Яринка запрошує до столу
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 20:58 | Сообщение # 136 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Так ,Таню,довго лежав в мене цей рецепт,а ось і в нагоді став.Дякую
|
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 20:59 | Сообщение # 137 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Нарешті дочекалась, і не дарма. Думаю має бути мякенький. Яринко, він має пропитуватись?Треба спекти собі такий , бо мої тільки з кремами люблять. А поки йду в гості до тебе.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 21:10 | Сообщение # 138 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Думаю має бути мякенький. Яринко, він має пропитуватись Аню,він у мене постояв 3 години,став дуже мягеньким,напевне тому що кремом горячим мазала. Quote (Antalia) А поки йду в гості до тебе З дорогою душею прийму
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 22:28 | Сообщение # 139 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цікавенький рецепт вареного сирника.І справді схожий з моїм.У вас гарний високий вийшов. Quote (Яринка-1) Фаршировані яйца в слойоному тісті Дякую за рецепт,де є листкове тісто.Бо інколи вже незнаю що з нього придумати.А тут хороша ідея.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 23:59 | Сообщение # 140 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Яринка-1, молодець классссссс,рецептики супер.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 09:53 | Сообщение # 141 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) І справді схожий з моїм Так ,Іро,схожість є,бо напевно з однієї хати вийшов.Моя невістка в Трускавці його часто пече . Quote (ir71) У вас гарний високий вийшов Ірцю, за рахунок крема він високий . Quote (ir71) Дякую за рецепт,де є листкове тісто На здоров"я,в мене є ще гарні рецепти з нього,потроху буду готувати Quote (цукеро4ка) рецептики супер. Танічко,дуже дякую
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 10:09 | Сообщение # 142 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Рис з курочкою та грибами в вершковому соусі Філе курине-0.5 кг Шампіньйони-1 кг цибуля-1 велика Вершки 10 %-200 мг Імбир-0.5 ч.л Масло Вершкове- 100 гр Рис- 2 ст Рис заливаємо 6 ст.води,солимо та даємо 50 гр масла,на маленькому вогні варити до готовності На сковорідці розспускаємо масло та протушуємо цибулю,потім даємо філе та гриби.Заливаємо вершками та посипати імбир,посолити,готувати до готовності,потім всипати варений рис та ще потримати на вогні 5 хв.Смачного
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 13:37 | Сообщение # 143 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| От таке би я зїла. Дякую, Яринко за гарний рецепт.
Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 27/04/2010, 13:38 |
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 14:13 | Сообщение # 144 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Я щось таке готую але в горщиках.Теж смачно.У мене таке полюбляють.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 15:07 | Сообщение # 145 |
Группа: Видалені
| Яринка-1, Оце так смакота.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 18:13 | Сообщение # 146 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) От таке би я зїла Quote (Antalia) Я щось таке готую але в горщиках Quote (котяра) Оце так смакота. Дівчата,любі ,на здоров"я
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 30/04/2010, 10:42 | Сообщение # 147 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Шашлик з овочів Баклажани Цукіні Перець жовтий Перець червоний Печериці Помідори Черрі Овочі порузати та посмажити на грилі без олії.Потім залити маринадом,та хай постоють 30 хв Маринад Вода холодна-0.5 л Соус соєвий-3 ст.л Оцет-3 ст.л Спеції до моркви по корейські-1 пак Потім овочі нанизати на шампури.Смачного
|
|
| |
oresta | Дата: Субота, 01/05/2010, 12:30 | Сообщение # 148 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| О-у!Це наша страва.Починається сезон піткніків,вилазки на природу.Незамінна страва на природі.Смачно і корисно.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:35 | Сообщение # 149 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (oresta) Смачно і корисно. Ореста,дякую
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:38 | Сообщение # 150 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Морква пікантна Морква-400 гр Цибуля-300 гр Молоко-100 мг Часник Імбирь Перець Моркву порізати кружечками,залити окропом та хай постоє 10 хв,потім воду злити.Цибулю порізати кільцями.Моркву з цибулею смажити на олії,добавити спеції,посолити.Потім налити молоко,хай протушиться.Смачного
|
|
| |
|