В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 394 395 396 397 398 ... 425 426 »

Угорський струдель

Рецепт тіста Ось тут
Начинка:
200гр дом.сиру
3ст л цукру
1 яйце
2ст л манки
Сік з одного лимона і цедра
1кг яблук(у мене пополам яблука+груші)
1ст л манки на яблука.
1ст л кориці
 
 
 
 
Сир добре збити зі рештою продуктів,додати цедру і сік лимона. А яблука нарізати пластинками і чуть присипати манкою та корицею.

Тісто розкачати тоненько і змащену форму викладати шарими:
Тісто-сир-яблука-тісто.У мене включилась фантазія і я по трохи давала сир-тісто-яблука-сир-тісто,тобто закручувала у довільному порядку.Верхній шар має бути тісто.
Поставити в духовку на 50хв при 160град.
Повністю охолодити і присипати цукровою пудрою.Смачного!


Детальніше  Вівторок | 19:22 |  Коментарів: (0)

Сирник «Горіхова ватрушка»

 
Інгредієнти:
Для низу:
150 г печива шоколадного
трохи мелених горіхів
50 г вершкового масла
1 яйце
Маса для сиру
Сир 500 г вершкового сиру бажано домашнього
·1 чайна ложка ванілі
·80 г цукру
·2 яйця
·крохмаль 1 столова ложка
·1 пакет пудингу сметанкового
·3ст л сметани
·100 г горіхів (я брала звичайні грецькі)
Помадка
1 плитка молочного шоколаду з горішками
 
 
1.Печиво змолоти або розбити у блендері, потім змішують з розтопленим вершковим маслом і яйцем та горіхами.
2.Тортівницю діаметром 20 см викласти папером. Поставити на 30 хвилини в холодильник.
3.Всі компоненти для сирої маси змішати(крім білків) і заміксувати. В самому кінці додати збиті на тугу піну білки і легко вимішати.Всипати подріблені горіхи.(я додала ще чуть ізюму)
4.Все вилити у охолоджену тортівницю з коржом
5.Випікати в попередньо нагрітій до 160 градус духовці 45 хвилини. (у мене вийшла повна година)
6.Розтопити шоколад і покрити сирник.
7.Охолодити в холодильнику.
Рецепт взято з польського блогу http://cakemania.blox.pl
 

Детальніше  Вівторок | 19:16 |  Коментарів: (0)

Брауні з чорносливом

 
 
Якщо кому-небудь,хто ще не знайомий з брауневою випічкою, дати спробувати шматочок і запитати що це? – Нізащо не догадається, бо це не класичний пиріг, не тістечко, а щось на подобі тістечка картопля. Текстура виходить трюфельною, шоколадно-волога. Лише скажу - це неймовірно смачно! Ти кладеш в рот один шматочок, а рука тягнеться за другим
3 яйця
0.5стак цукру
100гр вершкового масла
150гр чорного шоколаду
120гр муки,2ст л какао
2ч л розпушувача
коняк або бренді-2ст л
ваніль,3-4ст л днібно нарізаного чорносливу 
Помадка:плитка шоколаду,3ст л сметани
Яйця збити з цукром до піни.Шоколад і масло розтопити і легко ввести до збитих яєць.Перемішати.Всипати муку з розпушувачем і какао.Все розмішати на малих оборотах міксера.Влити бренді і знову розмішати.
Вилити тісто у застелену папером форму а зверху дати намочений попередньо чорнослив(в горівці або коняку) і розмішати по поверхні.Пекти 30хв при 160гр.Паличка має бути з вологими крихтами.Не перепекти!!!
На горячий корж виливаємо помадку і даємо повністю остинути.
Можна зробити помадку.Для цього сметану змішати з шоколадом і мішати до повного розтоплення шоколаду.
 

Детальніше  Вівторок | 19:14 |  Коментарів: (0)

Мясні труфеля

 
 
 
 
У будь-який фарш (у мене був курячий і свинячий) додати дрібно порізані цибулину, декілька зубчиків часнику, вимочену в молоці і віджату булочку, поперчити, посолити, додати столову ложку майонезу і одне яйце. Добре перемішати, фарш не повинен бути рідким. Якщо таке трапилося, то додати трохи мелених сухарів.
Тепер беремо порцію фаршу, вкладаємо в середину намочений раніше чорнослив,в серединку ще горішок запихаємо і формуємо трюфель, обвалюємо у мелених сухарях і ставимо на деко, змащене олією або жиром. Випікати в духовці до зарумяніння при 180 *. Можна присипати тертим сиром.

Рецепт побачила на "Однокласниках"

Детальніше  Вівторок | 19:09 |  Коментарів: (0)

Жюльен в картопляних лодочках

 
 
 
 
 
Печериці (300гр)
вершкове масло (100гр)
цибуля 2шт
сметану (3 ст.л.)
тертий тв. сир (200гр)
6-8 крупних картоплин
Сіль,перець

Печериці порізати соломкою, покласти в пательню без масла і випарувати рідину, додати вершкове масло і порізану півкільцями цибулю.Все обсмажити до м'якості цибулі, додати сметану , посолити і проварити 10 хв. Додати тертий тв. сир перемішати і вимкнути вогонь. 6-8 крупних варених картоплин розрізати на 2 частини і повирізувати середину у формі човника, наповнити жюльеном, посипати тертим сиром,викласти в змащену маслом форму. Запекти в духовці 200 гр.Посипати подрібленим часничком і зеленю. СМАЧНО!

Детальніше  Вівторок | 19:05 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 26/04/2024, 15:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024