В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 395 396 397 398 399 ... 405 406 »

Кекс з кабачком!

3стакана муки,1пакет розпушувача,1 великий кабачок(потерти на терці)
1стак цукру
1стак олії
4яйця
1\3стак кефіру
1ч л кориці
1ч л цедри лимона
оріхи

Яйця легко збити додати тертий кабачок,олію.В окремій посудині змішати всі сухі компоненти.Мокрі тобто яїчну суміш влити в сухі і добре розмішати,підливаючи при цьому кефір.Тісто має бути як густа сметана.В самому кінці добавити оріхи і влити тісто у застелену(обовязково!) форму.Пекти 1 год і відразу не витягати,а дати пів години щоб остив в духовці.Можна посипати пудрою
 

Детальніше  Неділя | 17:47 |  Коментарів: (0)

Кабачки "а-ля бутерброд"

 
Кабачок нарізувати кружечками і видалити серединку.Обсмажити кабачки з одного боку на сковорідці.
У форму для запікання положити кабачки необжареною стороною вгору.У середину кожного кабачка виливаємо сире яйце, прагнучи не пошкодити жовток, посолити
 
 
 
Змастити майонезом, поспати тертим сиром.Випікати в духовці при температурі 180 градусів, до розплавлення сиру.
Дуже смачно в гарячому вигляді.
Рецепт взятий зі сайту Кулінар

Детальніше  Неділя | 17:45 |  Коментарів: (0)

ЗАКУСКА З БАКЛАЖАНІВ

    17/01/2010
 
Баклажани порізати колечками і добре посолити щоб зійшла гіркота.Далі обкачати в клярі(яйце+мука)і обсмажити на олії.Поставити на салфетку щоб вийшов лишній жир.
Готуємо начинку:цибулю піджарити до золотистого кольору і додати терту моркву.Все перетушити 5-8хв.Як остине додати видавлений часник,зелень,чуть майонезу.Вимішати.
Кружельця баклажанів скласти пополам,а в серединку класти начинку.Добре вживати охолодженими.
 

Детальніше  Неділя | 17:42 |  Коментарів: (0)

Сирник "Мішель"

1 кг сиру,4 яйця,0.5стак сметани,0.5 стак цукру,2ст л сухого молока,2ст л крохмалю,2ст л муки змішаної з 1ч л розпушувача.,2 пачки кіселю(з різними смаками),2ст л порошка"Нестле"(для напитку),1 галаретка,1 стак ягід.

Форму змастити маслом і добре посипати сухарями.Сир змолоти з цукром і добре вимішати з яйцями,сметаною,молоком,крохмалем і мукою.Збити все до однорідної маси.
Розділити масу на дві однакових частини і до кожної додати по 1-й пачці кіселю з різними смаками.У форму вилити одну ч-ну маси,посипати добре порошком "нестле"(щоб покрити всю поверхню).Зверху налити другу ч-ну маси з іншим кіселем,Пекти 40-50хв до золотистого.
Дати остинути.Поверхню сирника засипати ягодами і залити приготовленою(розведеною у воді)галареткою,Поставити в холодильник охолоджуватись
 
 
 
Мої коментарії. ЗАМІСТЬ "НЕСТЛЕ"МОЖНА ВЗЯТИ КАПУЧІНО В ПОРОШКУ ШОКОЛАДНОГО СМАКУ,ДУМАЮ ЩО МОЖНА НАВІТЬ ПРОСТО РОЗЧИННУ КАВУ.Я У СВОЄМУ РЕЦЕПТІ ВИКОРИСТАЛА ТІЛЬКИ ОДИН КІСІЛЬ І ДОБАВИЛА ЙОГО У ВЕРХНЮ МАСУ.
І ЩЕ ОДНЕ-ЦЕЙ РЕЦЕПТ РОЗРАХОВАНИЙ НА ФОРМУ діаметром 24СМ,У МЕНЕ Ж БУЛА ФОРМА 27СМ,ТОМУ ВІДПОВІДНО СИРНИК ВИЙШОВ НЕ ВИСОКИМ.
 
 
 
 

Детальніше  Неділя | 17:41 |  Коментарів: (0)

Котлетки з цвітної капусти

Чудова,оригінальна закуска як до гарніру,так і до келішка горілочки,тобто як закуска на святковому столі.
1 головка цвіт.капусти
2яйця,2ст л майонезу,0.5ст кефіру
сіль.перець,муку(тісто має бути як на оладі)
1ч л розпушувача
зелень
Цвітну капусту розділити на найдрібніші суцвіття і обварити 3-4хв у підсоленій воді.Дати остинути.Нарізати соломкою цибулю,додати нарізаного кропу.Долити 2ст л майонезу,кефір,сіль,перець за смаком.Додати яйця,муку,розпушувач і добре все вимішати.Жарити на розігрітій олії до золотистого кольору з обидвох сторін.Смачні як і гарячі так і холодні.

Детальніше  Неділя | 17:39 |  Коментарів: (0)
Субота, 22/01/2022, 09:31
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1963]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2022