В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 396 397 398 399 400 ... 404 405 »

Пляцок "ВИШНЕВА НАСОЛОДА"

На тісто
3яйця,150гр цукру,150мл олії,150 мл кефіру,2 ст муки,3чл порошку до печива,2 ст л какао,2 ст л кефіру,0.5л б вишень без кісточок
Маса сирна на крем:300гр хорошого сиру,150гр сметани,0.5 ст цукру,1 галаретка(у мене була з ківі,але краще вишневу)
На помадку:100гр сметани,50гр вершкового масла,1 плитка чорного шоколаду
Білки збивати до міцної піни,добавити цукор,збивати,далі жовтки і продовжувати збивати.Влити олію,кефірі взбивати.Муку розмішати з порошком і всипати в яїчну суміш.На малих оборотах міксера гарно все вимішати.
Тісто розділити на дві частини.В одну добавити 2 ст л какао і 2 ст л кефіру і розмішати до однорідної маси.
У застелену форму спочатку вилити біле тісто,поверх чорне тісто і зверху посипати вишні.Пекти у духовці при 180 гр,близько 30 хв.
Готуємо сирну масу:всі продукти(крім галаретки) добре збити до однорідної маси і влити розведену у малій кількості вишневого соку галаретку.Ще раз добре вімішати.
Коли корж повністю охолоне влити зверху сирну масу і поставити в холодильник для застигання(2-3год)
Помадка:сметану і масло розігріти.Кинути туди поломаний шоколад і мішати до повного розтоплення шоколаду.Коли помадка вистине,полити нею поверх сирної маси і ще охолоджувати поки не застине шоколад.

Детальніше  Неділя | 15:25 |  Коментарів: (0)

Закуска з баклажанів

Баклажани нарізуємо кружечками,солимо і залишаємо на 30хв,для того щоб вийшла гореч.Далі смажимо на олії.
Начинка.сиру моркву натерти на дрібній терці,додоти натертий твердий сир і видавлений часник.Все заправити майонезом.
На кружечок баклажана кладемо начинку,далі помідор,знову начинку-баклажан і знову помідор.Більше смакує охолодженою.

Детальніше  Неділя | 15:21 |  Коментарів: (0)

ПЛЯЦОК "ВИШНЯ ПІД КОВДРОЮ"

 
Корж:3жовтки
2ст муки
1п розпушувача
0.5ст цукру
2-3ст л сметани
Сирна маса:300гр сиру
0.5ст цукру
1 яйце
1ст кефіру
2 ст л крохмалю
1 пачка пудингу
1стакан вишень
Безе:
3білки збити з 0.5 ст цукру

На корж:з даних продуктів замісити тісто і викласти його у форму.
Сирна маса:всі продукти добре змішати і збити міксером до однорідної маси.
На корж у формі викладаємо сирну масу,зверху вишні без косточок і печемо 20хв.Далі витягуємо і поверх вишень додаємо Бізе.Печемо ще 30хв.


Детальніше  Неділя | 15:20 |  Коментарів: (0)

Тортик "Мішок з грошима".

Так він виглядає в розрізі
 
 
Це торт "Полунична радість",я лише замінила полуничку на малину
 
 
 

Детальніше  Неділя | 15:18 |  Коментарів: (0)

Пляцок"Порічкова пані"

 
3 жовтки
- 2/3 стакани цукру-пудри
- 1 цукор ваніль
- 1 і 1/2 стакани пшеничного борошна
- 3 ложки картопляного борошна
- 3 ложки масла
- 5 ложок молока
- 2 ч ложки порошку до печива
- 1стакан порічок
на безе
- 3 білки
- щіпка солі
- 2 ложки соку з лимона
- 1 стакан цукру

Жовтки розтерти з цукром і ванілю. Поступово досипати обидва види борошна, вимішаного з порошком до печива. Долити розтоплене і остуджене масло. На кінці долити молоко і ще раз вимішати. Тісто викласти до форми, що посипаною мукою. Вкласти до нагрітої духовки до 180Ц і пекти 15хв
Охолоджені білки вимішати з соком з лимона і сіллю, збивати на піну, поступово всипати 0.5 ст цукору.
Порічки пропустити через мясорубку з 0.5 ст цукру.
Тісто вийняти з духовки, розмазати по ньому порічкову масу,викласти поверх збиті білки.. Знову вставити до духовки і пекти ще близько 20 хвилин аж безе зарум'яніє. В мене тривало ще 30 хвилин.
 

Детальніше  Неділя | 15:13 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 30/11/2021, 02:47
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1957]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2021