В гості до Ірини
 Айсінг - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Айсінг (Білкова маса для розмалювки прикрас на торти)
Айсінг
MartaДата: Понеділок, 20/12/2010, 19:51 | Сообщение # 31
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
І ще знайшла як робити сніжинку

Прикрепления: 0937484.jpg (35.4 Kb) · 3388124.jpg (38.2 Kb) · 7440226.jpg (46.8 Kb) · 8357301.jpg (61.3 Kb) · 0484223.jpg (43.7 Kb)
 
КсюшаДата: Неділя, 16/10/2011, 17:35 | Сообщение # 32
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
я теж знайшла дещо про айсінг,може комусь буде цікаво глянутиhttp://www.u-mama.ru/read/article.php?id=5283/

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Неділя, 16/10/2011, 20:43 | Сообщение # 33
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
може комусь буде цікаво

Супер!Дякую!!!


 
IraДата: Середа, 24/04/2013, 22:25 | Сообщение # 34
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ось побачила такого метелика. Несу сюди може згодиться.




Прикрепления: 5283077.jpg (16.2 Kb) · 8104897.jpg (13.5 Kb) · 0738441.jpg (15.5 Kb) · 0282984.jpg (12.5 Kb) · 9355164.jpg (27.5 Kb)


 
ТаньчикДата: Середа, 02/10/2013, 12:04 | Сообщение # 35
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Дівчатка рецепт даю, що дала нам Оксана Кравець для розмальовування пряників
4 білки
1 ч.л. глюкози
1 ст.л. лимоного соку
і пудри приболизно 3 пачки, но то все залежить від якого розміру білки і яке воно виходить по консистенції.... для заливки пряника має бути рідше, напевне таке як в рецепті, а для нанесення ліній ми добавляли ще десь пів пачки пудри.
пудра лише АТА


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
КсюшаДата: Середа, 02/10/2013, 12:27 | Сообщение # 36
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Таньчик, а глюкоза яка ,та що в аптеці?

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ТаньчикДата: Середа, 02/10/2013, 14:25 | Сообщение # 37
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Ксюша, я купляла свою на праліне декор, але і Оксана привозила на подаж в неї пів літрова баночка 40 грн.я також за свою так платила.... а від аптечної вона чимось відрізняється...і аптечна вроді як не підходить ні для квітів ні тут

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
оксанкаДата: Середа, 02/10/2013, 15:42 | Сообщение # 38
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Таньчик,  ото  ти  молодець,  сама  з  курсіві нам  інформацію  відразу д obyatiya-87 не  то  що  дехто...дякую  за  рецепт!!!в  мене  питання  то  все  як  замішувати  ?  маю  на  увазі вручну вилкою  чи  вінчиком,  як  всюди  в  рецептах  айсингу? чи  можна  міксером?

 
ТаньчикДата: Середа, 02/10/2013, 15:55 | Сообщение # 39
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
оксанка, вона вилила білки і міксером пів хв.так щоб лише порушити щільність білка додала цукрову пудру-частинузнов міксером трішки, дати лимонний сік...ну короче робила міксером але так тішки

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
оксанкаДата: Середа, 02/10/2013, 16:06 | Сообщение # 40
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Таньчик, Таню  дяяяяяяякую obyatiya-87

 
IraДата: Середа, 02/10/2013, 22:05 | Сообщение # 41
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Таньчик, дякуюююю,що поділилася такою корисною інформацією!!!!!!!!!!!!!!

 
_uliana_88Дата: Четвер, 03/10/2013, 11:14 | Сообщение # 42
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Таньчик, дуже вдячна за корисну інформацію! poceluy-267
 
ТаньчикДата: Четвер, 03/10/2013, 17:40 | Сообщение # 43
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
оксанкаIra_uliana_88, на здоровя!!!!

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ir71Дата: Середа, 17/12/2014, 11:13 | Сообщение # 44
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Королівська глазурь



2 яєчних білка, лимонний сік-трохи менше половини чайної ложки,
450 грам просіяного цукрової пудри,
1 чайна ложка гліцерину.

Влити яєчні білки і лимонний сік в міску.Деревянной ложкою розітріть їх до отримання однорідної масси.Добавте цукрову пудру і добре перемішайте до консистенції "невзбітих слівок".Продовжуйте додавати невеликими порціями цукрову пудру, поки не доб'ється потрібної вам концистенціі.Добавте гліцерин, знову все перемішайте до отримання однорідної маси.

Королівська глазур буває різна в залежності від того, для чого глазур приназначена.ГустаЯ- для видавлювання з корнетика, менш густая- для гладкого рельєфного покриття, досить рідка- для заливки.
Прикрепления: 8487654.jpg (37.6 Kb)


 
лізаДата: Середа, 17/12/2014, 12:51 | Сообщение # 45
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
ir71, дякуєм щиро за такий корисний рецептик, дуже виручаєш із ним. Той же купований айсінг шалених грошей коштує, а тут на тобі якісний економ-варіант snegurochka
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Айсінг (Білкова маса для розмалювки прикрас на торти)
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024