В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 390 391 392 393 394 ... 425 426 »

Язик з грибами,запечений в горшочку

 
На 6 горшочків.
1 телячий язик
500гр печериць
1кг картоплі
3 цибулини
2ст л муки
Петрушку
Моркву,сіль,перець
1 стакан сметани
Зелень
 
Язик дуже добре вимити, і проварити 15 хвилин. Потім вилити воду, промити його ще раз, залити окропом і поставити варити вже до готовності в середньому близько двох трьох годин (все залежить від якості продукту). За годину до готовності в бульйон покласти цибулю, моркву, корінь петрушки, запашний горошок та добре посолити. Готовий язик опустити в холодну воду і почистити його. Потім порізати на порційні шматочки (брусочки)
Картоплю почистити ,нарізати кубіками.Пожарити у добре розігрітій оліїї кілька хвилин.
Печериці помити і зварити (10хв варити).Окремо піджарити на вершковому маслі 2 цибулини до золотистого кольору з 2 ст л муки.Розвести це бульйоном(2-3 ст л )
У горшочки складаємо на дно картоплю,нарізаний брусочками язик,далі гриби і по 1ст л зажарки з цибулі.Влити в горнятко три, чотири столові ложки бульйону і зверху покласти сметану. Горщики поставити в розігріту до 180 градусів, духовку на півгодини.

Детальніше  Четвер | 12:20 |  Коментарів: (0)

Закусочні тарлетки з лососем

 
 
 
Упаковку готових найменших таблеток
Кілька кусочків філе слабосоленої риби лосось
Начинка.
100гр вареного філе риби
1кислий огірок
Маленька цибулина
Майонез
зелень
Варену рибу розімнути вилкою або збити у блендері на пюре.Додати дрібно нарізаний огірок і цибулю.Заправити майонезом.
Положити по 2 чайних ложки начинки у тарлетку,зверху кусочок скрученого філе червоної риби.Прикрасити свіжим огірком і зеленю.

Детальніше  Четвер | 10:42 |  Коментарів: (0)

Рулет мясний святковий

 
 
1.300гр свинної полядвиці
0.5кг фршу з курятини
2 цибулини
2 моркви
1 головка часнику
2 ст л курячої приправи
1 ч л мускатний горіх мелений
Перець,сіль
1ч л меленого лаврового листя
2с т л соєвого соусу
2ст л олії

Кусок свинини розрізаємо пластом типу відкритої книги.Добре відбиваємо.Готуємо суміш для сухого маринаду.Для того змішуємо соєвий соус з мускатним горіхом,меленим лавровим листям,сіль,перець,вичавленим часником і 2ст л оліїї.Добре все розмішуємо і змашуємо відбите м'ясо з обох боків. Скручуємо і залишаємо маринуватися на ніч.
До курячого фаршу додаємо приправу і добре розмішуємо.
Жаримо цибулю і терту моркву до гарного золотистого відтінку.
На розкритий пласт мяса рівномірно намазуємо курячий фарш. Зверху морквяну суміш і все добре скручуємо рулетом.Обережно зв’язуємо ниткою,щоб при випічці не розпався.Замотуємо у фольгу і печемо 2 год при тем 170гр .За кілька хвилин до готовності знімаємо фольгу і збільшуємо вогонь щоб рулет зарум’янився.Смачного!
 
 

Детальніше  Середа | 17:12 |  Коментарів: (0)

Гарбузовий сирний торт

 
 
 
Основа:

1.05пачки печива (До кави) розмолоти
100гр розтопленого вершкового масла

Начинка:

500 г домашнього сиру
1 ст. гарбузового пюре
1 / 2 ст. коричневого цукру
1 ч.л. цедри апельсину
сік з одного апельсину
2 яйця, кімнатної температури
1пакетик сметанкового пудингу

На крем:
150гр вершків
2ст л цукру
Сік з цедри апельсину(для забарвлення)
Основа.
Розігріти духовку до 170С.
Змішати всі компоненти і висипати на дно (22 см) розємної форми, розрівняти і щільно притиснути до дна.Зробити бортики.
Начинка.
Збити міксером сир з коричневим цукром до отримання однорідної маси. Додати гарбузове пюре і цедру зі соком. Добре перемішати за допомогою міксера.Додати по одному яйця, вимішуючи на низькій швидкості - це важливо для того, щоб потім сирник не мав тріщин при випічці.Всипати пудинг і знову добре розмішати.Влити це все на основу і пекти на водяній бані.
Форму обернути щільно фольгою. Помістити форму зі сирником в більшу форму, яку потрібно наповнити гарячою водою (вода повинна доходити до половини).
Зменшити температуру духовки до 160С.
Випікати 40-50 хв. Як завжди при випічці таких тортів, готовність перевіряється при легкому струшуванні - якщо по краях торт щільний, а середина трохи колишеться, значить він готовий.
Повністю охолодити і помістити в холодильник не менше, ніж на 6 годин. Прикрасити вершками, збитими з цукром і додати кілька капель соку цедри,щоб отримати ніжний помаранчевий колір.
 

Детальніше  Середа | 17:06 |  Коментарів: (0)

Кекс «Оранжеві барви»

 
300гр пюре гарбуза
3 яйця
2стак муки
Пачка порошку до печива
0.5стак олії
Кориця,сік і цедра одного апельсину
Кусочки ананасу (можна чорнослив,курагу,ізюм,яблука..)
0.5стак цукру
Для помадки я використала готову марципанову суміш і пару кристаликів помаранчевого барвника
Горіхи для прикраси(у мене фундук)любі

Змішати сухі інгредієнти-мука,порошок,кориця,цукор.В окремій мисці змішати яйця(трохи збити),цедра і сік апельсину,олія і в кінці додати пюре з гарбуза.Мокрі влити в сухі і додати кусочки ананасу.Тісто як сметана,трохи густе.Легко перемішати(недовго) і вилити у застелену форму для випічки.Пекти 50хв при 180гр до сухої палички.На повністю охолоджений кекс влити помадку і посипати горіхами.
 
Кекс розійшовся в лічені хвилини…До гарячого чаю в холодну пору року,що може бути краще яскравого жовтогарячого кусочка кексу.Спробуйте!

Детальніше  Середа | 14:15 |  Коментарів: (0)
Четвер, 02/05/2024, 19:49
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 5
Користувачів: 1
akhamsa
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024