В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 13 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
Яринка-1Дата: Вівторок, 18/05/2010, 22:33 | Сообщение # 181
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Скористаюся рецептом.Дякую

Ірцю,буду задоволена,якщо сподобається
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 11:12 | Сообщение # 182
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Закуска "А-ля роли"

Рис відварити та змішати з отцтом та соевим соусом.Огірки порізати навпіл,мякоть видалити,гіркою насипати рис в огірок та вкрити соленою лососиною.Смачного

 
ir71Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 11:25 | Сообщение # 183
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ух ти!!!Яка цікава закуска!Уявляю як на святковому столі шикарно і багато ця закуска дивиться.Дякую,Яринко що поділилися з нами такою незвичною стравою.Забрала собі у блокнот.



 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 11:27 | Сообщение # 184
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Дякую,Яринко що поділилися з нами такою незвичною стравою.Забрала собі у блокнот.

Іринко,на здоров"я
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 11:30 | Сообщение # 185
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Конфітюр з перця

Перець-300 гр
Цукор-150 гр
Оцет-80 -100гр
Розмарин-1\4 ч.л
Лавр.перець
Чілі-по смаку
Сіль-0.5 ч.л

Перець порізати ,всне змішати та варити на сковорідці,поки не випарує оцет.Я варила 15 хв.Дуже гарний соус до мяса Смачного.

 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 11:44 | Сообщение # 186
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Майонез без яєць

Молоко-150 мг
Олія-150 гр
Оцет-1-2 ст.л
Гірчиця-1 ч.л
Сіль- по смаку
Згущувач сливок д-р Єткер-1 пач(8 гр)

Молоко та олію збиваємо в емульсію,додаємо гірчицю,знову збиваємо.В кінці взбивання даємо оцет ,сіль та згущувач,ще трохи збити.Виходить густий соус,такий майонез як раніше був.Смачного

 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 21/05/2010, 12:58 | Сообщение # 187
Группа: Видалені





Оце класні рецепти, велике дякую. А закуска взагалі супер.
 
ir71Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 13:04 | Сообщение # 188
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ну ви засипали нас рецептами.А ось цей Конфітюр,то до чого можна подавати?У мене всі перець дуже люблять,а це щось таке незвичне,хочеться зробити,але незнаю до чого і з чим таке можна вживати(крім мяса звичайно).Просвітіть чайника

 
ir71Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 13:05 | Сообщение # 189
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Може як соус до макаронів???

 
orestaДата: П`ятниця, 21/05/2010, 15:58 | Сообщение # 190
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Ну тут без коментарів...пахне смачно,виглядає апетитно.У хорошої господині по іншому і не може бути. chef hands hands hands specool thumbup

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 17:27 | Сообщение # 191
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
котяра,
Quote (ir71)
але незнаю до чого і з чим таке можна вживати(крім мяса звичайно

Quote (ir71)
Може як соус до макаронів???

Іринко,можна до рису та до вермишелі
Quote (oresta)
У хорошої господині по іншому і не може бути

Quote (котяра)
А закуска взагалі супер.

Дякую,мої любі
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 17:32 | Сообщение # 192
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Шпондер

Грудинка- 2 кг
Маринад
Часник-1 гол
Соєвий соус- 4 ст.л
Перець
Лавр.лист
Сіль
Кетчуп-3 ст.л
Все змішати та натерти грудинку,яку скласти вдвоє або рулетом звернути,зв"язати шпагатом та лишити на нічь.Пекти в рукаві при 175-1,5 год.
Охолодити під пресом.Смачного

 
ir71Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 18:30 | Сообщение # 193
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яке ж воно КЛАСНЕ!!!!Де ви таку смакоту взяли?


Дякую за відповідь eat


 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 20:47 | Сообщение # 194
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Де ви таку смакоту взяли

Іринко,з духовки вийняла
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 22:05 | Сообщение # 195
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Салат" Сюрприз"

1) З помідорів зняти шкірку,помістити в блендер,добавити часник,сіль перець,олію,подрібнити.Це перший слой в салатниці

2) Сир потерти на терці та добавити майонез і часник.Викласти на помідори

3) Пучок зеленої цибулі подрібнити та насипати на сир.

смачного

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024