В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 412 413 414 415 416 ... 418 419 »

Кокосово-чорничний сирник!

 
 
На корж
200г пісочного печеня
50г масла
1 яйце
Кокосова маса
400г дом.сиру
1 ст кокосової стружки
1 яйце
0.5 ст сметани
0.5ст цукру
2 ст л крохмалю
1 ч л розпушувача
Цедра лимона,1 ст л соку лимона
Ягідна маса
1.5 ст ягід чорниці,1 ст цукру
2 яйця,1 пачка пудингу,1 ст л крохмалю,50 гр масла
Помадка
100гр жирної сметани,80гр молочного шоколаду
Для коржа:все змолоти(вийде як тісто) і розложити на дно форми і у холодильник
Кокосова маса:Сир збити з цукром ,сметаною і яйцем.Добавити стружку,крохмаль і розпушувач.Добре розмішати.В кінці всипати цедру лимона і сік лимона.
Ягідна маса:чорниці змолоти у блендарі з цукром,добавити яйця,масло і добре все збити.До цієї маси додати пудинг з крохмалем і добре вимішати.
На охолоджений корж виливаємо кокосову масу,вирівнюємо.Далі ягідну масу(вона рідка!) і печемо 50-60 хв при 160г.Дати повністю остинути і тоді залити помадкою.
Помадка:сметану розігріти і всипати поломаний шоколад.Мішати до повного розтоплення шоколаду.Змастити торт і в холодильник.СМАЧНОГО!!!!

Детальніше  Неділя | 15:07 |  Коментарів: (0)

Двошаровий шоколадно- сирний торт

 
150 г гіркого шоколаду
150 г сл.масла(порізати )
5 ст.ложки какао
1 ст цукру
175 г малинового джему(варення)
5 яєць
1/4 ст.коняка
225 г муки
1 п розпушувача
Сирний шар:
300 гр сиру
1 пакетик пудингу
2 ст.ложки молока
3 ст.ложки цукру
1 яйце
Глазур:80г шоколаду і 50 мл вершків
Розтопити шоколад і масло, додати какао і цукор.Добре перемішати.
Поодинці в шоколадну суміш вбити яйця.Додати джем і коняк-перемішати
Додати муку з розпушувачем і перемішати.
Налити(розкласти) тісто у форму.
Сирний слой:
збити сир з цукром, додати яйце, молоко, пудинг.Розмішати.
Ложкою акуратно викласти сирну масу на шоколадне тісто. Можна паличкою зробити "мраморний" узор(я не робила)
Поставіти в духовку і пекти до готовності.
Після випічки повністю охолодити і полити глазур'ю

Детальніше  Неділя | 15:06 |  Коментарів: (0)

Пироженки з кабачків

 
Пропорції у довільній формі.Звичайний способом посмажити кабачки у клярі(яйце+мука,сіль,перец),дати охолонути.
Тим часом готуємо соус.Для того видавлюємо частик через часникодавку і додаємо майонезу,все гарно вимішуємо.
Тремо твердий сир і нарізаємо колечками помідори.Скалаємо наші пироженка.
Кабачок-соус-тертий сир-помідор-соус-кабачок.Прикрашаємо і блюдо готове.
Дуже смачна закуска,але краще смакує охолоджена

Детальніше  Неділя | 15:04 |  Коментарів: (0)

Запечена цвітна капуста

 
 
Одну велику головку цвітної капусти відварити у підсоленому молоці.Молоко попередньо треба розвести у воді(з розрахунку 1л млока+0.5 л води)
Остудити.
Готуємо соус.Для того змішуємо 0.5 ст майонезу з 0.5 ст кетчупа,2 ст л соєвого соусу+3 вичавлених зубчика часнику і перець за смаком.Можна додати ще якісь гострі приправи.Цім соусом добре змащуємо нашу капусту(в середині також!!!).Далі засипаємо тертим твердим сиром і посипаємо сухарями.
Ставимо у духовку для запікання на 30 хв(до золотистого кольору)
Прекрасний смак!!!Приготуйте і вам буде смачно!!!

Детальніше  Неділя | 15:02 |  Коментарів: (0)

Польський сирник з ягодами

Складники на тісто:

125 г масла
250 г муки
80 г цукру
1 яйце
6 плоских ст ложок кави капучіно (порош)
1 ложка какао
щіпка солі
1 ст ложка розпушувача

складники на сирну масу:
500 г сиру (змеленого)
3 яйця
100 г цукру
100 г масла
1 порошок пудингу ягідного
Масло розтопити, всипати капучіно, вимісити.. Муку, какао і порошок розпушувач просіяти на кухонну дошку, додати 1 яйце, 80 г цукру, сіль, остуджене масло з кавою, замісити тісто. Досить туге, але таке має бути. Розділити на 2 частини. Сформувати кулі, загорнути в плівку і вкласти до морозильник на 2 години.
М'яке масло розтерти з цукром. Розтираючи додавати жовтки і сир і всипати пудинг. Білки збити і піну, яка виникла, вимісити обережно з сирною масою.

Крім того:
Ягоди помити і обсушити.
Форму викласти папером (у мене тортівниця в діаметр 26 см). На дно стерти одну частину замороженого тіста. Викласти сирну масу. На масу викласти ягоди, стерти другу частину тіста.Пекти близько 70 хвилин при температурі 180?C.

Детальніше  Неділя | 15:01 |  Коментарів: (0)
Понеділок, 30/01/2023, 10:56
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2028]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2023