В гості до Ірини
 Кулінарія крок за кроком. - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Кулінарія крок за кроком. (Приготування страв крок за кроком.)
Кулінарія крок за кроком.
Зоряна9810Дата: Вівторок, 06/12/2011, 16:43 | Сообщение # 61
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
Кльово!!!Я вже хочу спробувати.

і мені сподобалось, треба при нагоді попробувати....Це називається лінь рухає прогресом!!! happy happy


 
РосинкаДата: Вівторок, 06/12/2011, 17:09 | Сообщение # 62
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Зор"янко, дякую за рецепт! Дуже практично!

Я Оля!
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 06/12/2011, 17:13 | Сообщение # 63
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Росинка)
Дуже практично!

ы посуду можна не мити happy happy


 
ксеніяДата: Середа, 07/12/2011, 00:03 | Сообщение # 64
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
Супер ,дуже зручно .
 
оксанкаДата: Середа, 07/12/2011, 11:38 | Сообщение # 65
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Це називається лінь рухає прогресом!

Це точно... happy happy happy Але метод класний!!!!!!!!!!!!!!!Дякую


 
IraДата: Середа, 07/12/2011, 21:17 | Сообщение # 66
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Зоряна9810, прикольно мені сподобалось biggrin biggrin Попробую обов,язково.

 
PoetkaДата: Середа, 07/12/2011, 21:40 | Сообщение # 67
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Спробувала,не вийшло,точніше стільки часу займає,що мені руками швидше вдається ,причому наабагато, муку важко засипати,поки засипеш, тай не вгадає з мукою,щоб консистенція була потрібна...Більше пробувати не буду, в мисці легше збити, а потім для зберігання можна й у банку перелити....
Але ви пробуйте,може то в мене не вийшло...


Я ОЛЯ!
 
КсюшаДата: Четвер, 08/12/2011, 16:25 | Сообщение # 68
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Poetka,
Quote
Але ви пробуйте

Я так раз пробувала робити теж тісто для ажурних блінів,то разом з бутилкою викинула,тепер тісто для блінів збиваю в комбайні і переливаю у бутилку.Воно таке мені виходить чуть не шовкове,може то залежить від "танців в приприжку",може ми не вміємо так скакати і у нас тісто не виходить.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Вівторок, 17/01/2012, 18:42 | Сообщение # 69
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Як швидко почистити гранат
Знаю, що багато хто любить гранати, але не їдять, бо копирсатися в них довго і не дуже зручно. Потім ще й пальці брудні. Ось як швидко і ефективно почистити гранат. Інструкція в картинках.

Миємо гранат. На цьому етапі бажано пов'язати фартух, щоб уберегти одяг від випадкових бризок соку.
Зрізаємо ножем верхівку із хвостиком так, щоб у зрізі з'явилися білі прожилки.
Уздовж цих світлих прожилок робимо неглибокі надрізи.


Перевертаємо гранат - зрізом вниз. Беремо столову ложку і починаємо постукувати по шкірці. Постукування впевнені й рівномірні - і зерна гранатові почнуть стрибати у посудину. Не бійтеся пошкодити зерна. Продавець на ринку взагалі ручкою ножа вибивав зерна з граната - всі були цілі.
Бажано, щоб посуд був з високими стінками - на випадок, якщо гранат соковитий. Фартух як і раніше не завадить.



У результаті - тарілка з готовими до вживання гранатом. Вітамінізує!!



 
stinaДата: Вівторок, 17/01/2012, 18:49 | Сообщение # 70
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Іра дякую .що підказала такий спосіб, чистити гранат, а то як почнеш чистити тоді пів кухні треба мити. wacko Супер!

Мене звати Людмила!
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:22 | Сообщение # 71
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline


 
ir71Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:25 | Сообщение # 72
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Зоряно,де ти таке знайшла?Буду сьогодні пробувати.Цікаво дуже!!!

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:27 | Сообщение # 73
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
Зоряно,де ти таке знайшла

не повіриш!!! на однокласниках biggrin biggrin


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:31 | Сообщение # 74
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline




 
PocяДата: Вівторок, 17/01/2012, 21:50 | Сообщение # 75
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Зорянко,шокувала своїми знахідками!!! Дякую,тепер і ми будемо чарівницями! biggrin biggrin biggrin

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Кулінарія крок за кроком. (Приготування страв крок за кроком.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024