В гості до Ірини
 Кулінарія крок за кроком. - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Кулінарія крок за кроком. (Приготування страв крок за кроком.)
Кулінарія крок за кроком.
оксанкаДата: Середа, 18/01/2012, 01:35 | Сообщение # 76
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Зорянко клас!!!!!!!!!!!!!!!! Дякую за таку цікаву інформацію!!!!!!!!!!!!!!

 
ir71Дата: Середа, 18/01/2012, 11:22 | Сообщение # 77
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Я вчора ківі чистила і СУПЕР і справді так легко.Правда лише таке ківі,яке дозріла,тобто мягке,бо на зелене не спрацьовує.
Тепер буду яйця видувати...цікаво страшно! wacko wacko wacko wacko wacko smile


 
Зоряна9810Дата: Середа, 18/01/2012, 11:38 | Сообщение # 78
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
Я вчора ківі чистила і СУПЕР і справді так легко

і я вчора чистила...сподобалось!


 
ЛесяДата: Середа, 18/01/2012, 12:15 | Сообщение # 79
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
я вчора чистила...сподобалось!

Йду і я пробувати чистити ківі,потім відпишу.А ще мені сподобалося яйка,правда не знаю чи моя дихалка видує його.


 
КсюшаДата: П`ятниця, 20/01/2012, 15:10 | Сообщение # 80
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, я так теж видуваю,а потім заливаю кольорову галяретку у промиті і висушені шкарлупки,заливаю слоями,зелений червоний ,жовтий,але так щоб кожен шар застив і тоді маємо десерт.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PocяДата: П`ятниця, 20/01/2012, 15:16 | Сообщение # 81
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
я так теж видуваю


Я знаю що видувають сирі яйця і я так також видувала (для писанок,галяреткові яйця,заливне...). А от варені ще не пробувала видувати biggrin


 
ЛесяДата: П`ятниця, 20/01/2012, 15:18 | Сообщение # 82
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Pocя)
А от варені ще не пробувала видувати

А я пробувала,нічого в мене з того не вийшло.


 
PocяДата: П`ятниця, 20/01/2012, 15:26 | Сообщение # 83
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Леся, я так думаю що то залежить від самих яєць- навіть якщо чистити то шкарлупка по-різному відходить(то зубами не віддереш то яйце само вискакує) biggrin

 
КсюшаДата: П`ятниця, 20/01/2012, 15:44 | Сообщение # 84
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Pocя, я сирі видувала ,а варені навіть не маю уяви,я щось не то почитала...

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: П`ятниця, 20/01/2012, 15:50 | Сообщение # 85
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ківі чиститься прикольно.тільки що попробувала і відразу злопала.Але чула що ківі добре їсти разом з шкірочкою.

 
оксанкаДата: Субота, 21/01/2012, 01:11 | Сообщение # 86
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Леся)
добре їсти разом з шкірочкою

не раджу я раз як попробувала то цілий день на язику ті волосинки відчувала happy таке було враження ніби то мох якись biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin


 
канаркаДата: Субота, 21/01/2012, 23:55 | Сообщение # 87
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
Зоряна9810, Цікаво! Дякую що поділилася інформацією.
 
ir71Дата: Вівторок, 27/03/2012, 14:07 | Сообщение # 88
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Крем для торта "Симфонія"

Зварили пудинг і розтопили в ньому шоколад



Розмішали до однорідності і повністю охолодили



Збили вершки добре!



Додали пудинг зі шоколадом і знову збили





Я не кажу що крем густий,але він при охолодженні застине.Якщо взяли гарні вершки і якісний шоколад то все у вас вийде


 
оксанкаДата: Вівторок, 27/03/2012, 14:14 | Сообщение # 89
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (ir71)
Крем для торта "Симфонія"

дякую за мк крему wink happy


 
КсюшаДата: Вівторок, 27/03/2012, 18:52 | Сообщение # 90
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, Д Я К У Ю

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Кулінарія крок за кроком. (Приготування страв крок за кроком.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024