки або ж тарілки з фруктами подайте ось такі оригінальні фруктові кошики.
Основою для кожної кошички стане яблуко. Зверху зріжте частину яблука з плодоніжкою. З цього шматочка яблука виріжте квіточку. Видаліть середину яблука маленькою ложечкою для морозива. Щоб яблука не потемніли, збризніть їх лимонним соком.
У середину готових кошиків помістіть свіжі ягоди. Квіточка з яблука насадити на зубочистку і вставте в кошичок. Можете подавати ваші фруктові кошики.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 20/05/2013, 15:17 | Сообщение # 85 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Суперова ідея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! дуже круто!
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 20/05/2013, 15:32 | Сообщение # 86 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата (ir71) фруктові кошики Оригінально і так лекго в приготуванні.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 20/05/2013, 19:49 | Сообщение # 87 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, класний десерт,а можна зверху кульку морозива і теж класно
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 26/05/2013, 20:57 | Сообщение # 88 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Хотіла вставити фото, але не можу ,то дам ссилку може комусь пригодяться ідеї сервірування страв.тут
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 26/05/2013, 20:58 |
|
| |
Таньчик | Дата: Понеділок, 27/05/2013, 15:09 | Сообщение # 89 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| гарні ідеі Ксюша, дякую за ссилку.Дуже цікаво!!!
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Olena87 | Дата: Четвер, 22/08/2013, 06:00 | Сообщение # 90 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| знайшла декілька оригінально прикрашених страв
Сообщение отредактировал Olena87 - Четвер, 22/08/2013, 06:04 |
|
| |