На 6 горшочків.
1 телячий язик
500гр печериць
1кг картоплі
3 цибулини
2ст л муки
Петрушку
Моркву,сіль,перець
1 стакан сметани
Зелень
1 телячий язик
500гр печериць
1кг картоплі
3 цибулини
2ст л муки
Петрушку
Моркву,сіль,перець
1 стакан сметани
Зелень
Язик дуже добре вимити, і проварити 15 хвилин. Потім вилити воду, промити його ще раз, залити окропом і поставити варити вже до готовності в середньому близько двох трьох годин (все залежить від якості продукту). За годину до готовності в бульйон покласти цибулю, моркву, корінь петрушки, запашний горошок та добре посолити. Готовий язик опустити в холодну воду і почистити його. Потім порізати на порційні шматочки (брусочки)
Картоплю почистити ,нарізати кубіками.Пожарити у добре розігрітій оліїї кілька хвилин.
Печериці помити і зварити (10хв варити).Окремо піджарити на вершковому маслі 2 цибулини до золотистого кольору з 2 ст л муки.Розвести це бульйоном(2-3 ст л )
У горшочки складаємо на дно картоплю,нарізаний брусочками язик,далі гриби і по 1ст л зажарки з цибулі.Влити в горнятко три, чотири столові ложки бульйону і зверху покласти сметану. Горщики поставити в розігріту до 180 градусів, духовку на півгодини.
Картоплю почистити ,нарізати кубіками.Пожарити у добре розігрітій оліїї кілька хвилин.
Печериці помити і зварити (10хв варити).Окремо піджарити на вершковому маслі 2 цибулини до золотистого кольору з 2 ст л муки.Розвести це бульйоном(2-3 ст л )
У горшочки складаємо на дно картоплю,нарізаний брусочками язик,далі гриби і по 1ст л зажарки з цибулі.Влити в горнятко три, чотири столові ложки бульйону і зверху покласти сметану. Горщики поставити в розігріту до 180 градусів, духовку на півгодини.