В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 388 389 390 391 392 ... 425 426 »

Пляцок "Сакура"

 
 
 
БІСКВІТ: 4 яйця
100г цукру
70г муки
50г крохмалю
1пачка малинового кіселю
БІСКВІТ: Відокремити білки від жовтків. Збити білки в щільну піну з 70г цукру. Жовтки з рештою цукром збити до утворення кремоподібної маси. Поєднати збиті білки і жовтки, додати просіяне борошно з крохмалем і кіселем. Акуратно все змішати. Викласти в прямокутну форму (у мене 30 * 20). Випікати при 180 град. 20-25 хвилин. Остудити.
Рецепт на 1 рулет
2 яйця
2ст л цукру
2ст л борошна
Збити яйця з цукром і ввести борошно ,розмішати лопаткою.Печемо три таких рулета. Випікати при 175 град. 10-15 хвилин. Випікається в тій же формі, що і бісквіт. Ще гарячі скрутити разом з папером (на якій випікалися) в рулет, прикрити рушником і охолодити.
Крем №1до рулетів
1 пачка масла
1 пакет пудингу зварити і охолодити. Масло збити до білого кольору. Невеликими порціями додати його в пудинг і змішати.Намазати цим кремом рулети.А в серединку я положила желейні цукерки,а можна ягоди або горішки(що душа забажає).Скрутити і дати застинути в холодильнику.
Крем № 2 до всього пляцка
У половині стакану соку вишні розвести желатин і поставити остивати до кімнатної температури.
300гр вершків збити з 1 стак цукру.Поступово додати 200гр м’якого домашнього сиру і далі збивати.Влити остивший желатин і все разом гарно збити до пишної маси.
Збираємо пляцок.Бісквіт розрізати навпіл. Укласти пласт вниз, на нього трохи крему №2, потім три рулета з кремом №1 між ними розподілити крем№2 і накрити другим шаром бісквіта. Поставити в холодильник на 2 години.
Мої коментарії.Це смачно!!!!скажу тільки що на одному з польських сайтів я прочитала що виходить дуже смачний бисквіт,якщо до нього додати желе(галаретку)і я спробувала.Спочатку так ріс у духовці,що думала що не "зловлю",але коли виключила то відразу сів.Тому я пекла вже другий на кіселю.То у мене на фото видно що верхня частина то бисквіт на галареттці,а нижній-на кіселі.Смачно в обох варіантах.
Ідею підглянула на сайті кулінар.ру

Детальніше  Субота | 21:17 |  Коментарів: (1)

Торт- БАРБІ

Сьогодні я робила торт ляльку.Хочу поділитися майстер класом по виготовленню таких тортів.
Основну ідею я взяла на форумі сайту "Повари.ру".
 
 
 
 
Отже спочатку пекла коржі.Коржі можна з різного тіста.Гарно виходить з високого пишного бисквіту.Я же спекла звичайне кексове тісто,яке легко піддавалося деформуванню та різанню.
 
І так крок перший.Печемо корж і вирізаємо круги відповідного розміру.В даному випадку торт робила у салатниці сферичної форми.Самий тонкий корж викладаю по розміру тарілки,яка попередньо застелена харчовою плівкою
 
 
 
В центрі ставлю паперову трубу з використаного рулону фольги,розміром по висоті ляльки
 
Крок 2.Ложу крем і закриваю крем найменшого діаметру.
 
 
 
 
Крок 3.Далі все продовжую чергувати,аж до закінчення коржів і крему.При чому коржі повинні дійти до кінця труби.
 
 
 
Ось таке я отримала.Ставлю в холодильник застивати на ніч.Зранку перевертаю тарілку і отримую круглий торт.
Для того щоб той торт був рівненький під мастикою,я обмазую його добре масляним кремом і даю ще 3-4 год постояти для повного застигання
 
 
Тепер оформляю мастикою.Спочатку рюші,далі велике покриття,що дась нам спідницю ляльки.
 
 
 
 
Потім окремо "шию" верхню частину платтячка вже безпосередньо на ляльці і ось отримала торт-ляльку "Барбі"
 
 
 
Детальніше  Субота | 15:09 |  Коментарів: (8)

Маково-лимонний пляцок

 
 
1 стакан запареного маку
2 склянки цукру
2 яйця
1 стакан молока
100 кислого молока / або кефіру /
7 столових ложок розтопленного масла
цедра 1 лимона,сік лимона
1 столова ложка амонію / або розпушувача 2 ч. ложки /
не повна літрова банка борошна
Тісто має бути, як густа сметана ....
Візуально складається з 3 частин. Кожну частину окремо вилити в змащену маслом і посипану борошном, форму або деко
Спекти 3 коржа. Т духовки 180С.
Охолоджені коржі намазати будь-яким кремом. Я робила крем з лимоном.

