Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
|
|
Ксюша | Дата: Субота, 11/08/2012, 14:39 | Сообщение # 61 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| ir71, я дуже дякую,я стараюсь,хоч не все завжди получається,але я хочу навчитись то робити,а з вашою допомогою все виходить швидше
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 11/08/2012, 19:07 | Сообщение # 62 |
найкращі кондитери
| Ой дівчаточка не повірите,сиджу перечитую коменти про свій торт,тут мій чоловік дзвонить 14.40чи можеш спекти до 17.30 якийсь невеликий тортик бо дуже треба,а чую збоку підказують ,тільки не яблучник,якщо чесно я його не печу бо в мене його не їдять,то я так прикинула тай кажу постараюсь.От спекла бесквіт і почала його охолоджувати то на балконі то в морозилці,квітки на скоро крутити,добре що мала сиркову масу,мастіки кусок шоколадної і кусок від весільного торта.Одним словом не судіть строго,бо сама бачу недоліки,але думаю за 2 годинки то вийшло на хорошу 3
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Улянка | Дата: Субота, 11/08/2012, 22:03 | Сообщение # 63 |
Віват кухар!!!
| Ксюша, тортик дуже гарний!!! Гарно оформлений, а троянди які чудові!!!
s
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 11/08/2012, 23:32 | Сообщение # 64 |
найкращі кондитери
| Quote (Ксюша) але думаю за 2 годинки ти скорозі швидкістю вітру працювати будеш :D :D Молодець. все використала з користю, що під руками було, я так розумію Тортик файненький получився!!!! А я завтра на хрестини племінничка йду з таким тортиком...запрошую до критики
фото переробила
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 12/08/2012, 08:06 |
|
| |
masik | Дата: Субота, 11/08/2012, 23:38 | Сообщение # 65 |
шеф-повар
| kcюшka, весільні торти чудові та ефектні. Зоряна9810, про помилки тобі вже сказали, але ти молодець що така відважна і взялась за такий торт. Ксюша, шик, блеск, красота......... І я також з весільним
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 12/08/2012, 00:19 | Сообщение # 66 |
найкращі кондитери
| оксанка, ти молодець,ще й ромбики примудрмлась зробити,і фоточка гарна,так що критики не чекай. masik, то взагалі шедевр,красиво оздоблений ,нема слів.
|
|
| |
masik | Дата: Неділя, 12/08/2012, 00:30 | Сообщение # 67 |
шеф-повар
| оксанка, тортик такий ніжненький . Ксюша, дякую.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 12/08/2012, 00:37 | Сообщение # 68 |
найкращі кондитери
| masik, Мар’янко, чудова робота! Сянька, Мар’янка дякую Вам!!!
Ото в мене вийшла історія з останнім тортом :D :D Сьогодні пробудилася в 5.00 год сиджу... і тут мені думка в голову-та я ж не правильно на торті написала не христини, а хрестини правильно треба написати і давай вйо до роботи :D :D Так що всім на однокласниках дякую за коментарі, але я змушена була фото видалити, і поставити нове :D
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 12/08/2012, 08:12 |
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 12/08/2012, 10:38 | Сообщение # 69 |
найкращі кондитери
| Дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!У мене очі розбігаються !!!!!!!!!!!!!!!!! Такої краси понавиставляли!!!!!!!!!!!!! Всі чудесні майстрині,а щей за лічені години торт.............Не буду описувати кожного.аби когось не пропуститиЦе всім вам
|
|
| |
Маряна | Дата: Неділя, 12/08/2012, 12:25 | Сообщение # 70 |
Віват кухар!!!
| Я заглядала на форум, а написати які ви розумниці все не було коли. Тому спробую нікого не забути у своїх коментарях! Оля-я, дуже багато гарнх тортиків ти нам показала. Молодець! Ira, тортик з корабликом - такий позитивний! А з трояндами - взагалі супер! kcюшka, гарні весільні торти! Дійсно, щоб зробити два - дуже багато часу трба витратити. Зоряна9810, ти відважилась на такий складний тортик і думаю сама обачила свої помилки, зате на наступний раз їх уникнеш!!!!! Ксюша, красивий, ніжний весільний тортик! оксанка, тортик в подарунок - це так класно, а ще й такий красивий - вдвічі приємніше буде!!! masik, слів бракує!!! Суперовй тортик!!! Дуже гарно оформила!!!!
|
|
| |
Улянка | Дата: Неділя, 12/08/2012, 14:28 | Сообщение # 71 |
Віват кухар!!!
| masik, ідеальна робота!!! Молодчинка!!!
s
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 12/08/2012, 15:13 | Сообщение # 72 |
найкращі кондитери
| Покажу над чим я трудилася.не дуже задоволена та все ж таки ............ Цей лишень оформлявся.Привезли ввечері на ранок мав бути готовий,а у мене небуло жодної наліпленої квіточки.І ось що я змогла те і зробила. Цей жінка замовила для мужа Ось цим я задоволена найменше,щось він мені не подобається,хоча клієнтові дуже.
Сообщение отредактировал Леся - Неділя, 12/08/2012, 17:56 |
|
| |
masik | Дата: Неділя, 12/08/2012, 16:29 | Сообщение # 73 |
шеф-повар
| Леся, оце так тортопад, оце так потрудилась і краси натворила.
|
|
| |
Улянка | Дата: Неділя, 12/08/2012, 23:28 | Сообщение # 74 |
Віват кухар!!!
| Леся, всі тортики дуже-дуже гарні!!!!!!!!!!!!!!!!
s
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 13/08/2012, 09:48 | Сообщение # 75 |
найкращі кондитери
| Леся, ти на себе наговорюш,торти як завжди чудові
|
|
| |