В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 19 » Смажениця або мачанка з білих грибів
17:11
Смажениця або мачанка з білих грибів
Назви у цієї страви багато.У мого чоловіка в дома в Карпатах називають цю страву смажениця,а у сестри,яка теж у Карпатах(з другої сторони гори)цю страву називають мачанка.А у нас у Львові це звичайна підливка.Але в любому випадку це надзвичайно смачна страва!
 
 
500 гр. грибів ( лісових білих), порізати і трохи відварити(бульон не виливати)
2 цибулини, дрібно порізаних
3 ст. л. борошна
1 стакан сметани
Суха петрушка, на смак
Лавровий лист
Чорний мелений перець і сіль за смаком

Обсмажити гриби і цибулю на вершковому маслі. Коли цибуля і гриби підрум'яняться, присипати борошном, розмішати ще трохи піджарити . Залити водою, помішуючи. У невеликій мисці розмішати сметану з невеликою кількістю бульйону і влити в каструлю. Додати суху петрушку і тушкувати 30 хвилин.
В кінці додати сіль і перець, лавровий лист, злегка проварити, всипати зелень і вимкнути плиту. Хай трохи настоїться. Подавати з млинцями.
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 3850 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26/04/2024, 03:27
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024