В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 121 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PavlukДата: Середа, 19/10/2011, 03:21 | Сообщение # 1801
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
irusyk, привіт. Ми завжди раді новим людям. В тебе гарні торти, але для знайомства в нас є відповідна тема ТУТ
А в Цій темі дуже гарно розписано як добавляти фото на форум. Справа в тому, що вони в тебе завеликого розміру і потрібно їх зменшити. Та і фото буде видно відразу smile
Ти не ображайся, я хочу трошки підказати book


 
ТаньчикДата: Середа, 19/10/2011, 11:06 | Сообщение # 1802
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Прошу критики

від мене критик и неотримаєш бо ляля дуже кльова, майстерно виліплена і обличчя ніби неліплене тобою і з мастики а якесь заводське чи щось таке.Молодчинка.і торт для хлопчика теж гарний тільки добре його нерозгледіти sad sad sad sad sad sad


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ТаньчикДата: Середа, 19/10/2011, 11:08 | Сообщение # 1803
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
irusyk, Привіт!!!!Ти молодець що приєдналася тут знайдеш багато цікавого для себе. А тортики ти гарні робиш Умнічка

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ir71Дата: Середа, 19/10/2011, 11:33 | Сообщение # 1804
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
що в мене ця мастіка з морозилки

А хто тобі казав так зберігати мастику?Після морозилки таку мастику можна викидати.ЇЇ треба зберігати лише в холодильнику в поліетиленовому кульочку добре завязаному.


 
ir71Дата: Середа, 19/10/2011, 11:39 | Сообщение # 1805
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (мамця)
Касири дивлються на мене як на дурну.

А Метро для того і є щоб там оптом все брати!
Pavluk, справжній тхеквондист biggrin Прикольно і класно!

Quote (Pavluk)
Ну, шо маємо те маємо

Маємо гарний тортик!!!

Quote (irusyk)
привіт! хочу стати вашим постійним кристувачем..

спочатку начитися зменшувати фото ось тут і в тему познайомитися ось тут І тільки потім показувати нам свої роботи,ділитися рецептами і писати відгуки на торти інших.Велике фото я повидаляю в слідуючий раз.Зараз поки що відредагую.


 
irusykДата: Середа, 19/10/2011, 11:51 | Сообщение # 1806
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
дякую Вам!

 
ТаньчикДата: Середа, 19/10/2011, 12:04 | Сообщение # 1807
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Дівчата підкажіть а скільки пелюсточків робити для одного маку?

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
irusykДата: Середа, 19/10/2011, 12:04 | Сообщение # 1808
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
ось мій самий перший тортик для доньки на 4 рочки biggrin



 
КсюшаДата: Середа, 19/10/2011, 12:09 | Сообщение # 1809
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71,
Quote
хто тобі казав так зберігати мастику
сама до такого додумалась,мені навіть так краще сподобалося,я просто своїм похресничкам пекла торт ляльку,ну ти Іруся бачила,що то було,так от в мене залишилась мастіка яїї закинула в морозілку.Потім її витягнула на ніч в холодильник,вона розмерзлась і тоді я її щоб легше перемнути на 3 сек в мікрохв,мені вона після того видалась якась легша в роботі.Ти Іра працюєш з мастікою,ти краще знаєш і розумієш,а я поексперементувала,попробуй маленький кусочок заморозити і потім скажеш свою професіональну думку.Я критику сприймаю нормально


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Середа, 19/10/2011, 12:17 | Сообщение # 1810
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ксюша, я таке ще пробувала 3 роки назад і таку мастику просто викидаю у відро.Вона до роботи не придатна,липне,а інколи перемерзне то кришиться.А ти спробуй після звичайного холодильника поставити на 2-3 сек у МХ і працюй.Мастика еластична і не липне і піддається до роботи з нею

 
irusykДата: Середа, 19/10/2011, 12:18 | Сообщение # 1811
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Quote (Леся)
У мне сьогодні два дитячих тортика.Перший - це герой відомого мультсеріалу.Хлопчик,для якого робила його дуже любить цей серіал.


ваші торти просто шедеври! я в захопленні flower :flower:




Сообщение отредактировал irusyk - Середа, 19/10/2011, 12:29
 
irusykДата: Середа, 19/10/2011, 12:21 | Сообщение # 1812
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Quote (ir71)
Мастика еластична і не липне і піддається до роботи з нею


а скажіть як ви робите мастику, що вона у вас не липне і така еластична, бо я для того щоб не липла використовую крохмаль((( а взагалі я роблю мастику з машмелоу...


 
PavlukДата: Середа, 19/10/2011, 12:26 | Сообщение # 1813
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
irusyk, ми всі переважно використовуємо мастику з маршмелоу. Не липне вона коли добре вимішена, крохмаль даю лишень коли розкачую, щоб не прилипала до поверхні та до качалки. А в мастику замішую лиш пудру. Ну щоб зрозуміліше, мішу її до стану, коли вона схожа на тісто як на вареники, тільки не таке туге. Трошки м'якше. Пробуй - все в тебе получиться biggrin Головне бажання!!
Дякую дівчата за оцінку тортів, ваша думка здатна творити чудеса flower flower :flower:


 
irusykДата: Середа, 19/10/2011, 12:29 | Сообщение # 1814
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
та я теж так роблю, я просто подумала що вона в вас і потім не липне зовсім)) дякую за відпис)))

 
КсюшаДата: Середа, 19/10/2011, 12:32 | Сообщение # 1815
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Таньчик, http://www.youtube.com/watch?v=7F144GZd_Hk
http://www.youtube.com/watch?v=DZX8UVYbVts&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vX6mMhwKA6o


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024