В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 395 396 397 398 399 ... 425 426 »

Мясний рулет з омлетом

900 грамів перекрученого м'яса (я брала використала філе індика(600гр) і свинину(300гр))
1 сире яйце
скибочка білого хліба без кірки (замочити в молоці)
сіль, перець за смаком
Додала багато тертої цибулі(3шт) і головку часника,зелень.
Для начинки взяла перепелині яйця(цілі) і жарений омлет з 3 яєць.А решта все робила по рецепту Наталі.
Ділюся з вами бо можливо комусь моя ідея пригодиться.Дуже вже смачний получився «заєць»
 

Яйця і зелень дрібно порубати, змішати в мисці. На столі розстелити харчову плівку 2-3 шара, посипати її рясно сухарями, руки змочити водою, викладати по-троху фарш і трамбуючи руками зробити пласт, зверху розподілити начинку, покласти декілька шматочків масла. Обережно, підтримуючи плівку за край скрутити рулет, краї защипнути. На деко покласти папір або фольгу, змастити його маслом і трохи присипати сухарями, перенести рулет, укласти швом вниз(робити це потрібно обережно) Запікати рулет при температурі 200 градусів 50-60 хв. Потім трохи остудити і порізати гострим ножем.
 
 
 
Ідею я взяла в Натоньки на форумі Дрімфуда.Дякую їй велике за чудовий рецепт.

Детальніше  Вівторок | 19:00 |  Коментарів: (0)

Торт "Екзотика" (фруктово-бисквітний)

Кокосовий бісквіт
3яйця
3ст л цукру
2ст л муки
1ст л розпушувача
2ст л кокосової стружки
Крем:
250гр сиркової маси
1 стакан вершків(33%)
1 фруктова галаретка
маленька баночка консервованих персиків
На оздоблення:фрукти(у мене ківі і мандарин)
1 пакетик желе для тортів

Яйця збити з цукром до білої піни.Всипати муку,вимішану з розпушувачем і кокос.Легко,методом складання вимішати і відразу у гарячу духовку.Пекти бісквіт 20хв,або до золотистого.Остужувати в духовці.Розрізати на двоє.
Пропитати бісквіт сиропом з консервованих персиків.
Крем.Збити вершки і додати сиркову масу,продовжувати збивати.Ввести розведену раніше(у малій кількості води або соку) і охолоджену галаретку.Ще раз вимішати.
Торт складати у розємній формі(у мене 22см).На нижній корж бісквіту виложити половину крему і нарізані пластинками персики.Далі другу половину крему(трохи залишити на верх коржа для того щоб фрукти краще трималися).І друга половина бисквтного коржа.На верх викладаємо фрукти.
Желе приготовити згідно інструкції і вилити поверх фруктів.Поставити торт в холодильник для повного застигання
 
 
Мої коментаріїї.Торт-супер.Але мої діти не дали йому застинути,тому на фото він ще "живий"

 


Детальніше  Вівторок | 18:52 |  Коментарів: (0)

Торт «Бананове око»

                           
 
 
 
Бісквіт:
- 5 яєць
- 180гр цукру
- 180гр борошна
- 3ст л какао

Білки збити в піну, потім добавити жовтки і цукор безперервно збиваючи. На завершення всипати борошно, просіяне з какао і делікатно вимішати ложкою. Тісто перекласти до промащеної жиром і форми,викладеної пергаментом. Пекти при темп. 180 . Ц. близько 35 хвилин
.Крем:
- 100гр горіхів мелених
- 1/2 скл. молока
- 0.5ст цукру пудри
- 150гр масла
- 2 великі банани
Горіхи облити киплячим молоком і остудити. М'яке масло розтерти з пудрою і акуратно вимішати з горіхами.
Бісквіт перерізати на половину уздовж довшого боку. Одну частину помазати грубим шаром крему, на середині зробити ложкою впадину і скласти в нім банани. Промазати рештою крему, і другою половинкою бісквіта. Весь тортик обмазати шоколадною або горіховою глазур'ю.Прикрасити по бажанню.
Рецепт запозичила на польському сайті ARABESKA
 
 

Детальніше  Вівторок | 17:32 |  Коментарів: (0)

Спрінг роллс або конвертики з лаваша

Тісто на лаваш рецепт ось тут в Натоньки.Можна самому спекти,я ж використала купований.
Начинка:Відварити куряче м'ясо, нарізати дрібно кубиками або перемолоти, додати 1ст.л. соєвого соусу, 2ст.л. олії, сіль, чорний і червоний мелений перець, промаринували.
Підсмажити ріпчасту цибулю на мінімальній кількості олії, додати зелений перець кубиками, підсмажити, додати гриби нарізані навпів, протушкувати, посолити, поперчити і додати курку разом з маринадом.Подержати кілька хвилин на вогні, додати дрібно нарізану зелень.Остудити.
Краєчки лавашиків намазати водою, покласти начинку, зкрутити в трубочки і смажити на олії до золотистого кольору.
 
                               
 
Рецепт підглянула на кукінгу в oblachko.За що їй дякую!

Детальніше  Вівторок | 17:28 |  Коментарів: (1)

"Свинячі ніжки"

300 гр. сиру
2 яйця
1 ч.л. соди
5 ст.л. цукру
2 ½ стакана муки
олія для фритюру
Змішати сир, яйця, цукор, соду, і, поступово додаючи борошно, замісити гладке, не липнуче до рук тісто.
Розділити тісто на 4 частини, з кожної скачати джгутик із загостреним кінцем. Ножем, від краю, відрізати невеликий шматок, таким чином одна сторона вийде загостреною. З обох сторін загостреною боку, за допомогою ножа, зробити невеликі насічки, під кутом
Обсмажувати невеликими партіями, в рослинній олії, так, щоб воно покривало вироби повністю.Можна холодні посипати цукровою пудрою
 
 
 
За рецепт велике дякую jazzinitup зі сайту jazzedcook.
Мої коментаріїї. М'яка, повітряна випічка, текстурою нагадує пончики.У мене так діти з під рук хватали що я не вспівала жарити.А сфотографувати їх то взагалі була проблема.Довелося кілька штук зховати щоб зробити фото.Спробуйте!!!

Детальніше  Вівторок | 17:25 |  Коментарів: (0)
Субота, 27/04/2024, 07:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024