В гості до Ірини
 Креми,помадки,начинки - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Креми,помадки,начинки (Рецепти кремів до тортів та пляцків)
Креми,помадки,начинки
ir71Дата: Понеділок, 19/11/2012, 22:50 | Сообщение # 106
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Шоколадна помадка з крохмалем

Оригінальний спосіб приготування шоколадної помадкиі без заварювання. Для неї не потрібно масло або сметана, вона не твердне дуже швидко і може наноситися як на гарячу, так і на холодну випічку.

інгредієнти:

Картопляний крохмаль (столова ложка)
Какао (3 столові ложки)
Цукрова пудра (3 столові ложки)
Вода (3 столові ложки)
Приготування:

У миску висипаємо просіяну цукрову пудру, крохмаль і какао. Додаємо сильно охолоджену воду і гарненько перемішуємо. Ось і все! Готовою помадкою можна покривати випічку.


 
РоксоланаДата: Понеділок, 19/11/2012, 23:33 | Сообщение # 107
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (ir71)
Шоколадна помадка з крохмалем

Але ж тут сирий крохмаль. Я би боялась таке їсти.Чи ти вже пробувала і їла?


я трохи нерозумна!
 
ir71Дата: Вівторок, 20/11/2012, 13:36 | Сообщение # 108
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Роксолана)
тут сирий крохмаль

зараз сирий крохмаль є у багатьох продуктах і ще ніхто не вмер!Для прикладу овоч-топінамбур.Має крохмаль,а ми його їмо сирим!
Quote (Роксолана)
Чи ти вже пробувала і їла?

саме таку помадку я не пробувала бо роблю лише з чорного шоколаду(з високим вмістом какао)іншої не признаю.Але ділюся рецептами,які роблять люди і навіть покривають такою помадкою пляцки на весілля.

До речі ця помадка ідеальна для кріплення мастичної стінки до торта.При перевезенні не відірветься!


 
PavlukДата: Вівторок, 20/11/2012, 15:58 | Сообщение # 109
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Цікава помадка, от сьогодні я її випробую. Дякую за рецепт.

 
ir71Дата: Субота, 12/01/2013, 14:16 | Сообщение # 110
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Кокосове молоко можна приготувати з кокосової стружки

2 стак кокосової стружки
4 стак води
1 ст ложка меду
ваніль

Стружку залити водою, залишити на 2 год Додати мед, ваніль, добре подрібнити в бендері на високій швидкості. Процідити рідину через сито.. Приготоване кокосове молоко зберігається в холодильнику 1-2 дні. Для більш тривалого зберігання його рекомендується заморозити

Ніжний вершковий крем з кокосовим молоком ( підходить для торта Рафаело)

Нам буде потрібно (кількість продуктів на торт 28 см в діаметрі з 4-х коржів)

сметана 600мл
жирні вершки 400мл
кокосове молоко 200мл
цукрова пудра 150 г
швидкорозчинний желатин (як загусник) приблизно 30г

Кокосове молоко виливаємо в чашу міксера, туди ж висипаємо пудру, добре збиваємо, тому що кокосове молоко часто буває з грудочками. Додаємо сметану і вершки. Приблизно 1 хв збиваємо на великій швидкості. Включаємо повільну швидкість, вливаємо розчинений желатин, знову включаємо швидкість і збиваємо в пишну, не текучу масу.


 
LILEJAДата: Субота, 12/01/2013, 14:36 | Сообщение # 111
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (ir71)
Шоколадна помадка з крохмалем

Дуже цікаво, треба спробувати обовязково.
Quote (ir71)
Ніжний вершковий крем з кокосовим молоком

Цікавий рецепт! da-38


 
PoetkaДата: Неділя, 13/01/2013, 13:19 | Сообщение # 112
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Кавовий крем;

Крем просто суперовий я його вичитала у Д. Цвек,робиться так: 300 гр. запареної міцної кави з цукром охолодити і на тій каві зварити пудинг, в мене був ванільний, як охолоне просто збити з маслом десь 300-400 грм. додати стопку коньяку 50 грм. Крем виходить як суфле ніхто навіть і не здогадався,що це масляний крем, дуже класний....


Я ОЛЯ!
 
оксанкаДата: Неділя, 13/01/2013, 13:33 | Сообщение # 113
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Кавовий крем;

дякую obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87


 
Окса-70Дата: Понеділок, 14/01/2013, 18:32 | Сообщение # 114
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
Хочу поділитись рецептом ще одного кавового крему,який переписала у знайомої.
1 стакан води,1 стакан цукру,1 столова лож. повна кави натуральної "Якобз"
4 яйця окремо збити і вливати у зварену каву,постійно помішуючи вінчиком,щоб яйця не заварились на маленькому вогні,додати 1 стакан мелених горіхів (можна менше чи більше-хто як любить) і ще трохи проварити з горіхами,коли вистине збити разом з вершковим маслом 350 грам.
 
ir71Дата: Понеділок, 14/01/2013, 19:55 | Сообщение # 115
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Окса-70, дякую!Дуже гарний крем!Собі взяла у блокнотик.
Я б просила тебе зайти у темку знайомств і щось про себе написати.А то ти до нас приєдналася,а я навіть незнаю як до тебе звертатися,звідки ти,чим займаєшся?
Раді будемо,якщо у нас в кулінарній родині побільшає свіжих господинь


 
IraДата: Понеділок, 14/01/2013, 21:28 | Сообщение # 116
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Poetka, Окса-70, дякую за гарні рецепти кремів podmigivaniya-118 da-38

 
Окса-70Дата: Середа, 16/01/2013, 20:45 | Сообщение # 117
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
Маю рецепт ще апельсинового крему.
1 апельсин кинути в гарячу воду і варити по 15 хвилин міняючи воду.
0.5 літри молока, 2 пачки пудинга,з цього молока відлити трохи,щоб розвести пудинг.У молоко дати 1 стакан цукру,довести до кипіння і влити той пудинг,який розведений у молоці, постійно помішуючи,заварити цю масу.
300 грам масла збити + поступово заварену масу+перемелену апельсину,на кінч.ножа лимонної к-ти,горівки чи коньяку- все це збити міксером.
 
оксанкаДата: Середа, 16/01/2013, 23:16 | Сообщение # 118
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Окса-70, і  я  дякую  загарні рецепти  кремів

 
УлянкаДата: Четвер, 17/01/2013, 01:21 | Сообщение # 119
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Окса-70, Дякую, я теж собі занотувала рецепти кремів!

s
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 17/01/2013, 11:53 | Сообщение # 120
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дуж цікаві рецепти кремів! Дівчата дякую!

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Креми,помадки,начинки (Рецепти кремів до тортів та пляцків)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024