Креми,помадки,начинки
| |
ir71 | Дата: Четвер, 18/07/2013, 11:14 | Сообщение # 166 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (Леся) воно комками не піде мені не пішло.Все гарно зварилося без жодного комочка
|
|
| |
natali0310 | Дата: Четвер, 18/07/2013, 14:24 | Сообщение # 167 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
| Цитата (Леся) воно комками не піде.бо я завжди вливаю розведений пудинг у гаряче? ні, адже поступово починаємо підігрівати масу та і пудинг добре перемішали.
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 18/07/2013, 18:16 | Сообщение # 168 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Наталя,Іринко.дякую вам.Вирішила сьогодні спраобувати цей крем
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 19/07/2013, 21:17 | Сообщение # 169 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (Леся) Вирішила сьогодні спраобувати цей крем прошу нам прозвітувати
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 19/07/2013, 22:49 | Сообщение # 170 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Просочення для бісквітів
Дуже смачне просочування -Горілка журавлинна "Фінляндія" прозора (червону краще не брати, вона з барвником) - 50 г, -Повидло домашнє грушеве - 2 ст.л., -Вода кип'ячена холодна - 250 мл. Всі інгредієнти змішати і поливати приготований бісквіт.
Сироп для просочення бісквітів -Цукор - 5 ст. ложок -Лікер, або настоянки, або Вода - 7 ст. ложок -Коньяк - ложка У каструлю насипають цукор, заливають водою. Помішуючи, сироп доводять до кипіння. Потім охолоджують його і вводять ароматичні речовини: любой лікер або настойку, ванілін, коньяк, кавовий настій, будь фруктові есенції.
Шоколадна просочування -Масло вершкове - 100 гр., -Какао порошок - 1 столова ложка, -Згущене молоко - підлога банки Просочування готується на водяній бані. Для цього потрібно у велику каструлю налити води, поставити її на вогонь. А всередину великої каструлі поставити каструлю меншого діаметру, в якій і готувати просочення. Всі інгредієнти просочення покласти в меншу каструлю, масло порізати на шматочки, щоб швидше тануло. Ретельно перемішати. Але не доводити до кипіння. Я використовую міксер. Просочувати торт гарячої просоченням, бажано теплий або гарячий корж.
Смородинова просочення для торта з варення -0,5 Склянки сиропу зі смородини, -2 Столові ложки цукру, -Один стакан води. Ця просочування йде для торта Негр в піні. Але її можна використовувати і в інших тортах в поєднанням зі сметанним кремом. Приготування просочення стандартне. Змішати всі інгредієнти, довести до кипіння і варити на малому вогні до розчинення цукру.
Просочування для торта -250 Г цукру, -250 Мл води, -2 Ст. ложки кагору, -1 Ч. ложка лимонного соку, -Ванілін. Воду закип'ятити в каструлі, всипати цукор, розмішати до повного розчинення. Сироп довести до кипіння, додати ванілін і лимонний сік. Готовий сироп охолодити.
Сироп кавовий -Вода - 1 склянка -Коньяк - 1 cт.л. -Кава мелений - 2 cт.л. -Цукор - 1 склянка Цукор заливають водою (півсклянки) і нагрівають до розчинення цукрових крупинок; розчинений сироп доводять до кипіння, на що залишився кількості води (півсклянки) варять каву, який ставлять на край плити для настою. Через 15-20 хвилин кави проціджують і чистий кавовий настій вливають разом з коньяком в цукровий сироп, який ретельно розмішують і охолоджують.
Просочування із зеленим чаєм і лимоном Заварити зелений чай, додати туди сік лимона. Коли охолоне, просочити коржі.
Ананасове просочування Робиться на сиропі з-під консервованих ананасів. Роблю на-око. Сироп трохи розбавити водою, додати лимонний сік, крапельку коньяку для аромату і на вогонь буквально на пару хвилин
Молочне просочування 1 Банку згущеного молока залити 3 склянками окропу. Додати ваніль, дати охолонути, і просочувати коржі дуже щедро.
