В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 396 397 398 399 400 ... 425 426 »

Брауніз з грушами або вологий шоколадний торт з грушею

 
3яйця
0.5стак цукру
100гр вершкового масла
150гр шоколаду
120гр муки
1ст л какао
1ст л розпушувача
1ст л коняку
3 великих груші
1 шоколадка на помадку
2ст л дроблених горіхів для прикраси
Груші почистити і нарізати кубіками,трохи присипати какао.Яйця збити з цукром до білої піни.Шоколад з маслом розтопити і охолодити,а потім обережно влити у збиті яйця.Всипати муку з розпушувачем і какао і легко,щоб не порушити структуру білків,розмішати.
Додати до цієї маси нарізані груші і коняк ,акуратно вимішати.Влити у застелену бумагою форму і випікати 30хв.
Готовий буде тоді коли суха паличка зубочистка вийде з брауні злегка зі зволоженими крихтами.
Дати повністю вистигнути.Зверху залити розтопленим шоколадом і посипати горіхами
 
 
 

 
 
 

Детальніше  Вівторок | 17:23 |  Коментарів: (0)

Смажениця або мачанка з білих грибів

Назви у цієї страви багато.У мого чоловіка в дома в Карпатах називають цю страву смажениця,а у сестри,яка теж у Карпатах(з другої сторони гори)цю страву називають мачанка.А у нас у Львові це звичайна підливка.Але в любому випадку це надзвичайно смачна страва!
 
 
500 гр. грибів ( лісових білих), порізати і трохи відварити(бульон не виливати)
2 цибулини, дрібно порізаних
3 ст. л. борошна
1 стакан сметани
Суха петрушка, на смак
Лавровий лист
Чорний мелений перець і сіль за смаком

Обсмажити гриби і цибулю на вершковому маслі. Коли цибуля і гриби підрум'яняться, присипати борошном, розмішати ще трохи піджарити . Залити водою, помішуючи. У невеликій мисці розмішати сметану з невеликою кількістю бульйону і влити в каструлю. Додати суху петрушку і тушкувати 30 хвилин.
В кінці додати сіль і перець, лавровий лист, злегка проварити, всипати зелень і вимкнути плиту. Хай трохи настоїться. Подавати з млинцями.

Детальніше  Вівторок | 17:11 |  Коментарів: (0)

Салат з квасолею та сухариками

1 банка консервованої квасолі,або зварити попередньо намочену
1 цибулина,
1 морквина,
1 зубчик часнику
сухарики,
майонез,
зелень, сіль за смаком.
Викласти квасолю в салатник, цибулю з морквою обсмажити, змішати. Додати вичавлений часник.Сухарики додаємо перед самою подачею. Я їх робила сама з батону, а можна куповані"Компашки" (але смак інший у салаті)
Заправляємо майонезом-трохи, сіль, зелень на смаком!
 

Детальніше  Вівторок | 17:08 |  Коментарів: (0)

Салат «Гурман»

варене мясо з двох курячих стегенців
1 маринований перець
1 маринований огірок
1 баночка маринованих грибів(230гр)
1 баночка кукурудзи(маленька)
2 варених картоплі
Пучок зеленої цибулі
Майонез,перець
 
Картоплю і огірок порізати кубіками,а перець-соломкою,мясо курки порвати на волокна.Додати решту інгредієнтів і заправити майонезом.Смачного!

Детальніше  Вівторок | 11:36 |  Коментарів: (0)

Свиняча шийка, запечена з цибулею в соєвому соусі

 
 
·свиняча шийка 1,2 кг
·часник 3 зубчика
·ріпчаста цибуля 3 шт.
·італійські трави, сіль, перець мелений
·соєвий соус
Шийку нарізати на порційні шматки. Кожен шматочок нашпигувати часником. Ріпчасту цибулю нарізати великими кружальцями. У соєвий соус додати італійські травички. Кожен шматочок м'яса трохи посолити і поперчити за смаком. Потім вмочити свинину в соєвий соус з травами. Перекласти шматки м'яса в пакет для випічки, перекладаючи кожен шматок шаром ріпчастої цибулі.Рукав закрити з двох сторін, перенести на деко і поставити в духовку . Запікати при 180-200 градусах. За 10 хвилин до готовності відкрити пакет, випустити повітря і знову поставити в духовку . Готове м'ясо викласти на блюдо і подати до столу
Яке це мясо смачне,мені вам передати важко...хіба що фото вам розкаже
 

Детальніше  Вівторок | 11:33 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 29/03/2024, 09:39
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024