В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
Яринка-1Дата: Понеділок, 26/04/2010, 20:58 | Сообщение # 136
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Так ,Таню,довго лежав в мене цей рецепт,а ось і в нагоді став.Дякую
 
AntaliaДата: Понеділок, 26/04/2010, 20:59 | Сообщение # 137
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Нарешті дочекалась, і не дарма. Думаю має бути мякенький. Яринко, він має пропитуватись?Треба спекти собі такий , бо мої тільки з кремами люблять. А поки йду в гості до тебе.
Прикрепления: 8176222.gif (12.9 Kb)
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 26/04/2010, 21:10 | Сообщение # 138
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Думаю має бути мякенький. Яринко, він має пропитуватись

Аню,він у мене постояв 3 години,став дуже мягеньким,напевне тому що кремом горячим мазала.
Quote (Antalia)
А поки йду в гості до тебе

З дорогою душею прийму
 
ir71Дата: Понеділок, 26/04/2010, 22:28 | Сообщение # 139
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цікавенький рецепт вареного сирника.І справді схожий з моїм.У вас гарний високий вийшов.

Quote (Яринка-1)
Фаршировані яйца в слойоному тісті

Дякую за рецепт,де є листкове тісто.Бо інколи вже незнаю що з нього придумати.А тут хороша ідея.


 
цукеро4каДата: Понеділок, 26/04/2010, 23:59 | Сообщение # 140
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Яринка-1, молодець классссссс,рецептики супер.

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Яринка-1Дата: Вівторок, 27/04/2010, 09:53 | Сообщение # 141
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
І справді схожий з моїм

Так ,Іро,схожість є,бо напевно з однієї хати вийшов.Моя невістка в Трускавці його часто пече .
Quote (ir71)
У вас гарний високий вийшов

Ірцю, за рахунок крема він високий .
Quote (ir71)
Дякую за рецепт,де є листкове тісто

На здоров"я,в мене є ще гарні рецепти з нього,потроху буду готувати
Quote (цукеро4ка)
рецептики супер.

Танічко,дуже дякую
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 27/04/2010, 10:09 | Сообщение # 142
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Рис з курочкою та грибами в вершковому соусі

Філе курине-0.5 кг
Шампіньйони-1 кг
цибуля-1 велика
Вершки 10 %-200 мг
Імбир-0.5 ч.л
Масло Вершкове- 100 гр
Рис- 2 ст

Рис заливаємо 6 ст.води,солимо та даємо 50 гр масла,на маленькому вогні варити до готовності

На сковорідці розспускаємо масло та протушуємо цибулю,потім даємо філе та гриби.Заливаємо вершками та посипати імбир,посолити,готувати до готовності,потім всипати варений рис та ще потримати на вогні 5 хв.Смачного

 
AntaliaДата: Вівторок, 27/04/2010, 13:37 | Сообщение # 143
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
От таке би я зїла. Дякую, Яринко за гарний рецепт.
Прикрепления: 1457681.gif (64.7 Kb)


Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 27/04/2010, 13:38
 
ir71Дата: Вівторок, 27/04/2010, 14:13 | Сообщение # 144
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Я щось таке готую але в горщиках.Теж смачно.У мене таке полюбляють.

 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 27/04/2010, 15:07 | Сообщение # 145
Группа: Видалені





Яринка-1,
Оце так смакота.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 27/04/2010, 18:13 | Сообщение # 146
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Antalia)
От таке би я зїла

Quote (Antalia)
Я щось таке готую але в горщиках

Quote (котяра)
Оце так смакота.

Дівчата,любі ,на здоров"я
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 30/04/2010, 10:42 | Сообщение # 147
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Шашлик з овочів

Баклажани
Цукіні
Перець жовтий
Перець червоний
Печериці
Помідори Черрі

Овочі порузати та посмажити на грилі без олії.Потім залити маринадом,та хай постоють 30 хв

Маринад
Вода холодна-0.5 л
Соус соєвий-3 ст.л
Оцет-3 ст.л
Спеції до моркви по корейські-1 пак

Потім овочі нанизати на шампури.Смачного

 
orestaДата: Субота, 01/05/2010, 12:30 | Сообщение # 148
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
О-у!Це наша страва.Починається сезон піткніків,вилазки на природу.Незамінна страва на природі.Смачно і корисно.

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:35 | Сообщение # 149
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (oresta)
Смачно і корисно.

Ореста,дякую
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:38 | Сообщение # 150
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Морква пікантна

Морква-400 гр
Цибуля-300 гр
Молоко-100 мг
Часник
Імбирь
Перець

Моркву порізати кружечками,залити окропом та хай постоє 10 хв,потім воду злити.Цибулю порізати кільцями.Моркву з цибулею смажити на олії,добавити спеції,посолити.Потім налити молоко,хай протушиться.Смачного

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024