Молочне просочування 2 3 ст молока довести до кипіння з 1 ст (250 мл) цукру
Лимонне просочування 1 склянку окропу + пів лимона, порізаного на часточки + 3 чайних ложки цукру + ваніль. Дала настоятися, якраз і охолов. Лимони сьела, використовувала рідина.
Апельсиновий сироп - Дрібно нарізану шкірку одного апельсина -1 / 2 чашки апельсинового соку -1 / 4 чашки цукру Поєднати всі інгредієнти в каструльку. Варити на повільному вогні поки розійдеться цукор. Зменшити вогонь і відкритим готувати еше хвилин 15 або поки сироп не зменшиться на половину. Теплим просочити коржі.
Вишневе просочування У чашку влити приблизно на 1/3 вишневого соку, додати 1-2 ст.л. цукру, 3-4 ст.л. коньяку і долити водою щоб загальна кількість просочення було приблизно 1 чашка. Кількість просочення я розрахована на багатоповерховий шар, якщо ви робите один торт, вам можливо вистачить і пів порції.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 20/07/2013, 12:33 | Сообщение # 171 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| як багат о рецептиків
|
|
| |
natali0310 | Дата: Субота, 20/07/2013, 19:09 | Сообщение # 172 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
| дякую Зоряна за гарні рецепти для просочування бісквітів, а то класика вже піднадоїла (цукровий сороп з коньяком).
|
|
| |
verochka | Дата: Середа, 12/02/2014, 08:20 | Сообщение # 173 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 9
Статус: Offline
| класні рецепти крем. дякую що ділетися ними. велика допомога;) Додано (12/02/2014, 08:20) --------------------------------------------- класні рецепти крем
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 28/08/2014, 13:35 | Сообщение # 174 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Крем "Тафіта":
250 г шоколаду 200 мл вершків 300 г згущеного молока "Іриска" 200 г масла 1 ч.л. лікеру
Розчинити шоколад в вершках, остудити. Згущенку взбити з маслом. Взбити вершки з шоколадом і з'єднати з маслом і згущенкою, додати лікер, добре взбити.
|
|
| |
taniafostiak2009 | Дата: Неділя, 31/08/2014, 09:37 | Сообщение # 175 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
| оксанка, треба спробувати)
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 03/09/2014, 08:30 | Сообщение # 176 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата оксанка ( ) Крем "Тафіта": дуже смачний,у мене полюбили клієнти торти з цим кремом
|
|
| |
jylia1988 | Дата: Середа, 05/11/2014, 13:15 | Сообщение # 177 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
| Крем Тафіта смачний, дуже його люблю!
Господиньки порадьте, хочу спекти ванільний бісквіт, приготувати лимонний курд, а який крем підійде краще? Буду вдячна за відповідь і допомогу!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 10/11/2014, 17:32 | Сообщение # 178 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| jylia1988, мені здається що заварний,там на початку теми хтось задавав таке питання ,то дівчата відповідали,я робила таке з кремом з манки і курд додавала
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Христік | Дата: Середа, 12/11/2014, 21:30 | Сообщение # 179 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
| Я робила похожий крем, але давала згущонку вагову та трохи заварної кави. Маса просто чудова получається. Використовую крем "Тафіта" але зі своїми змінами найчастіше до бісквітних шоколадних пляцків або типу торту "Прага"
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 17/01/2015, 20:55 | Сообщение # 180 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Мала нагоду записати і випробувати дуже добру,шоколадну помадку,записала з телепередачі по СТБ від Алли Ковальчук. Шоколадна помадка 150грам масла 300грам сметани 250грам цукру 3-4ст.л какао На водяній бані розтопити масло,тоді додати сметану ,цукор і какао,все гарно розмішувати до однорідної маси. Помадки виходить багато ,мені вистачило покрити 4 пляцки,Гарно застиває і головне, що ломиться при нарізанні,і не тече по руках.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|