Дата: П`ятниця, 10/08/2012, 20:19 | Сообщение # 46
набираюсь досвіду
Статус: Offline
Quote (Ira)
Аце мої сьгоднішні
Іра Тортики дуже гарні: З ведмедиком на кораблику - дуже цікава ідея. А тортик 55 - колір такий ніжний, просто приємно дивитися. Це ти змастила сухим кондуріном чи розведеним???
Сообщение отредактировал Оля-я - П`ятниця, 10/08/2012, 20:24
Дата: П`ятниця, 10/08/2012, 23:18 | Сообщение # 47
шеф-повар
Статус: Offline
Ксюша, гарненький тортик, квіти суперові а от над вирівнюванням треба працювати... Оля-я, гарні роботи, красота Ira, чудові тортики, дуже сподобався на морську тематику.....супер!!! І я з двома весільними, робили два на одне весілля, скажу чесно - трохи важкувато на один день той же самий тільки з статуеткою і другий...
Зорянко,я тебе попереджала що торт дуже важкий!Немаючи досвіду за таке братися важко.Ти все таки ризикнула.Думаю сама бачиш свої недоліки,але я все ж таки про них напишу.Погано вирівняла всі три торти,намисто зле обрізала і на фото воно кидається в очі.І щось там намудрила з підставкою,вона чомусь з бугорками.Це напевно погано вимішана мастика,або грубо розкатана. Але ж маю і добрі слова-дуже гарно зробила підбір кольорів,бант,стрічка все ніби нормально.Взагалі ти молодчинка що взялася за таку роботу,бо саме по складності тортів ти навчишся майстерності.Не опускай рук,все нормально і далі буде краще. Другий торт пішов тобі краще ,хіба що ось ці зелені крутаси не зовсім однакові.А проситься щоб вони були б хоча приближенно рівніші
я тебе попереджала що торт дуже важкий!Немаючи досвіду за таке братися важко
так Іруся попереджала, але я рискнула, тепер думаю варто це зробила чи не варто....підставка взагалі без мастики...це просто плівка самоклеюча і все....але дякую за критику...... вона робить сильнішою. і взагалі як ти встигаєш пекти стільки тортів, я пекла два а замучилась так ніби город орала... а от на рахунок вирівнювання..я вирівняла їх ідеально на мій погляд. а коли почала обтягувати все поплило, і як я не старалася вигладити нічого не виходило. може мастика була затонка?
від мене і не дочекаєшся Молодець що взялася за таку роботу, прислухайся до всіх зауважень, таким як ми з Тобою, все стане в нагоді!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Та й на чомусь вчитися треба!!!
Quote (ir71)
бо саме по складності тортів ти навчишся майстерності
саме так, Ти наша добра вчителька!!!!!!!
Я чомусь взяла собі за правило, щось нове на своїх повипробувати хоть не наб’ють
kcюшka, красота ,що тут говорити. Зоряна9810, молодець що ризикнула,на другий раз вийде краще. Я теж сьогодні робила торт,але де там мені до вас рівнатись,але все ж покажу,бо на помилках вчаться,і буду рада за критику Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
оксанка, то може ми не бачимо,або не хочемо бачити,а наші досвідченіші господиньки все підмічають правильно,дякую Оксанко за підтримку Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями