В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 387 388 389 390 391 ... 425 426 »

Салат "Крабовий рай"

 
 
Крабові палички - одна пачка
Яйця-4 штуки
Огірки солені - 4 шт (маленьких)
Картопля в мундирі - 3 шт (середніх)
Часник - 5 зубчиків
Вершкове масло - 30 грам
Майонез Провансаль - 2 пачки
олія, чорний перець
 
 
 
 
 
Вафельні коржі круглі будь-якого діаметру-одна упаковка (я вирізала стаканом з великих прямокутних пластів вафель)
Але можна і без них. ота родзинка вся саме в цих коржах.
Всі ці продукти треба складати шарами в наступній
Знизу вгору.

Вафельний корж змащений майонезом
Відварна картопля через тертку, яку перемішала з чорним перцем і
рослинною олією (обов'язково) + трохи солі.

Вафельний корж змащений майонезом
Солоні або мариновані огірки через терку.Сверху капаємо трохи
олії (обов'язково)

Вафельний корж змащений майонезом
Відварені яйця через тертку + мелений чорний перець

Вафельний корж змащений майонезом
Сир типу голандський через тертку премішаний трохи з часником та олією (крапельку)

Вафельний корж змащений майонезом
Крабові палички через тертку або дрібно нарізані +
лимонний сік зверху
Вафельний корж змащений майонезом
Зверху посипала жовтки через дрібну тертку.і прикрасила зеленю

Мої коментаріїї.Салат дивовижний на вигляд і смачний.Але його не варто робити багато бо на слідуючий день він дуже розмокає і втрачає всю красу і смакоту.Скажу вам що мої гості дуже смакували його і хвалили.Але його варто готувати перед самою подачею на стіл і тримати в холодильнику.
Рецет взятий з кугінгу у Anisoara ,за їй велике дякую

Детальніше  Понеділок | 20:22 |  Коментарів: (0)

Моя чергова лялька -торт

Схема роботи торта ,така сама як і ось ОСЬ ТУТ
На цей раз використала шоколадні коржі і вершково-шоколадний крем зі жареним арахісом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рецепт тіста на коржі:
 
 
6 яєць
2 ст. цукру
2 ст. сметани
1 б. згущеного молока
3 ст. муки
8 ст. л. какао
1 пакетик порошку для випічки


Для просочення коржів:
200 г солодкої кави

На крем:
 
50мл жирних вершків
1стакан цукру
1 плитка чорного шоколаду
1 стакан жареного арахісу
 
Робимо тісто.Яйця добре збити з цукром до піни.Влити сметану,молоко і знову збити.Додати муку вимішану з порошком для випічки,какао.Тісто нагадує густу сметану.Випекти високий торт і розрізати його на кілька коржів.
Якщо так вийде що корж зверху спечений а в середині ні то варто накрити фольгою тортівницю з тістом і зменшити вогонь у духовці.
 
Робимо крем.Для цього збиваємо вершки до твердих піків разом з цукром.По трохи додаємо розтоплений охолоджений шоколад і знову збиваємо.
Змащуємо пропитані коржі кремом і посипаємо горіхами.Даємо торту настоятися 3-4 години а далі готуємо торт під мастику.
Для того окремо робимо масляний крем і обмазуємо торт.Після 5-6 год охолодження у холодильнику,торт можна прикрашати мастикою.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Тортик в розрізі
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Детальніше  Понеділок | 11:18 |  Коментарів: (0)

Їжачки(закуска)

Нам потрібно:
картопляне пюре,
 хліб, сир,
 4 перепелиних яйця,
 дробленні сухарі,
 чорний перець горошком

З хліба вирізаємо основу під "їжаки",кладемомо кусочок сиру і половинку перепелиного яйка.Накриваємо все це діло картопл.пюре,надаємо форму їжака і посипаємо сухарями,формуючи при цьому фігурку схожу на їжака.Запікаємо у духовці 10хв.СМАЧНОГО!

Детальніше  Неділя | 16:17 |  Коментарів: (0)

Юшка грибна з білих лісових грибів

 
150гр сушених білих грибів
1 стакан відварених свіжих білих грибів(у мене морожені)
1 стакан відвареної білої квасолі
1-2 цибулини
корінь пертушки
1 морквина
100гр вершкового масла
2-3ст л оливкової олії
зелень

Гриби (сушені)намочити на ніч.Також намочити квасолю.Зранку окремо все відварити до готовності.До грибів додаємо моркву,корінь петрушки,1 цибулину та свіжі гриби.Варимо все приблизно 30хвилин.До готових грибів додаємо квасолю і зажарку з цибулі.
Зажарка.Пожарити цибулину на суміші олії та масла.
Дати добре юшці закипіти,додати сіль,перець за смаком.У кружки додаємо трохи зелені.Смачного!
 

Детальніше  Неділя | 09:14 |  Коментарів: (0)

БІЛІ КУЛЬКИ

 
 
 
 
500 г курячої грудинки
200 грам сиру
1 яйце
часник
чорний перець

М'ясо (сире) прокрутити з сиром і 2 зубчики часнику разом.
Додати чорний перець і трохи солі, тому що треба врахувати, що є сир твердий. Ретельно перемішати. Намочити руки олією і робити маленькі кульки які складаю на широку тарілку,змазану олією.
Тарілку з кульками трохи струшувати в різні боки і відразу всі кульки кидати на розігріту олію в пательні.І весь час струшувати пательню з кульками на всі боки, щоб вони прожарилися з усіх боків.Це займе 5-7хв. ВСЕ! страва готова.

Їжте на здоров'я! Дуже смачно з аджикою і з смаженою картоплею фрі.

А я розкажу про салат з цими кульками.
Пікантний салат з білими кульками
Маленьку баночку корсервованих дрібних огірків
мариновані опеньки баночка на 450гр
чорні оливки без кісточок 100 грам
солодкий перець маринований 2-3шт
зелена цибуля
спеції до смаку
рослинне або оливкове масло
 
Готуємо м'ясні кульки за рецептом вказаною вище. Охолоджуємо і посипаємо улюбленими спеціями. Я сиплю чорний перець. Огірки,гриби залишаємо цілими а перець соломкою.Також порізати зелену цибулю і оливки.
Все ретельно перемішуємо і заливаємо сумішшю з рослинно олії з краплиною гострої гірчицею.
Сіль не добавляю.Салат повинен обов'язково настоятися.
Салат можна подати до столу за годину.
На смак пікантний гострий. Дуже підходить до міцних напоїв

Рецепт кульок та ідею салата взяла з сайту kuking та робила все зі своїми змінами

Детальніше  Неділя | 09:12 |  Коментарів: (1)
Субота, 18/05/2024, 22:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024