В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 393 394 395 396 397 ... 425 426 »

Мої фірмові голубці або незвичні голубці

 
 
 
1-2 головки капусти, 1 кг курячого філе, 600гр свіжих печериць, 1головка цибулі, 100гр майонезу, 300гр домашньої сметани, 100 г вершкового масла, сіль, перець, зелень
·Спочатку обварити кілька хв. капусту в підсоленому окропі.Поки листя охолоджуються, готуємо начинку.
·Гриби очистити, нарізати і спасерувати разом з подрібленою цибулею.Поперчити, посолити до смаку і перемішати.
·Далі куряче філе ріжимо на невеликі повздовжні шматки, відбиваємо і змащуємо майонезом.
·На листя капусти кладемо відбите філе а далі начинку з грибів.Загорнути голубчик.На листик-відбите філе, а на філе-начинку, на начинку-шматочок вершкового масла.
·Голубці залити сметанним соусом і запекти в духовці 1 год.При подачі до столу посипати рубаною зеленню.

Детальніше  Середа | 11:02 |  Коментарів: (0)

Печиво з корицею

250-280г борошна (залежить від борошна)
1ч л розпушувача
2ч л кориці
100 г вершкового масла
150 г цукру
цедра 1 лимона
1 яйце
цукрова пудра

1.Яйце добре збити.Змішати борошно та розпушувач та корицю в мисці, додати розм'якшене масло, цукор, цедру, збите яйце і вимісити пісочне тісто.
2.Розкачати тісто на 5мм, вирізати з нього формочки різні фігурки.Положити на змащене маслом деко (у мене силіконовий килимок). Випікати 10хвилин до золотистого кольору.
3.Остудити і посипати пудрою.Я прикрасила різнобарвними цукерками
 
 

Детальніше  Середа | 11:01 |  Коментарів: (0)

Печиво"Зернятка кави"

 
Рецепт взяла в бугалтера Соні.Треба було десь подіти сир і ось попався рецепт цього чудового печенька.Дуже ароматне,пахне кавою.
 
 
 
 
 
1 ст.ложки розчинної кави
2 столові ложки гарячого молока
200 г масла кімнатної температури
200 г кремчіз кімнатної температури(я взяла домашній 150гр+3ст с метани)
1 ст. темного коричневого цукру
1 пач.ванільного цукру (10 г)
2 +1 / 2 ст. муки
1ч л розпучувача
3 столові ложки какао
Духовка -185-190 гр
2 дека-вистелити папером для випічки

1.Розчинити каву на гарячому молоці.Дати охолонути
2.В міксері (насадка "гітара") на середній швидкості збиваємо масло і сир-1 хв.
3.Добавляем цукор, ванільний цукор і каву.Збиваємо 1хв.
4.Знижуємо роботу міксера на найменшу швидкість і додаємо в миску борошно і какао.Перемешуємо тільки до отримання однорідної маси
5.Мокрими руками скочуємо тісто в кульки діаметром 3 см, злегка надаючи їм овальну форму.
6.Кладем печиво на лист на відстані 2.5-3 см один від одного.
7.Зубочисткою з діагоналлю робимо "надрізи" і таким чином отримати подібність з кавовими зернами:)
8.Випікаємо 10-12 хв.
9.Виймаємо з духовки, даємо трохи охолонути і смакуємо з кавою або чаєм.
 

Детальніше  Вівторок | 22:21 |  Коментарів: (0)

Кекс з кавовою начинкою

 
Тісто:
1 і 0.5стак борошна
0.5стак цукру
1 пакет порошку до печива
1 велике яйце
1 стакан звичайного йогурта
3 ст л розтопленого вершкового масла
Ванілін

Начинка:
1/3стак цукру
2ст л розчинної кави
1 і 0.5ч л кориці

Помадка:
2 ч л розчинної кави
2ч л сметани
50гр шоколаду

 
 
 
Нагріти духовку до 170гр.форму застелити бумагою.
Начинка:в окремій посудині змішати цукор,суху каву і корицю
Кекс:В іншій посудині змішати муку,цукор,порошок і ванілін.Окремо в іншій мисці змішати яйце(трохи збити),йогурт,масло.Зєднати дві маси і перемішати.У форму викласти частину тіста далі посипати начинку і знову тісто.так можна зробити кілька раз.Пекти 30хв до сухої палички.Повністю остудити і полити помадкою.
Помадка:у сметані розтопити шоколад і розчинити каву але не кип’ятити.
 

Детальніше  Вівторок | 22:19 |  Коментарів: (1)

Ліниві зрази

   
 
 
       
 
Треба:
5-6картоплин
Пів стакана вареної гречки
350гр фаршу(мішаний)
2жовтки
1 яйце до фаршу
На кінчик ножа мускатний горіх
3-4 зубчика часнику
Борошно
Олія
Сіль
Картоплю відварити і ще гарячу розім'яти в пюре. Перемішати з жовтками і гречкою. Приправити. Петрушку посікти. М'ясний фарш, яйце і сухарі і перемішати. Приправити сіллю, перцем та мускатним горіхом та вичавленим часником. Фарш викласти на прозору плівку. Зверху покласти картопляну масу, закочуючи плівку з поздовжньої сторони, згорнути рулет і охолоджувати в холодильнику мінімум 1 ч.(я поклала в морозилку на 30хв)
Рулет нарізати тонкими скибочками, зробити котлети, кожну обваляти в борошні(я використовую кукурудзяне) і обсмажити в олії.
 
 
 

Детальніше  Вівторок | 19:26 |  Коментарів: (0)
Субота, 27/04/2024, 02:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024