В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Жовтень » 20

Курячі "каштани"

Нам потрібно:
3 шт курячого філе
 300гр котлетної маси(фарш підготовлений ,як на котлети) 
2 яйця
4ст л панірувальних сухарів
2ст соєвого соусу

сіль,перець до смаку



Куряче філе розрізати подовгувастими пластинами і відбити з допомогою харчової плівки.Змастити добре соєвим соусом і поперчити.
З готової котлетної маси зформувати невеличкі кульки(фрикадельки).У кожну пластину філе покласти по одній кульці і скрутити "колобок".Куряче філе відбите і тому сформувати з нього "колобок" получається досить легко.
Кожен колобок окатуляти в сухарях,потім у злегка збитих яйцях і жарити у фритюрниці або у глибокій пательні у сильно розігрітій олії.Далі викласти на змазане маслом деко і протомити ще 10-15 хв наші "каштани" у духовці при 200-210гр.
Дуже гарно смакують з овочевим салатом.


Мої коментарі.Котлетна маса це суміш меленого мяса(яловчина+свинина)у довільній пропорції.З додаванням тертої сирої цибулини,кілька зубців часнику ,вимоченої сухої булочки та 1 жовтка.Сіль та перець до смаку.Все добре вимішане.
До фаршу можна додати також тертий твердий сир,дрібно нарізані відварені гриби.

Детальніше  Середа | 11:50 |  Коментарів: (4)
Неділя, 27/11/2022, 04:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2016]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2022