Працюємо з мастикою та кремом 2
| |
Pavluk | Дата: Середа, 19/10/2011, 03:21 | Сообщение # 1801 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| irusyk, привіт. Ми завжди раді новим людям. В тебе гарні торти, але для знайомства в нас є відповідна тема ТУТ А в Цій темі дуже гарно розписано як добавляти фото на форум. Справа в тому, що вони в тебе завеликого розміру і потрібно їх зменшити. Та і фото буде видно відразу Ти не ображайся, я хочу трошки підказати
|
|
| |
Таньчик | Дата: Середа, 19/10/2011, 11:06 | Сообщение # 1802 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Прошу критики від мене критик и неотримаєш бо ляля дуже кльова, майстерно виліплена і обличчя ніби неліплене тобою і з мастики а якесь заводське чи щось таке.Молодчинка.і торт для хлопчика теж гарний тільки добре його нерозгледіти
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Таньчик | Дата: Середа, 19/10/2011, 11:08 | Сообщение # 1803 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| irusyk, Привіт!!!!Ти молодець що приєдналася тут знайдеш багато цікавого для себе. А тортики ти гарні робиш Умнічка
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 19/10/2011, 11:33 | Сообщение # 1804 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) що в мене ця мастіка з морозилки А хто тобі казав так зберігати мастику?Після морозилки таку мастику можна викидати.ЇЇ треба зберігати лише в холодильнику в поліетиленовому кульочку добре завязаному.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 19/10/2011, 11:39 | Сообщение # 1805 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (мамця) Касири дивлються на мене як на дурну. А Метро для того і є щоб там оптом все брати! Pavluk, справжній тхеквондист Прикольно і класно!
Quote (Pavluk) Ну, шо маємо те маємо Маємо гарний тортик!!!
Quote (irusyk) привіт! хочу стати вашим постійним кристувачем.. спочатку начитися зменшувати фото ось тут і в тему познайомитися ось тут І тільки потім показувати нам свої роботи,ділитися рецептами і писати відгуки на торти інших.Велике фото я повидаляю в слідуючий раз.Зараз поки що відредагую.
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 19/10/2011, 11:51 | Сообщение # 1806 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| дякую Вам!
|
|
| |
Таньчик | Дата: Середа, 19/10/2011, 12:04 | Сообщение # 1807 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Дівчата підкажіть а скільки пелюсточків робити для одного маку?
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 19/10/2011, 12:04 | Сообщение # 1808 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| ось мій самий перший тортик для доньки на 4 рочки
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 19/10/2011, 12:09 | Сообщение # 1809 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71,Quote хто тобі казав так зберігати мастику сама до такого додумалась,мені навіть так краще сподобалося,я просто своїм похресничкам пекла торт ляльку,ну ти Іруся бачила,що то було,так от в мене залишилась мастіка яїї закинула в морозілку.Потім її витягнула на ніч в холодильник,вона розмерзлась і тоді я її щоб легше перемнути на 3 сек в мікрохв,мені вона після того видалась якась легша в роботі.Ти Іра працюєш з мастікою,ти краще знаєш і розумієш,а я поексперементувала,попробуй маленький кусочок заморозити і потім скажеш свою професіональну думку.Я критику сприймаю нормально
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 19/10/2011, 12:17 | Сообщение # 1810 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ксюша, я таке ще пробувала 3 роки назад і таку мастику просто викидаю у відро.Вона до роботи не придатна,липне,а інколи перемерзне то кришиться.А ти спробуй після звичайного холодильника поставити на 2-3 сек у МХ і працюй.Мастика еластична і не липне і піддається до роботи з нею
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 19/10/2011, 12:18 | Сообщение # 1811 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| Quote (Леся) У мне сьогодні два дитячих тортика.Перший - це герой відомого мультсеріалу.Хлопчик,для якого робила його дуже любить цей серіал.
ваші торти просто шедеври! я в захопленні :flower:
Сообщение отредактировал irusyk - Середа, 19/10/2011, 12:29 |
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 19/10/2011, 12:21 | Сообщение # 1812 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| Quote (ir71) Мастика еластична і не липне і піддається до роботи з нею
а скажіть як ви робите мастику, що вона у вас не липне і така еластична, бо я для того щоб не липла використовую крохмаль((( а взагалі я роблю мастику з машмелоу...
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 19/10/2011, 12:26 | Сообщение # 1813 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| irusyk, ми всі переважно використовуємо мастику з маршмелоу. Не липне вона коли добре вимішена, крохмаль даю лишень коли розкачую, щоб не прилипала до поверхні та до качалки. А в мастику замішую лиш пудру. Ну щоб зрозуміліше, мішу її до стану, коли вона схожа на тісто як на вареники, тільки не таке туге. Трошки м'якше. Пробуй - все в тебе получиться Головне бажання!! Дякую дівчата за оцінку тортів, ваша думка здатна творити чудеса :flower:
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 19/10/2011, 12:29 | Сообщение # 1814 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| та я теж так роблю, я просто подумала що вона в вас і потім не липне зовсім)) дякую за відпис)))
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 19/10/2011, 12:32 | Сообщение # 1815 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Таньчик, http://www.youtube.com/watch?v=7F144GZd_Hk http://www.youtube.com/watch?v=DZX8UVYbVts&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=vX6mMhwKA6o
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|