В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 395 396 397 398 399 ... 416 417 »

Сирник "Біла пані в темному капелюсі"

На сирну масу
750 г вершкового сиру, змеленого принаймні двічі
3 яйця
півстакана цукру
1порошок польського пудингу (сметанковий)
1 стакан жирної сметани
1 ложка з чубком манки
1 кісіль польського виробництва(яблочний)
ромовий аромат (до смаку)
2 ст л какао для оздоблення(питне!)

Складники на нижній корж

180 г крекеру кавового («Світоч»)покришеного
50 г масла, розтопленого
1,5 ложки сметани.
2 яблука
 
Всі складники на корж завантажити у комбайн на режим пульсація і замісити крихке тісто.Корж розложити по дні форми а на корж викласти очищені яблука дольками.
Для сирної маси:збити сир з яйцями додати решту складників і добре все розмішати.
Сирну масу виложити поверх яблук на корж і пекти близько однієї години.
Перед поданням припорошити акуратно 2 ложками какао, вимішаними з половиною ложки кориці

Мої коментаріїї.Рецепт я взяла з польського сайту і тому відповідно така назва.Я замітила що поляки люблять називати свою випічку якось так звабливо.
Сирник дуже смачний.Ось цей аромат кориці надає йому якогось такого шарму .рекомендую спекти цю пані.
Джерело-"Kulinarie na sodko
 

Детальніше  Понеділок | 13:08 |  Коментарів: (0)

Маринований часник

 
•4-5 головки часника (розібрати на зубчики)
•200 мл. томатного соку
•3 ст.л. оліїї
•1 болгар.перчик,четвертинку гострого перчика
•1 ч.л. цукру
•1 ст.л. меда
•1 ст.л.бальзамічного оцету
•1 ч.л. солі
•перец мелений до смаку
•зелень
Перці дрібно посікти. В тарілку для мх-пічки положити часник і перці ,
Додати цукор,сіль і зелень з чорним перцем.Добре перемішати.Залити соком,додати оцет,олію,мед і розмішати. Накрити і поставити у мікрохвильовку на 2хв.Витягнути,знову розмішати і ще раз поставити на 3хв. Через два дня –чудова закуска до мяса і для любителів гострого.

Рецепт запозичила на сайті Кулінар в свого друга Лєночки-ізумруд

Детальніше  Понеділок | 13:05 |  Коментарів: (0)

Лангоші(гаряча закуска до перших блюд)

Потрібно:
750 г. теплої води(я використала кефір)
3 ст.л. олії
3 ст.л. цукру
50 г. дріжджів
800 г. борошна
олія для смаження

1. До теплої води додати дріжджі, розім’яти, додати цукор, сіль, олію, перемішати.
2. Потім потроху, помішуючи, додати борошно, вимісити і поставити у тепле місце на 30 хв., щоб підійшло.
3. Сформувати кругленькі «лангоші» і смажити у глибокій сковорідці на олії.
4. Зверху можна покласти будь-яку начинку: сирну з часником, м’ясну, овочеву.
Мої коментаріїї.Я їла таке блюдо в одному кафе його подавали до росолу.Дуже нам тоді ця страва сподобалася.І ось вчора я знайшла саме ті лангоші.Захотілося приготовити.Зварила росіл,напекла пухкеньких лангошів зі сиром і часником і всім смачного!
Рецепт взятий зі сайту infoteka,кулінарні рецепти
 

Детальніше  Понеділок | 13:04 |  Коментарів: (3)

Яблучний лінивий пиріг

•1,5 кг яблук
•ваніль, кориця за смаком
•1 стакан муки
•1 стакан манки
•1 стакан цукру
•0,5 ч.л розпушувача
•150г масла вершкового

Спосіб приготування
Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на терці. Приправити корицею і ваніліном.
Змішати всі сухі продукти.
Дно форми викласти папером.
Першим шаром розкласти 1/3частину яблук, зверху 1/3 частини сухої суміші. Всього по 3 шари яблук і борошняної суміші.
Зверху натерти на терці масло.
Випікати при 200 град. 60 хвилин. Остудити у формі.
 
Мої коментарії.В рецепті немає яєць!!!я дуже ввагалася коли робила цей пиріг,але мої сподівання себе виправдали.Дуже смачний і вологий получився пиріг.До рецепту я додала 1 пачку яблучного кіселю.Яблука брала кислі а кількість цукру зменшила.Ну це по бажанню-хто яке більше любить.Швидко і смачно!Я задоволена такою випічкою! 
Рецепт взятий зі сайту Кулінар

Детальніше  Понеділок | 13:02 |  Коментарів: (0)

Шашлик.Маринад для шашлика

2600кг свинної шиї
1 пачка приправи до свинини
1кг цибулі колечками,1 великий пучок кропу
500-600мл кефіру або кислого молока бажанно добре прокислого
 
 
М'ясо нарізаємо кубіками 3*3см.І викладаємо у миску щільно кусок до куска одним рядом.І добре посипаємо приправою і порізаним кропом.
Слідуючий ряд шар цибулі,а далі знову м'ясо з приправою.Верхній шар –шар з цибулі.Залишаємо все на 5-6 годин маринуватися.Далі заливаємо все м'ясо кефіром і добре вимішуємо руками при чому старатися добре втерти всі приправи в м'ясо.Залишити маринуватись м'ясо на 5-6 год(краще на ніч)
Перед тим як смажити шашлик,рідину яка утворилась від соку мяса ,злити.
Смажити на гарячих вуглях,час від часу перевертаючи шашлик.
Мягкий,сочний з ароматом димка,спробуйте!!!

Детальніше  Понеділок | 12:59 |  Коментарів: (0)
Субота, 03/12/2022, 20:00
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2016]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2022