 
 
Крем.
цедра 1 лимона
сік з цього лимона
300 гр молока
2 яйця добре розбити виделкою і змішати з молоком.
100 гр цукру
2ст. ложки. крохмалю
1 стол. ложка борошна
Всі сипучі перемішати.
Молоко з яйцями вливати в суху суміш і розмішувати до зникнення грудочок.
Постійно помішуючи на маленькому вогні довести до кипіння.
Зняти з вогню, охолодити.
Додати цедру і сік лимона, добре перемішати.

150 гр масла збити з
100 гр цукрової пудрою, з'єднати з заварним кремом. Крем готовий.Я додала чуть жовтого барвника для гарного кольору
 

Детальніше  П`ятниця | 16:35 |  Коментарів: (0)

Заливний язик (фарширований)

 
Інгредієнти на 1 яловичий язик:
·1 морква
·корінь петрушки
·1 цибулина
·2 яйця
·1 яловчина нога
·1 свиняча нога
·4-5шт курячих ніжок
·сіль за смаком ,перець
·лавровий листок
-4 зубчика часнику

 
 
 
Промитий яловичий язик покласти в каструлю з підсоленою морозної водою, додати нарізані уздовж коріння і цибулю, і дати закипіти.Позбирати піну і варити до готовності близько 2.5-3год.. Зварений язик витягти з бульйону і помістити у холодну воду, після цього зняти шкірку, остудити. На бульйоні, отриманому при варінні переважно роблять желе зі желатину.
Я варю бульон окремо.Для того гарно почищені ратиці свинини і телятини а такох курячі поставити на вогонь,щоб закипіли.Злити воду і знову набрати чистої води,дати закипіти,положити корінь петрушки,моркви,цибулю,лавровий листок,перець,сіль і варити на дуже маленькому вогні,до готовності тобто 5-6год,поки на поверхні бульону не утвориться тоненька плівка,схожа на розведений желатин.Проціджую,додаю розчавленого часнику,перець до смаку.
 
 
Після того як язик зварила,зняла шкірочку,гострим довгим ножем вирізаємо отвір на скрізь.Робити треба дуже акуратно,щоб не пошкодити сам язик і не розрізати там де нам не треба.Ось ту всю мякоть а також куряче філе(1 мале)пропускаємо через мясорубку.Додаємо сіль,перець до смаку і 2 розчавлених зубчиків часнику.А такох дрібно нарізані фісташки(вже мають бути обжарені,я купляла готові до пива)Всю цю масу добре вимішуємо і фаршируємо нею язик.
Після чого язик завертаємо у фольгу і запікаємо у духовці 30хв при 200гр.Даємо повністю охолонути.Нарізаємо тоненькими скибочками і заливаємо бульоном.
Дивиться надзвичайно а смачно!!!Самі спробуйте!

 

Детальніше  П`ятниця | 11:33 |  Коментарів: (0)

Запечена фарширована свинина

 
 
 
 
 
 
 
 
Треба:Свиняча вирізка-полядвиця 1 кг
Печериці 200 гр
Фарш яловичий 200 гр
желатин10гр
суха солодка паприка
часник
сіль, перець
 
Спосіб приготування

Довгим ножем вирізати наскрізний отвір у полядвиці. Робити слід дуже акуратно.
Вирізане м'ясо перекрутити на фарш,а основний шматок натираємо сіллю, перцем, часником і улюбленими для вас спеціями.
Желатин розвести в теплій воді.
Яловичий фарш зєднати зі свинячим, туди ж печериці, червоний перець, подрібнений часник і желатин.
Начинкою заповнити (щільно утрамбувати!) свинину, загорнути у фольгу і на годину в духовку. Температура 180 град. Готову свинину охолодити, і лише потім різати! (Я дала остинути лише годину,не втрималась )
Проте що це смачно і гарно судіть самі по фото.Але скажу вам ,що гості мої оцінили.
Смачного!
Рецепт зі сайту кулінар.ру

Детальніше  Четвер | 17:32 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 17/05/2024, 13:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 16
Гостей: 15
Користувачів: 1
vadim_vadikovich
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024