В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 394 395 396 397 398 ... 405 406 »

Кекс на згущеному молоцi

1 баночка згущеного молока(вареного)
2яйця
1 стакан муки(з чубком)
1ч л розпушувача
курага,ізюм

Всі продукти змішати,гарно вимішати,додати по бажанню курагу і ізюм(можна й чорнослив).Вилити у застелену бумагою форму і пекти 20-25хв при 160гр.
Надзвичайно швидко і смачно.Це рецепт для тих,до кого несподіванно прийшли гості.До чаю,до кави те що треба.Спробуйте!!!!


 

Детальніше  Неділя | 17:56 |  Коментарів: (0)

Гусарики

 
Рецепт знайшла на одному з російських сайтів,назву не стала міняти бо дуже гарно вписується до цієї страви.
Нам потрібно:
упаковка вірменського лаваша
500гр фаршу мясного
2 яйця
сіль,перець,2цибулини,1 велика морква,часник
0.5ст сметани,2ст л томатного соусу

Лаваш розвертаємо і намазуємо підготовленим фаршом(тобто до фаршу додати дрібно нарізану 1цибулю,часник,сіль,перець,можна приправи).Скручуємо рулетом і нарізаємо на маленькі рулетики.
Окремо підсмажуємо 1 цибулю з морквою і видкадаємо цю суміш на дно кастрюлі
 
 
Зверху викладаємо малі рулетики і заливаємо все сметаною вимішеною з томатною пастою.Посипаємо приправами до смаку і ставимо тушитися на 15-20 хв.В процесі можна раз помішати щоб не пригоріло.Можна підливати ще чуть води.
 
 

Детальніше  Неділя | 17:55 |  Коментарів: (0)

Торт "ОТЕЛЛО"

 
Тісто:
3 яйця
2 ст. цукру
1 ст. какао
5 ст. л. разтопл. слив. масла (100гр)
1/2 літра кефіру
3 ст. муки
1 ч.л. погаш. сода

Крем:
400 гр. слив. масла
1 б. згущеного молока
На прикраси:
маршмелооу,пудра, харчові фарбники

Яйця збити з цукром, всипати какао, перемішати без грудок, влити разтоп.масло, кефір. Все ретельно перемішати. Додати муку і пог. соду. Тісто має бути у вигляді густої сметани.
Коржі випікати на розігрітій змащеній олією сковороді на маленькому вогні, закривши кришку 4-5 хв.
Готовий корж (верхня частина) не повинен липнути до пальця. На 28 см. сковородку ~ 4 ст. лож. тіста. Тісто розповсюдити по сковороді як на млинці, можна трохи розрівняти ложкою. Виходить ~ 6-7 коржів.

Крем:
Масло кімн. темпер. збити, додати згущене молоко і перемішати до однорідної маси.
Перекласти коржі з кремом і в холодильник на 1 годину. Після охолоджування прикрасити.

Детальніше  Неділя | 17:52 |  Коментарів: (0)

Гречка з курячими сердечками запечена в горшочку

На один 500гр горшочок: 4 ст л сухої гречки,400гр томатного соку,1ч л солі(не повна!)лавровий листок,перець,2-3ст л зажарки з цибулі і моркви і курячих сердечок.
Зажарка:Курячі серця промити у холодній воді тушити на оліїї до готовності(30-40хв),підливаючи воду по трошки.До сердечок додати 2цибулини різаних кубіками,додати 1 терту моркву(я різала кубіками) і все протушити 5хв.Жарити краше на оліїї,але й можна на вершковому маслі.
Отже складаємо в горшочок-спочатку гречку,далі зажарку і все заливаємо томатним соком.Тушимо в духовці на маленькому вогні десь біля години(сік має викіпіти а гречка розваритися!)


Детальніше  Неділя | 17:50 |  Коментарів: (0)

Брауні з чорною смородиною

 
3 яйця
0.5стак цукру
100гр вершкового масла
150гр чорного шоколаду
120гр муки,2ст л какао
2ч л розпушувача
коняк або бренді-2ст л
ваніль,3-4ст л перемеленої смородини
Помадка:плитка шоколаду,3ст л сметани
 
Яйця збити з цукром до піни.Шоколад і масло розтопити і легко ввести до збитих яєць.Перемішати.Всипати муку з розпушувачем і какао.Все розмішати на малих оборотах міксера.Влити бренді і знову розмішати.
Вилити тісто у застелену папером форму а зверху дати розмелену смородину і розмішати по поверхні.Пекти 30хв при 160гр.Паличка має бути з вологими крихтами.Не перепекти!!!
На горячий корж виливаємо помадку і даємо повністю остинути.
Помадка:сметану змішати з шоколадом і мішати до повного розтоплення шоколаду.
 

Детальніше  Неділя | 17:49 |  Коментарів: (0)
Четвер, 20/01/2022, 23:27
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1963]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2022