Кухня вихідного дня або Магія смаків у Талочки
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/03/2011, 16:56 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Каталог
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 21/11/2013, 14:21 | Сообщение # 556 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka, УРААААААААААААААААААААААААААААА Наталя повернулась.Дякую за те що лиш прийшла і поставила класний рецепт хліба.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|
LILEJA | Дата: Четвер, 21/11/2013, 15:13 | Сообщение # 558 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Talochka, з поверненням!!! Такий апетитний хлібчик! Так не вистачало твоїх смачнющих рецептів і неповторних фото!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 21/11/2013, 16:17 | Сообщение # 559 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Talochka, а я вже хотіла писати де ти ділася!!! Рада що ти знову з нами і дякую за смачний хлібчик!!!!!!!!
|
|
| |
|
Ira | Дата: Четвер, 21/11/2013, 18:55 | Сообщение # 561 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Talochka, Наталю,з поверненням!!!!!!!! Рада знову тебе бачити,хоч і віртуально! А хлібчик такий апетитний що немож відірватися від фото ...навіт аромат відчувається!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 22/11/2013, 01:22 | Сообщение # 562 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Наталочко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ми вже звикли що ти пропадаєш,але завжди чекаємо на тебе знову і знову!Який же то апетитний хлібчик,ось лиш глянула на нього і захотілося чогось такого......але не можна ,бо вже ніченька.Дякую що ти з нами!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 22/11/2013, 10:40 | Сообщение # 563 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Дорогі дівчатонька, щиро-щиро дякую вам за такий теплий прийом! Розчулили мене зовсім!
Цитата LILEJA ( ) Так не вистачало твоїх смачнющих рецептів і неповторних фото! Лілю, дякую! Постараюсь виставити хоч дещо з того, що готувала за останній період.
Цитата Зоряна9810 ( ) Talochka, а я вже хотіла писати де ти ділася!!! Зоряна9810, це ж я відчула, що ти вже хочеш подавати в розшук, і вирішила повернутись "до хати". Зоряночко, але то все - таке, головне- це твій підпис з бірюзовим бантиком! Це просто надзвичайна новина! Я, поки дійду до відповідної теми, привітаю тебе уже тут. Бережи себе, а ми всім форумом будемо чекати на народження твого синочка!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 22/11/2013, 10:41 | Сообщение # 564 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Цитата ir71 ( ) Цей кавалок хлібини, немов біля мене стоїть і так і хочеться відломити шматочок. Ірусю, дякую!!! Хлібчик забирай хоч весь - я вам ще з радістю спечу! Цитата Леся ( ) ...але завжди чекаємо на тебе знову і знову! Лесю, це надзвичайно приємно і зворушливо! Дякую тобі за такі слова!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 22/11/2013, 13:14 | Сообщение # 565 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Цей рецепт із приготовленого ще влітку. Але, думаю, ревінь тутуможна спокійно замінити яблуками, наприклад, чи якимись іншими фруктами/ягодами. Тому можливо комусь рецепт пригодиться ще і цього року. А якщо ні, то буде чекати свого часу наступного літа.
Маффіни з ревенем та посипкою
150 г цільнозернового борошна 150 г звичайного борошна 1 ч.л. соди 2 ч.л. порошку до випічки (неповних) ¼ ч.л. солі 2 яйця 1/3 склянки соняшникової олії сік 1 апельсина + кефір, щоб вийшло 250 мл рідини разом 100 г цукру Терта цедра 1 апельсина 170 г ревеню, порізаного на 1 cм кубики (приблизно1 1/2 чашки порізаного)
Штрейзель (посипка): 75 г (½ склянки) цільнозернового борошна 75 г (1/3 склянки) неочищеного цукру 50 гхолодного масла, порізаного на кубики ½ ч.л. кориці
Розігріти духовку дo 200°C. Змазатимаслом стандартну форму для маффінів або вистелити паперові формочки для маффінів. Щоб приготувати посипку, змішайте цукор і борошно у невеликій мисці. Додайте масло і пальцями увітріть його в борошно, поки не утворяться крупні крихти. Тримайте посипку до використання в холодильнику. Змішайте обидва види борошна, соду, порошок для випічки і сіль. В іншій мисці змішайте вологі інгредієнти (яйця, олію, апельсиновий сік і кефір) з цукром і цедрою. Влийте вологу суміш у борошняну і розмішайте, лише щоб усі інгредієнти перемішалися, але не збивайте. Вмішайте також ревінь і викладіть тісто у форми для маффінів. Посипте штрейзелем. Випікати 20-25 хвилин, до золотистого кольору.
Мої коментарі: рецепт не є якимсь незвичайним. Але на смак маффіни досить смачні і порівняно з іншою випічкою корисні, оскільки використовується цільнозернове борошно, і жиру тут небагато.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Вівторок, 26/11/2013, 10:08 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 22/11/2013, 13:43 | Сообщение # 566 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Наталю,остання фотка саме в тему! Такі смачні що хіба обгортка залишилася.Вірю,що то смакота!Дякую що не оділюєш нас смакойликами.Хоч тут перекушу,бо вдома часу немаю
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 22/11/2013, 14:12 | Сообщение # 567 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| ir71 Ірусю, дякую! Пригощайся! Бачу, що ти вже, бідолажна, зовсім за роботою "зашиваєшся". Хоча й не дивно - твої торти на головній неперевершені!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 22/11/2013, 17:43 | Сообщение # 568 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата Talochka ( ) твої торти на головній неперевершені!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Субота, 23/11/2013, 01:43 | Сообщение # 569 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Наталю, я, як відчувала, що тут в тебе такі маффіни апетитні. Якраз вмостилася з капкейком і чашкою чаю біля компютера. А то на твою сторіночку небезпечно голодним лізти. А маффіни супер, ніхто б мимо не зміг пройти.
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 26/11/2013, 10:09 | Сообщение # 570 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| LILEJA, дуже тобі дякую, що не проходиш повз!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |