В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 137 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
kcюшkaДата: Четвер, 27/10/2011, 09:53 | Сообщение # 2041
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дякую дівчата, я дуже стараюсь бо дуже мені це подобається. Неповірете та на мене посипалось кучу замовлень, я навіть почала відмовляти бо боюсь що несправлюсь на один день з трьома тортами (ну звісно це не кожен день такий) smile smile smile smile smile smile smile

 
PavlukДата: Четвер, 27/10/2011, 09:58 | Сообщение # 2042
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
vovk, от бачиш а ти переживала. Нічого скоро наб'єш руку і будеш робити купу тортів на тиждень smile smile smile

 
Зоряна9810Дата: Четвер, 27/10/2011, 09:59 | Сообщение # 2043
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
vovk, вовка боятись в ліс не ходити!!!! happy happy А ти переживала!

 
kcюшkaДата: Четвер, 27/10/2011, 10:22 | Сообщение # 2044
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Це все завдяки вам і вашій підтримці. Я люблю вас і без вас уже не можу heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart

 
kcюшkaДата: Четвер, 27/10/2011, 10:27 | Сообщение # 2045
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Маряна, я от що думаю може можна обійтись і без холодильника, надворі уже досить таки морозно то може у тебе є така кімната що неотоплюється от і використай її. Якщо ти живеш у селі то вона у тебе точно є, я знаю (сама в селі живу) у нас як заведено - хата, кухня, кухонька, кухнина happy happy happy happy happy

 
МарянаДата: Четвер, 27/10/2011, 10:31 | Сообщение # 2046
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
А як розрахувати скільки він буде важити і скільки десь треба паляниць щоб зробити таку довжину, а яка має бути його ширина і висота? Ото мене загнала вона в глухий кут...



Сообщение отредактировал Маряна - Четвер, 27/10/2011, 10:33
 
мамцяДата: Четвер, 27/10/2011, 11:55 | Сообщение # 2047
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
vovk, ТОРТИ ПРОСТО СУПЕР!!! А хто замовляв груди?Я от хотіла б теж попробувати таке зробити чоловіку на річницю нашого одруження, але ж торт не тільки він буде їсти.ЯК з тим бути...

Оксана Я.
 
ТаньчикДата: Четвер, 27/10/2011, 12:02 | Сообщение # 2048
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
vovk, Ти молодчика бюст шикарий і eРотичий і колір тіла мов справжій applause applause applause applause applause applause applause

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
PavlukДата: Четвер, 27/10/2011, 12:06 | Сообщение # 2049
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
мамця, Оксано я робила торт Груди на ДН своєму чоловікові. Були і діти, і батьки, і баби ніякого дискомфорту не було. Це ж торт а не порнографія. Зроби не такі відкриті соски і торт буде більш пристойний, і все. А хто не хоче, най не їсть потім буде каятися, що смачного торта не покуштував wacko

 
Зоряна9810Дата: Четвер, 27/10/2011, 12:35 | Сообщение # 2050
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
мамця, і я робила чоловіку на день народження..і теж покоління різні були. Я згідна з Танею не роби дуже відверту білизну і все буде ОК!!!!

 
мамцяДата: Четвер, 27/10/2011, 12:44 | Сообщение # 2051
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Pavluk, Зоряна9810, дякую дівчата, що би я без вас робила.

Оксана Я.
 
kcюшkaДата: Четвер, 27/10/2011, 12:58 | Сообщение # 2052
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
мамця, я робила два рази груди і обидва рази замовляли жінки для своїх чоловіків. Я пропонувала може трохи їх прикрити та замовниці відмовлялись і хотіли саме так happy happy happy . Я погоджуюсь з дівчатами
Quote (Pavluk)
Зроби не такі відкриті соски і торт буде більш пристойний,


 
irusykДата: Четвер, 27/10/2011, 14:07 | Сообщение # 2053
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Маряна,
я вже мала справа з такими великими тортами...я робила велику гітару для хлопчика гітариста... так от, вона складалась із 2 частин, і так я його ставила в холодильник, а от коли я його оформила, то винесла на балкон, там зараз досить холодно і йому нічого не буде...єдина проблема була з підносом...то я взяла величезну коробку, вирізала з неї ту величину яку мені треба було, а тоді обклеїла подарунковим папером. от фото, правда ше на робочій частині((((
Прикрепления: 6347738.jpg (33.5 Kb)


 
PocяДата: Четвер, 27/10/2011, 14:22 | Сообщение # 2054
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Маряна, я впевнена 100% що ти обовязково справишся з таким тортом wink ;) wink Це ж так захоплююче і інтригуюче зробити таке!!!! Правильно кажуть дівчатка-потрібно зробити з 2-3 частин(щоб тримати в холодильнику) а закінчувати прийдеться в притик до весілля. А стояти він може нічку і без холодильника( зараз холодно). А як кондитери роблять ще величезніші торти і якось вони стоять! Так що дерзай і нам похвастаєшся(і самій,я думаю, буде приємно biggrin :D biggrin )

vovk, Твої торти справді-що далі то суперовіші!!!! Молодець!!! applause :applause: applause




Сообщение отредактировал Pocя - Четвер, 27/10/2011, 14:23
 
мамцяДата: Четвер, 27/10/2011, 14:42 | Сообщение # 2055
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дівчата, а діаметр салатнички де мають стигнути груди у вас який?

Оксана Я.
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024