Сьогодні на сайті "Хорошая кухня"знайшла рецепт одного тіста.Мені закортіло його попробувати.От ділюся з вами рецептом
Листкове "Ледаче" тісто. Розчинити 1/2 ч.лож.сух.дрожжей 1ст.теплого молока, додати 1яйцо і чуть солі.Замісити некруте тісто, поділити на 2 частини. Масло 150гр.подготовити так щоб було розмященим..Тісто розкатати прямокутником не тонко і промазати добре маслом, скрутити трубочкою, а трубочку загорнути в спіралю щільно обмотати плівкою і в холод, мінімум на 1год,максимум 3-4год.Після охолоджування розкатати тісто і готувати. Але не місити тісто!
Для начинки я використала дом.сир. 300гр хорошого сиру змішала з 3ст л цукру, 1 яйцем і пачкою вершкового пудингу. Додала 50гр масла 2ст л молока.Добре вимішала.В кінці додала 200гр ізюму. Мої коментаріїї.Я в захваті!!!Тісто хороше,слухняне і не треба підсипати мукою стіл.Начинка у рулеті так пропікається що сирний смак не відчувається,зато випічка м’яка.Можна і яблучну і сливову зробити начинку. З порції цього тіста у мене получилось три штруделя.
|