В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 391 392 393 394 395 ... 425 426 »

Торт Соняшник

Рецепт торта зі сайту Дрімфуд.
Пляцок Ніна
 
Печемо 3 коржі
1 Корж - Бісквіт
6 яєць
1 стакан цукру
6 столових ложок муки, що просіяна


Збиваємо білки до піни, додаємо цукор і продовжуємо збивати Додаємо жовтки і збиваємо ще хвилинку або дві.
Вимикаємо міксер і додаємо муку. Обережно лопаткою завертаємо муку в яєчну масу. Не перемішуємо а саме завертаємо лопаткою від низу до верху. Довести масу до однорідного стану і вилити в протвень змащений маслом і посипаний мукою. Випікати при температурі 180 Цельсія до готовності.
2 Корж – Слойоно- Маковий
Розкочуємо слойоне тісто . Ставимо його в протвень. На нього намазуємо макову масу. Розкатуємо ще один шар тіста і виставляємо зверху на макову начинку. Печемо в духовці при температурі 180 Цельсія до готовності (до золотистої скориночки).

3 Корж – Слойоно-Горіховий
Розкочуємо слойоне тісто, ставимо його в протвень. На нього намазуємо горіхову масу, Розкатуємо ще один шар тіста і виставляємо зверху на горіхову начинку. Печемо в духовці при температурі 180 З до готовності (до золотистої скориночки).

Горіхова Маса
2-3 стакана (залежить який толщині ви хочете масу) волоських горіхів перекручуємо через м'ясорубку або в моїй випадку на блендері.
Додаємо 4-5 яєць (додати три збитих вилочкою яйця і дивитися якщо маса суха те додаємо ще по одному яйцю) Маса не має бути сухою але і не текти. Додаємо 1 ст. цукру (або менше, взалежності як за солодко подобається) і перемішуємо.
Слойоні коржі остигають довго, тому добре пекти увечері а мастити вранці.

Крем Сметанний

Беремо 1 великий пакет рідкий вершків, або домашню сметану збиваємо в холодній мисці до готовності,якщо узяли не солодкий те додаємо цукор. Коли він взбився додати ваніль за смаком. Збивається майже до стану масла. Отже дивитеся який вам більше подобається густина.
Розріз торта
 


Детальніше  Середа | 13:47 |  Коментарів: (2)

Торт сорочка

Рецепт торта(в середині пляцок "Пані каблучкова")я взяла у Натоньки зі сайту Дрімфуд.Гарна господиня гарно пече і поділилася рецептом.гарно їй дякую!
 
 
 
 
 
Рецепт дослівно.1 п. маргарину
5 жовтків
200 г цукру
1 ст. л. порошку до печива або розпушувача
4 ст. л. сметани
3 ст. муки

Замісити тісто що липне до рук.
Розділити його на 2 частини. Одну частину викласти на деко, присипаючи руки мукою, розрівняти рівномірно. Змастити дуже тонко будь-яким негустим кислим варенням.

5 білків збити з 1 ст. цукру і додати пачку киселю, розділити на дві частини.

Викласти збитий білок на варення.

На білок викладати купками мак, родзинки і горіхи. Мак: 1 ст. маку запарити, перемолоти, додати 1 яйце, 0,5 ст. цукру, 1 ст. л. крохмалю, 1 ст. л. масла.

Так випекти два коржі. Десь по 45 хвилин при 180-200 градусах. Крем масло із згущеним молоком.Перекладати начинкою всередину.
 

Детальніше  Середа | 13:42 |  Коментарів: (2)

ТОРТ "ВЕРШКОВІ НЕБЕСА З ПЕРСИКАМИ"

 
 
Оформлення мастикою,а рецепт я взяла у Natalyadiva зі сайту Дрімфуд.Дякую їй велике!!!
 
Тісто:
100 г муки
50 г крохмалю
3 яйця
120 г цукру
2 ст.л. какао
2 ч.л. розрихлювача

Крем:
250 г йогурту
500 мл вершків 33%
70 г цукру
25 г желатину

1 банка консервованих персиків (850 г)

Готуємо тісто:
Яйця збити з цукром. Муку, крохмаль, какао і розрихлювач змішати і додати до яєць. Ще раз збити. Тісто виходить тягуче. Викласти в роз"ємну змащену формму і пекти при темп. 170С близько 25-30 хв.
Вистиглий корж розрізати пополам.
З персиків злити сироп і пропитати коржі.
Готуємо крем:
Желатин замочити в 100 мл сиропу від персиків.
Вершки збити з цукром, додати йогурт і розігрітий желатин, все добре збити.
Збираємо торт: На персики решту крему і накриваємо другим коржем. Кладемо в холодильник для застигання.
В роз"ємну форму кладемо один корж, зверху крем. На крем викладаємо персики.
 
Наталя взяла рецепт зі сайту forum say 7.

Детальніше  Середа | 13:36 |  Коментарів: (3)

Торт "сльози ангела"

 
 
 
Для тіста: 225 гр муки, 1 ч.л. розрихлювача, 100 гр цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 1 яйце, 75 гр вершкового масла
Для начинки:
1 банка ананасів(або груш),4 яйца, 500 гр дом.сиру, 250 гр цукру, 1 пакетик ванільного пудинга(у мене шоколадний), 100 мл олії,1 стакан молока.
Перемішати всі продукти для тіста. Тісто получаєтся еластичне. Викласти його на змащену форму і виліпити руками основу для торта з бортиками.
Потім проткнути тісто виделкою в декількох місцях і поставити форму в холодильник, на півгодини. Поки тісто холоне, приготовити начинку.
Духовку нагріти до 180С.
Білки відділити від жовтків. Розтерти сир з половиною (140 гр) цукру, ванільним цукром,пудингом и жовтками. Потім влити олію і молоко.
Коли тісто охолоне, розложити ананаси по всій площі форми, зверху виложити сирну масу.
І випікати торт близько 50 хв. За цей час збити білки з цукром і викласти отриману масу на торт за 15 хв до готовності.
Готовий торт залишити на всю ніч вистигати в закритій духовці. При зберіганні всіх інструкцій вранці на торті зявляться капельки - "сльози ангела"

Детальніше  Середа | 13:30 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 03/05/2024, 05:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024