Рецепт торта зі сайту Дрімфуд.
Пляцок Ніна
Печемо 3 коржі 1 Корж - Бісквіт 6 яєць 1 стакан цукру 6 столових ложок муки, що просіяна
Збиваємо білки до піни, додаємо цукор і продовжуємо збивати Додаємо жовтки і збиваємо ще хвилинку або дві. Вимикаємо міксер і додаємо муку. Обережно лопаткою завертаємо муку в яєчну масу. Не перемішуємо а саме завертаємо лопаткою від низу до верху. Довести масу до однорідного стану і вилити в протвень змащений маслом і посипаний мукою. Випікати при температурі 180 Цельсія до готовності. 2 Корж – Слойоно- Маковий Розкочуємо слойоне тісто . Ставимо його в протвень. На нього намазуємо макову масу. Розкатуємо ще один шар тіста і виставляємо зверху на макову начинку. Печемо в духовці при температурі 180 Цельсія до готовності (до золотистої скориночки).
3 Корж – Слойоно-Горіховий Розкочуємо слойоне тісто, ставимо його в протвень. На нього намазуємо горіхову масу, Розкатуємо ще один шар тіста і виставляємо зверху на горіхову начинку. Печемо в духовці при температурі 180 З до готовності (до золотистої скориночки).
Горіхова Маса 2-3 стакана (залежить який толщині ви хочете масу) волоських горіхів перекручуємо через м'ясорубку або в моїй випадку на блендері. Додаємо 4-5 яєць (додати три збитих вилочкою яйця і дивитися якщо маса суха те додаємо ще по одному яйцю) Маса не має бути сухою але і не текти. Додаємо 1 ст. цукру (або менше, взалежності як за солодко подобається) і перемішуємо. Слойоні коржі остигають довго, тому добре пекти увечері а мастити вранці.
Крем Сметанний
Беремо 1 великий пакет рідкий вершків, або домашню сметану збиваємо в холодній мисці до готовності,якщо узяли не солодкий те додаємо цукор. Коли він взбився додати ваніль за смаком. Збивається майже до стану масла. Отже дивитеся який вам більше подобається густина.
![](/_tbkp/1254045787.jpg)
Розріз торта
|