В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 385 386 387 388 389 ... 425 426 »

Кекс з цедрою апельсина та шоколадом

 

яйця 3 шт.
цукор 0.5 склянки
соняшникова олія 4 ст. ложки
кефір 0.5 склянки
борошна 2 склянки
соди 0.5 чайн. ложки
розпушувач 0.5 чайн. ложки
ванільний цукор 1 упаковка
шоколад 100 гр
цедра апельсина(у мене 2х)
 

Обожнюю випічку з цедрою апельсина!!!!
Запах просто зводить з розуму! Такі аромати літають по кімнаті поки печеться цей неймовірно легкий кекс.
Зараз у нас апельсинової-мандариновий сезон, скористаємося моментом.

Отже.
Два види цукру розтерти з яйцями.
Додати масло, кефір і соду з розпушувачем.
Всипати борошно і замісити тісто. Воно схоже на оладєве тісто(чуть густіше)
Натерти на крупній тертці шоколад, додати цедру.
Випікати при 180-200 гр. хвилин 30-40.
Приготуйте і Ви!
Смачного!
 
 

Детальніше  Субота | 19:35 |  Коментарів: (0)

Запіканка з гарбуза

Запіканка з гарбуза зі сайту дрімфуд від Ярини.
Гарбуз (пюре)
Масло верш-50 гр
Яйце- 4 шт
Крупа мана- 3 ст л
Сир домашній -200 гр
Сік та цедра одного лимона
Цукор-0.5 ст
0.5 ст ізюму

Гарбуз потерти ,на маслі протушити,Охолодити. Добавити сир,манку,лимон,ізюм
Яйця взбити з цукром та легенько ввести в гарбуз.Пекти в духовкі при 180-40 хв
 



Детальніше  П`ятниця | 15:29 |  Коментарів: (0)

Сирник з кофейним смаком!

 
 
 
Корж:
2/3ст.помеленого мигдаля
1/2ст.муки
1/4ст.цукру
100гр.масла

Начинка:
600гр-700гр.сиру
3яйця
1ч.л ваніль
1ст.ложка розчинної кави
1ст.цукру
5ст.л.муки,1пакетик розпушувача
1/2ст.сметани
Помадка:
100гр.пудри
2ст.ложки сметани
1ст.ложки розч.кави
2ст л розтопленого сливочн.масла
Від себе можу добавити що сирник для тих хто обожнює каву!!!!А ще сметану треба обовязково брати домашню(хіба що можна замінити вершками 20%

В мисці змішуємо мигдаль,муку,цукор,масло в однорідну масу.Замішуємо тісто і пальцями викладаємо у форму.
У великій мисці змішуємо сир,жовтки,ваніль,сметану і каву(розчинити у сметані),додаємо муку з розпушувачем,добре вимішуємо.Білки збиваємо з цукром і водимо у сирну масу.Все це викладаємо на корж. 
Випікаємо при 160 гр -45хв.Виключаємо духовку але не відкриваємо дверці а даємо вистигнути сирнику ще з годину.
готуємо помадку.Змішуємо пудру зі сметаною до пастоподібного вигляду додаємо каву,розмішуємо і викладаємо поверх сирника.

 
 
 
 

Детальніше  П`ятниця | 15:21 |  Коментарів: (4)

Cирник з медом і оріхами

 
Для тіста
300гр. сиру, 0,5ст. цукру, 1п. розпушувача (15гр.), 1п. ванилі,чуть солі, 5ст.л олії, 5ст.л молока, 1 яйце, ~ 300р. муки.
Для медово-оріховой начинки: 1ст. любих оріхів (у мене грецкі), 0,5ст. меда, 1ст.л сливочного масла.

 
Замішати всі продукти для тіста і замісити тісто.Змастити форму і викласти тісто,зробити при цьому бортики.
Для начинки-мед розігріти,добавити масло і довести до кипіння.Оріхи розмолоти або дрібно порізати і всипати до меду.Все добре перемішати і викласти поверх тіста.Пекти 30-40 хв.Дати охолонути і СМАЧНОГo!


Детальніше  Четвер | 20:08 |  Коментарів: (1)

Мітітелі

 
Цей рецепт взяла на сайті кулінар.Незнаю чому така назва але я не стала нічого міняти.Єдиною умовою цього рецепту є те що робляться мітітелі саме з мяса а не з магазинного фаршу(!)

ФАРШ:
1кг.говядини (телятини)
100гр батона (сухого)
1 яйце
2ст.л розтопленого масла
сіль
перець
СОУС:
•100гр сушених грибів(білі)
•1 цибулина
•1банка сметани (400гр)
•сіль
•перець
1.М'ясо та батон(вимочений у молоці) пропустити через м'ясорубку - 3 рази!
2.З'єдную всі компоненти.
3.Перемішати і поставити в холодильник мінімум на 1,5 години
4.Далі формуємо ковбаски, обсмажую на олії (чуть-чуть), складаю в гусятницю.
СОУС:гриби(попередньо намочені) відварити і з цибулею обсмажити, змішати з сметаною, посолити, поперчити та залити ним мітітелі.
Тушити 10-15 хв і готово! . Можна трохи часничку і зелені додати.
Дуже гарно смакує з відвареною гречкою
 

Детальніше  Четвер | 09:57 |  Коментарів: (0)
Неділя, 05/05/2024, 23:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024